2777
2789
زمین شمال هس ولی اینجوری ک پرس وجوکردیم پایین شهرهس منطقه لاکان

آره پایین شهره،چند متره؟مسکونی هستش؟اگرواقعا قصد فروش دارید من دنبال یه زمین مسکونی میگردم بوجه امم هین دورووره درخواست دوستی میدم قبول کنید برم ببینم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
نه منظورم اینه تو این هفته تازه وامم فعال شد من یکبار ویپاد سکه هامو خورد وام ۲۰ تومنیم شد ۱۰ تومن ‌ ...

عزیزم چه جوری ویپاد سکه هات خرج کرد یعنی قبل از وام گرفتن؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیار و آوند یعنی چی؟

صندوق طلا و صندوق درآمد ثابت توی بورس گرفتم از طریق کارگزاری مفید

صندوق عیار همون طلا هستش که با قیمت طلا بالا و پایین میشه مثل میلی و طلاسی و ... ولی حداقل خیالم راحته که امنیت داره.

آوند هم صندوق درآمد ثابت مثل بانک که به پولت سود میرسه هستش.

خودمم دارم به این نتیجه میرسم مثلا تا آخر سال ۴ ماه داریم میشه ۸ میلیون ولی اینجا دیدم معصومه جان یا ...

عزیزم یا خودت قرعه بزار یا وام بگیر قسطاشو بده اینجوری فایده ندارد که.

بازم ممنونم عزیزمبرنامه‌‌تون برای بعد از رسیدن به نقطه امنی که تعریف کردین چیه؟(امیدوارم زود و با خو ...

بعدش دیگه بچه هام بزرگ میشن دیگه پس انداز نمیمونه دانشگاه و ازدواج و شغل و... و اگر چیزی موند برای تفریح هاتمون میمونه.

مرسی که مهربونی😘همچنین.

درآمد همسرم ۱۵به بالاست

درآمد خودم هم متغیر ۴ملیون به بالاست 

خودم۲۵سالمه همسرم۳۰سالشه.

دوتا بچه۳و۶ساله دارم.فعلا یه خونه داریم و یه ماشین ساینا اس صفر که فروردین میرسه دستمون.

دیگه برنامه بعدیم جمع کردن طلا برای خرید خونه دوم هستش.همونجوری که گفتم آهسته و پیوسته پیش می‌بریم 😅

انشاالله که همه دوستان که در این تاپیک هستن به خواسته های مالی و معنوی شون به راحتی و شادی برسن💚💚

عزیزم یا خودت قرعه بزار یا وام بگیر قسطاشو بده اینجوری فایده ندارد که.

عزیزم الان دوتا وام ۵۰ تومنی برداشتم منتظرم یکم سبک بشم با امتیاز رسالتمون وام بردارم 

به قول و شما و دوستان عزیزم اصلا برام صرفه اقتصادی نداره

با خودم بستم تا عید جمع کنم یه مقدار طلا مستعمل بگیر 

ان شاالله این روزای سخت بگذره و زندگی برای هممون پر رونق بشه ❤

سلام بچه ها خوبین میگم مازمینمون ک گذاشتیم برافروش مشتری براش پیدا نشد یکی دوتا هم نصف قیمت میخواستن ...

من باشم همون زمین رو می‌سازم اگر متراژ پایین باشه میتونی دو طبقه در بیاری بدی مستاجر طبقه بالا خودت بشینی البته اگر جاش خوب باشه یا اینکه دو طبقه رو بدی مستاجر 

سلام به همه بچه ها من یه چیزی شنیدم خیلی تو فکر رفتم گفتم به شما هم بگماگر شما در سال ۹۴ ۳ میلیارد د ...

عزیزم اگر از ۹۶ که خونه خریدید تا الان حساب کنید تمام رهن و اجاره هایی که باید می‌دادید و طلا می‌خریدید الان همونقدر پول داشتید

الان مثلا وقتی طلا ۱۳۰۰ بود ما ۱۶۰ میلیون پول پیش خونه دادیم که اگه خونه از خودمون داشتیم ۱۶۰ تومنو طلا میخریدم الان ۵۰۰ تومن شده بود در کل سود خونه و طلا خیلی فرقی نداره

ولی خونه داشته باشید میتونید از اجاره هاش استفاده های دیگه هم داشته باشید واسه رفاه بیشتر، امنیت نگهداریش هم بیشتره

2810