2777
2789
دقیقا همینه. باید قولنامه ها از ابتدا در دسترس باشه. ولی من میگم حتما یک مشکلی داره که سند نمیدن

آخه ببین خونه های بالای ۱۵ بیست سال ساخت که اون موقع ها مجوز ساخت و این چیزا اصن بین مردم باب نبوده الان بخوای سند بگیری باید مجوز و پایان کار بگیری و کلی خرج کنی ما توی دوسال دوندگی تازه بدون هیچ مشکل سندی تقریبا ده ۱۵ ملیون خرج کردیم اونم بدون رشوه و شیرینی دادن. همینجوری مراحل اداری خرج داره.

خوب تو منطقه ای که این چیزا عادی چرا بخواد کسی هزینه کنه.اگر ملکی مشکل داشته باشه همه همسایه ها در جریان قرار میگیرن چون بالاخره دادگاهی جنگی دعوایی سرش میشه.خونه کناری مارو یبار حین ساخت پلمپ کردن چون یه نفر شاکی داشت مشکلش حل کرد و ساخت.

یبار همین ملک برادر شوهرم هم یه خانمی شکایت کرده بود که مهریه منع بعد از یه سری پیگیری متوجه شدن خونه رو اشتباهی آدرس داده ولی در هر دو مورد پلیس اومد در خونه و همسایه ها کلا مطلع شدن اگر انصاف داشته باشن میگن به خریدار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم ی پسر دارم خدا همین و حفظ کنه بچه دیگه نمیخوام شرایطش و ندارم کمک هم ندارم بچه های الان اکثر ...

اخه بچه تک باشه گناه داره

البته خب هرکسی نسبت گنجایش خودش میگه من میگم هنو جا داره یکی دیگه بیاریم همبازی بشن

زمان قدیم خوب بوده۶و۷تا بچه الان ادم همون۲تا داشته باشه ایندشون درست کنه کافیه

الان دقت کنی از دهه۸۰به این اینور تعداد بچه ها کم شده در جدی که در اینده دیگه مسی خاله عمو و عمه نداره و عاشق خانواده های پرجمعیتم

چون مثلا تا دایی ها هستن ما دور همیاموم به۴۰نفر میرسه ولی وقتی تو خانواده خودمم فقط داداشم هس و مامانم کلا۵نفر

من جای شلوغ دوس دارم

حتی خانواده شوهرمم خوبن۲۵نفرس خیلی خوش می گذره

دلم برای بچه های اینده می سوزه

اگه شوهرت قدران باشه عالیه 🤗

خب من هرچی دارم از وجود خود اون دارم وگرنه من که کار نمی کنم پول تو جیبی یه ماهم میده من خرج نمی کنم یا یه چی نهایت بگیرم دوباره میگم ۳۰۰بده فک کن رفتیم غذا بیرون خوردیم یهو میبینه کلی جمع شده اونم انگیزه میگیره 

خیلیا میگن نکن پرو میشه

من بهش گفتم این طلاها سرمایس من و تو نداریم اگه دادم خرجشون کردی در اسرع وقت که پول دستت اومد بخر پس بده فک کن قرضه

چون در اینده واقعا جوابه

اگرم بخوام جیبم جدا کنم مرد بدش میاد و همکاری نمی کنه

آخه ببین خونه های بالای ۱۵ بیست سال ساخت که اون موقع ها مجوز ساخت و این چیزا اصن بین مردم باب نبوده ...

درسته. منظور منم از مشکل، مشکل پرداخت پول زور به نهادها مخصوصا شهرداریه. وگرنه توی مناطق محروم و نیمه محروم تمام ملکها قولنامه س و صاحبش به قول شما بخاطر هزینه های جانبی اش به دنبال سند نمیره

امسال برای من هزاران مرتبه خداروشکر سال پر پس اندازی بود چون من از پارسال تابستون که اینجا رو پیدا ک ...

سلام گلم وام ۲۲تومنی بانک مهر بدون سپرده گذاری گرفتی؟ 

وام ۵۰ تومنی ویپاد چطور گرفتی؟ من دارم وام ویپاد پله ای میگیرم تازه شده ۵میلیون وام بر اساس سکه اش هم سکه هام کمه 

خانوما لطفا هر کی اطلاعی داره راهنمایی کنه؛دوست من بارداره،الان فکر کنم دو ماهش هست،سردردهای خیییلی ...

سلام گلم منم سردرد داشتم حتی تا ۶ ماهگی باهام بود سردرد شدددددید که مسکن هم جواب نبود همش سرم میزدم و قرص هم فقط استامینوفن ساده ۳۰۰ اون فقط روزی یکی که برای من جواب نبود 

ظاهرا ار علائم بارداری بچه پسر هست😅

.....

رویا جان شرمنده خارج از بحث تاپیک بود ولی خواستم کمک کنم 

سلام خانما من چند تا سکه داشتم امروز بردم نشون دادم یه طلا فروش گفت دو تاش غیر بانکیه دوتاشم سالش پایینه. گفت غیر بانکی رو اصلا برنمی دارن اون دو تا دیگه با قبمت پایین بر می دارن. غیر بانکی یعنی اصلا نمی خرن؟ 

دوستان گوشواره های خوشگل و شیک از کجا میتونم پیدا کنم هر سایتی و پیج و می‌شناختیم دیدم اصلا ب دلم نم ...

