2777
2789

سلام،😊

من خیلی وقت اینجا فقط خواننده هستم چون اصلا هیچی این تاپیک شبیه قبل نیست و البته سعی میکنم دخالتیم نکنم اما،،،،،

دوستای عزیز تاپیک دورهمی یه جاییه که دور از تمام حاشیه ها و بی احترامی ها خیلی عالی داره پیش میره و بیشتر از۴۰۰۰صفحه داره

چرا فکر میکنید اونجا یه عده بیکار نشستن تا اینور یه عده دور از شخصیت و ارجاع کنید اونور؟؟؟؟شاید بگید به من ربط نداره ولی باید بگم اشتباه میکنید خیلیم ربط داره اونایی که من و میشناسن می‌دونن،،،،خاهشا افراد بی ادب و دیگه حواله اونور نکنید بفرستید تاپیک جدا بزنن،👍

سلام دوستان

لطفا کسانی که در خیاطی سر رشته دارن،‌لطف کنن بگن چه مادک چرخ خیاطی بخرم؟ و ایا میشه از دیجیکالا و باسلام خرید یا حتما حضوری بخرم؟

لطفا درباره مدل چرخ خیاطی راهنماییم کنین

جیباتون پر پول ، لباتون خندون🤲🏼❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانلطفا کسانی که در خیاطی سر رشته دارن،‌لطف کنن بگن چه مادک چرخ خیاطی بخرم؟ و ایا میشه از دی ...

فقط کاچیران نخر.

کاچیران سالها قبل خوب بوده، این اواخر مدل یاسمین چرخ دنده های داخلش بیشترش از جنس پلاستیکِ.

اصلا جای مناسبی برای روغن کاری چرخ نداره و باید به سختی درب رویش رو باز کرد و روغن کاری کرد. در صورتی که چرخ استاندارد، سوراخ هایی روش تعبیه شده که راحت بشه روغن کاری کرد. 

جنس پارچه کمی ضخامت داشته باشه، چرخ هنگ میکنه. فقط برای دوخت تترون و نخی کاربرد داره.

من گذاشتمش فقط برای جادکمه زدن.

ژانومه برای کار خانگی بهترین گزینه است هم به خاطر کیفیتش، هم این که کارهای مختلفی واست انجام میده، هم جمع و جور بودنش. ژاپنی توی بازار استوک هست.

نو محصول تایوان 

از چرخ برادر هم تعریف میکنن ولی اونم احتمالا استوک باشه، سرچ کنید.

حتی اگه فعلا نمیتونی واسه ژانومه هزینه کنی، از این چرخ مارشال های قدیمی، که اکثرا رنگ مشکی بودن عالی هستن. من باهاش پالتو دوختم و کل دوره خیاطی رو هم بهمون گذروندم، حتی امتحان هم با همون دادم.

فقط جادکمه و سردوز نمیزنه

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

بچه ها برادرم از شرکت تعدیل نیرو شده بود. بیمه بیکاری میگرفت. از بیمه به شکل ها و ترفندهای مختلف تماس میگرفتند که بدونند برادرم مشغوله یا نه؟! برادرم متوجه میشد از طرف بیمه اند. تا اینکه حوصله برادرم سر میره و اسنپ ثبت نام میکنه. از بیمه زنگ میزنن و برادرم حضورا میره بیمه. اونجا بهش میگن که در اسنپ مشغول کاری، بیمه بیکاری شو قطع کردند سریع.

اینا خیلی مارمولکن... خواستم در جریان باشین

سامیه جون تایلند رفته بودین مگه ۱۰۰۰ تا نبود ،؟؟؟یا سفری جز تایلند و میگی؟؟چون فکر کنم کشوری که ویزا ...

نه عزیزم تابستون که برای تمام کشورها چه با ویزا چه بی ویزا پونصد دلار میدادن

۲۳درصد ۲۰۰ میلیون میشه ۴۶ میلیون ؟؟؟؟؟

در واقع 36ملیون سود میگیره.

خوب همه چشم دارن ماشین حسابم دارن.

هیچکس مجبور نمیکنن همه خودشون انتخاب میکنم.

وقتی ضامن نداری مجبوری بانک بگه 100درصد هم میگیری.

حق انتخاب نداری.

یعنی ویپادسودش چقدرمیشه؟خودش که گفته 23درصد

بله اسم هردوش ۲۳ درصده 

ولی مثلا شما یه وام ۱۰ میلیونی از ویپاد بگیرین ۱۲ ماهه، ماه به ماه مبلغ سود کم میشه و کل سودی که میگیره ۱۳۰۰ هست

ولی بعضی بانک ها اینطوری نیستن، یه وام ۱۰ میلیونی بگیری همون اول سود ۲۳ درصد رو برای یک سال حساب میکنن میشه ۲۳۰۰ و به عنوان قسط اول میگیرن

سلام بچها زعفرون ‌شما از فروشگاه خاصی میخرید؟من یه سری خریدم رنگ داشت اصلن عطر نداشت عطاریاهم دارن؟م ...

دوستان یکی گفتن پیج زعفران فروش قیمت مناسب دارن ..۲۰۰تومن فکر کنم باشه... قرار بود اینجا بفرسته ..نمیدونم کی بود اگه پیاممو دیدی ممنون میشم پیج رو اینجا یا دورهمی بذاری❤️

2810