2777
2789
من هرچی هم بردارم نهایت۳ماه بمونه

من تو دسترس نگذاشتم که ریخت و پاش بشه

بعدم فقط خودم تو آشپزخونه هستم و پخت و پز میکنم 

( ۹۰ درصد مواقع) 

و چه دارا باشم چه ندار، یه ذره هم اصراف نمیکنم

البته مقداریش بخشیدم به این و اون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه گزارش از این ماهم بدم

همسرم چند شب پیش گفت یه رفیق دارم طلافروشه، بهم گفته تا دوسال هرچی داری به طلا تبدیل کن، زمین هم اگر داری به طلا تبدیل کن ( کاری به صحت و عدم صحتش ندارم)

منم سریع گفتم منم که حرفم همینه، اگر موافقی آخر برجی که جفتمون حقوق میگیریم این چند روزم طلا اصلاح خورده، یه سکه بگم برام نگه دارن؟ برای اولین بار بود که بدون نق زدن خودش اوکی داد

منم فردا ظهرش همینکه قیمت ها اومد پیام دادم به سکه فروش که سکه چنده ؟ گفتن ۴۸ ت

گفتم برام یکی نگه دار آن شاالله زود پولش میریزم

صبحی ۱۰ ت واریز کردم براش

امیدوارم بقیه ش هم زودی کامل بشه واریز کنم براش

البته حقوق خودمو و همسرم ریختن ولی تا چند روز دیگه کامل واریز میکنم به امید خدا

اینم از پس انداز این ماهم به امید خدا

آن شاالله قشنگتر و بیشترش برای شما دوستان خوبم

شاید اون بندهخدا برندازه، وگرنه غیر بانکی رو میخرن خیلی جاها(خیلی ارزون تر البته) بهتره ببری جایی که ...

چقدر ارزون تر برمیدارن؟  خودم نگرفتم کسی برا م گرفته نمی دونم از کجا گرفته

ممنون عزیزم بیشترش انشاالله قسمت شما باشه کلا طلاهای دی ج کالا اجرت هاشون بالاست یعنی من چندتایی نگ ...

پست منو بخون و غصه ی ۲۸ درصد سودو نخوری یه وقت😆😆😆

طلا همیشه سود

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
چقدر ارزون تر برمیدارن؟ خودم نگرفتم کسی برا م گرفته نمی دونم از کجا گرفته

بستگی داره، تو شهر ما نصف قیمت سکه بانکی برمیدارن... از اون بنده خدا بپرس از کجا گرفته اینظوری کارت خیلی راحت تر میشه

....💖!
سلام خانما من چند تا سکه داشتم امروز بردم نشون دادم یه طلا فروش گفت دو تاش غیر بانکیه دوتاشم سالش پا ...

نه عزیزم دروغ گفته غیر بانکی نصف قیمت بر میدارن. من ربع از یک صرافی معتبر خریده بودم برای فروشش رفتم یک صرافی دیگه گفت غیر بانکیه. اون موقع ۱۵ بود گفت من ۸ بردارم. بردم پیش خودش ۱۵ برداشت. حتما ببر همونجایی که خریدی موظفه ازت برداره. ولی کلا خرید سکه خیلی ریسکیه‌ اگر اونجایی که خریدی به هر دلیلی ببنده دیگه آدم جایی دستش بند نیست‌‌.

خانمها لطفا راهنمایی کنید . 8 تومن پول پس انداز کردم .گذاشتم ویپاد  67 روز دیگه میتونم وام 10 تومنی رو بگیرم . 7 تومن هم ماه آینده دستم میاد .بنظرتون صبر کنم همشون سرجمع بشه برم یهو طلای سنگینتر بردارم یا  به همین ترتیب برم پولارو تبدیل کنم طلاهای ریز؟ 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بچه ها این سکه های پارسیان مطمعنه مثلا یوقت تونستم ۱۰۰ سوتی اینا بخرم بعدا ازم میخرن؟

اره صد در صد که میخرن، ولی خب ریسکم دارن دیگه، برای اینکع ریسکشو بیاری زیر 10 درصد همیشه از یه طلا فروشی بخر سکه هارو و به خودشونم بفروش... سعی کن وقتی میخری پول وکیوم فقط ازت بگیرن

....💖!
من دوماه پیش النگو سیاه قلم خریدمامروز رفتم انگشترشو گرفتمالنگوهاش سه درصد بود و دست دوم اما انگشتر ...

سلام عزیزم یکی از آشنا های ما هم طلا از آشنا می‌خره هدیه برای کسی خریده بود طرف ازش ۴۵ درصد سود گرفته بود حساب کتاب براش کردیم مغزش سوت کشید بهش گفتم طلای کم اجرت هم هست باور نمیکرد

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
مبارکت باشه عزیزم طلا رو هروقت بخری بردی منم برج ۱۱ پارسال با وام از دی جی کالا گوشواره خریدم با اجر ...

قربونت انشاالله بیشترش قسمت شما 

منم دیدم اعتبار داره پیشنهاد دادم طلا بگیره 

آره باز این خوب بود دو میلیون آف خورده بود 

انشاالله که خیره

2810