میلی گلد هست، ولی خب اگه میتونین برین طلا فروشی های شهرتون دست دوم نو پیدا کنین خیلی به صرفه تره

....💖!
💧حکایت نسرين خانم و گوجه فرنگی بله طولانیه ولی خوندن داره مخصوصا برا خانمای خانه دار و قانع 😂😜💎ن ...

خیلی خوب بود ولی واسه آدم های مثل من یکم دیره منم با پول کارگری باغرقه کشی خونه خریدم ب قیمت اینکه ۲۰ تا ۳۰ سالگی رفت شد حسرت الان خیلی افسرده ام  خانما واقعا باید اعتدال رعایت کنید واقعا کمتر مردی تشکر میکنع 🌸

سلام خانما من چند تا سکه داشتم امروز بردم نشون دادم یه طلا فروش گفت دو تاش غیر بانکیه دوتاشم سالش پا ...

شاید اون بندهخدا برندازه، وگرنه غیر بانکی رو میخرن خیلی جاها(خیلی ارزون تر البته) بهتره ببری جایی که خریدی بفروشی

....💖!
راستش من خودم ۲۱سالم بود دخترم به دنیا اومد و خوشحالم فاصلمون خیلی نیست و عاشق بچم با من بود گفتم دو ...

سلام عزیزم در نهایت تصمیم گیری با خودته و خودت با شرایطت اشنایی ولی بنظر منم الان بیاری  برد کردی

دوسال سختته و بعدش دیگه راحتی

من الان پسرم ۴ونیم سالشه دیگه جرئت ندارم بیارم بااینکه منم وقتی بچم یکونیم سالش بود میخواستم زود بیارم

الان دلم نمیخواد ارامش روتین و راحتی زندگیمو خراب کنم انداممو بهم بریزم و دوباره با اون تغییرات هورمونی دوباره دستو پنجه نرم کنم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
ممنون عزیزم بیشترش انشاالله قسمت شما باشه کلا طلاهای دی ج کالا اجرت هاشون بالاست یعنی من چندتایی نگ ...

مبارکت باشه عزیزم طلا رو هروقت بخری بردی 

منم برج ۱۱ پارسال با وام از دی جی کالا گوشواره خریدم با اجرت ۳۰ درصد. الان تو سودم. هیچکس از طلا ضرر نمیکنه خیالت راحت 

من دوماه پیش النگو سیاه قلم خریدم

امروز رفتم انگشترشو گرفتم

النگوهاش سه درصد بود و دست دوم 

اما انگشتر نو گرفتم با ۱۵ درصد

من از اول عروسیم از یه طلافروشی خرید میکردم الان فاکتوراشو میبینم سرم سوت میکشه

انگشتر ساده به وزن۱،۴۷۰ رو وقتی طلا۹۷۰ بود بمن۴میلیون فروخته

فکرشو کنید چند درصد سود گرفته

حالا ما کلی ازش سرویس خریدم چندین بار طلا خریدم فروختم به ضمن اینکه اشنای شوهرمیناست خودمونم حساب نمیکردیم از جای دیگه قیمت نمیگرفتیم کلی سرمون کلا گشاد گزاشته

النگوهای ریز و ساده رو بیشتر از صددرصد سود فروخته بهم

خلاصه که دلم به اون موقع میسوزه انگاری پولمونو از جوی آب پیدا کرده بودیم

ولی الان کلی طلا فروشی گشتم زدم ماشین حساب  و بعد خرید کردم.

انگشتر قبلیمو دادم دویست تومن پایینتر از چیزی که خودم میتونستم تو دست بفروشم خرید ولی ارزش داشت،چون تو دیوار و اگهی و اینا یکم خطرات داره و اینکه هماهنگ شدن با خانما خیلی سخته و اذیت میکنن یکم...

خلاصه که اینارو بقصد فروش نمیخرم و دوست دارم نگهشون دارم و بنظرم۱۵ درصد زیاد نیست

اینم وام ویپادبرایند بود که مدتها بود منتظر بودم به ۲۰میلیونی برسه،دیدم دیگه تا مدتها سرمایه ندارم بزارم و با پولای خرد حالا حالاهابالا نمیره امتیازم و طلام گرون میشه هرروز ،وامو گرفتم دیگه

بیشترش قسمت خودتون نمیدونم چرا نمیتونم عکس بزارم

ولی خیلی خوشحال بودم گفتم باهاتون شریک شم شادیمو

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بعد از سه سال پیش گرفتین هنوز تاریخ دارن برا استفاده؟منم سعی میکنم زیاد بگیرم ولی برا ۷ ۸ ماه یا نها ...

مواد بهداشتی ( سه تا ۴ سال تاریخ دارن ، بگذره هم طوریش نیس) مواد غذایی خشک مثل حبوبات ، ماکارانی، و.... هم طوریش نیس

در کل هیچ کدوم مشکلی ندارن

تو جای خنک نگهداری شدن

2810