2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان روزتون بخیر و خوشی امیدوارم همگی خوب باشین و پر پول درگیر پسر کلاس اولیم هستم وقت نمیکنم ...

تبریک میگم جشن آب🥰 نبودتون مشخص بود عزیزم

ان شالله همیشه به شادی باشید

عزیزم من اصلا موفق به فروش در دیوار نمیشم

قیمت هم کم گفتم اما بازم نشده

الان یه ماشین ظرفشویی آکبند داریم که خیلی کمتر از بازارم آگهی کردیم ولی یه زنگ یا پیام هم نداشتیم

خیلی دلم میخواد فروش بره اما نشده برند خوبی هم هست

چه جالب و چه خوب که همه رو استفاده میکنیدمن قبلا زیاد میخریدم و همه رو دوس نداشتم و سالی یبار میپوشی ...

ممنون عزیزم منم مثل شما از آشفتگی و شلوغی بدم میاد جنس خراب و کهنه یا ظرف درب و داغون و رنگ پریده اصلا نگه نمیدارم😊

این لباسها هم که گفتم توی یه کمد جدا میزارم تو کاور 😇

هر کدوم رو که میخوام توی ماه استفاده کنم میزارم دم دست بقیشو جمع میکنم☺️

همه چیزارو با هم تو کمد نمیزارم کمد وسایل زمستونی و تابستونی جداست 🤗

البته بگم ما سال ۹۸ برنامه مهاجرت داشتیم کلی از وسایل اضافی رو یا فروختیم یا بخشیدیم بعد کرونا شد و بعد از موندنمون دوباره تمام وسایل خونمو خریدیم این بار فقط ضروری ها رو🤭

همسرم کلللی ابزار و وسایل داشت بیشترشو رد کردیم الان خیلی سبک شدم ☺️

البته قبلا هم گغتم ما کسی رو برای رفت و آمد نداریم نزدیکانمون که خارج از کشورن😒

اگه ۳ یا ۴ سال یبار بیان اونم خونه دارن خودشون 

ما هم دعوتشون کنیم بیرون میریم😏

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم شما خریداتو از کجا انجام میدی

دوست عزیز منزل ما در محدوده امامت هست بیشتر از همون جا خرید میکنم🫠

گاهی ایثار یا ۱۷ شهریور هم میرم البته برای لباس زیر یا جوراب اگه بخوام جینی بخرم😇

پارسال به خواهرم سفارش دادم میخواست بیاد برام یه سری وسایل آرایشی و لباس خواب و ادکلن مرطوب کننده و رنگ مو آورد دیگه حالاها دارم 🙂

برای خورشید پس از شبهای طولانی
پاندا جون ببخشید بانک رفاه گذاشتین روزشماره یاسالانه؟

سالانه اس عزیزم ولی گفت اگه از ۳ ماه رد بشه بخوای برداشت کنی مشکلی پیش نمیاد یعنی ضرری نمیکنی 

دیگه جزئیاتش رو نمیدونم‌ چی هست 

اما خب هر ماه سر وقتش واریز میشه و راحت هم جابجا میشه 

من رابطه خوبی با بانک ملت ندارم همیشه دیر رمز میفرسته 

الکی کارتم باطل شد یکبار و من توی بیمارستان معطل موندم ولی رفاه به نظرم خیلی خوبه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سالانه گذاشتین یا روز شمار

سالانه گذاشتم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من گفتم هفته گذشته وام ٥٠تومني بانك كارگشايي رو گرفتم تصميم داشتم طلا بخرم رفتم بازار پيش آقاي نعنا ...

عزیزم کدوم شهر ۵۰ تومن میده؟؟ من تو‌گوگل زدم حداکثر ۲۰ تومن میدن . و چند گرم طلا گذاشتی؟؟ منم میخام بگیرم وامشو

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

ممنون عزیزم ولی هیچ‌کدام ۲درصد مالیات نمی‌گیرن همشون ۹درصد میگیرن حالا کاری ب دی ج ی کالا ندارم گرون ...

نه عزیزم من الان دوهفته س دوتیکه طلا خریدم وخیلی وقته همه جا ۲ درصد میگیرن.

البته یه چیزی بگم پریشب رفتیم برا النگو بعد یجا پسند کردم بهش گفتیم اجرت چند ؟

حالا صحبتا و زرنگا بازیارو 

حالاناقابله ۱۰ تا ۱۲ درصد اجرتشه

گفتم چقدر در میاد گفت ۵۱ تا ۵۴ 

بعد به همسرم نگاه کردم 

گفت بذارید قیمت آخرشو با تخفیف بهتون بگم

ببین فقط چشمم رو عددای ماشین حسابش بود لامصب دروغگو با ۱۳ درصد حساب کرده بود 😒

نمیدونم چرا طلا فروشا فک میکنن طرف مقابلشون هیچی سرش نمیشه 

یعنی هر وقت میرم پاساژ لیدوما دلم میخواد طبقه همکفیا رو بزنم 😂

یکی دیگشون میگفت النگو زیر بیست درصد پیدا نمیشه😐

برای لیزر منم یه ماه گفتم چه کاریه تا قلهک میرم سمت خونه مون هم داره رفتم و اگزما و قارچ گرفتمجالبه ...

عزیزم من لیرز پوپک چندسال پیش رفتم ولی الان جابجا شدن میشه بگید لیزر شما اسم مرکزش چیه چون میخام برای شارژ برم ولی از همین بیماری پوستی میترسم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
دوست عزیز منزل ما در محدوده امامت هست بیشتر از همون جا خرید میکنم🫠گاهی ایثار یا ۱۷ شهریور هم میرم ا ...

آره منظورم لباس جنس خوبه امامت به ما نزدیکه زیاد می یام امروزم اونجا بودم.اگه اونجا مغازه خاصی میشناسین چه برای لباس خونگی چه بیرونی معرفی کنین

2810