2777
2789

سخن بسیار گفتی از سر صدق 

نکندی جامه ی تزویر اما 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جورایی انگار حرف و عملت با هم یکی نیست

کدومش صدقه کدوم تزویر

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
نمیدونم اهل ریام یعنی؟ 🫠

منظورش اینه؟

یعنی آب قطعه فعلا جوابشو نده😂 معلوم نی چه کردییی

هیچ کاری نکردم 

منظورش چیه بنظرت

من یکی بخواد از این چیزا برام بفرسته بلاکش میکنم 

حس خوبی از این افراد نمی‌گیرم 

میخوای حرف بزنی رک حرفتو بگو 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ساده ش اینه که ریا کاری و داری وانمود میکنی که صادقی، یعنی داری گولم میزنی، یعنی دروغگویی

واقعا ؟

من یکی بخواد از این چیزا برام بفرسته بلاکش میکنم حس خوبی از این افراد نمی‌گیرم میخوای حرف بزنی رک حر ...

منظورش اینه؟

احتمالا دروغی که گفتی لو رفته

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
2810