2777
2789
خودت جمع کن تعداد ماه قرعه زیاده...

خودمم دارم به این نتیجه میرسم مثلا تا آخر سال ۴ ماه داریم میشه ۸ میلیون 

ولی اینجا دیدم معصومه جان یا خانومای دیگه صندوق قرعه دارن میگم نکنه زود دربیاد اونم ۴۰ تومن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امثال این فامیل شما صاحب خونه ماس که دوروز بدون برق بودیم اخر خودش با منت و من خسته ام اومد درست کرد ...

گاهی بعضی از این مستاجرا چنان بلایی ب سر خونه و صاحبخانه میارن که مالک خونه ترجیح میده که خونه خالی بمونه ولی به دست مستاجر نیفته. مستاجرای عقده ای زیاده

عزیزم من یادمه شماروکه طلاخریدین باوام الان احتمالاروشون سودم کردیی قصدداریی براخریدماشین طلاروبفروش ...

ولی بنظر من طلا تو این چند سال رشد خودشو کرده و هر آن ممکنه متوقف بشه نه اینکه ریزش کنه اما ممکنه یه مدت طولانی انچنان رشد نکنه

ماشین اول که جزو ضروریات هستش

خونه ی اولم همینطور

خونه های دوم به بعدم که اجاره و رهنشون هستش  جز در شرایط جنگی امنترین دارایی انسانه 

اتفاقا به همسرم میگفتم انشالله ماشین که خریدیم بعدی باشه خرید یه واحد اپارتمان که بدیم اجاره

همسرم گفت نه زمین میخریم و میسازیم گفتم نه ...من خونمونو با عشق ساختم حالا شاید یکم کوچیک شاید یکم ساده و درسته میتونم پیشرفت کنم خونم بهتر بشه اما نه دیگه دغدغه ی خونه ساختنو میتونم تحمل کنم نه اونقدر خونمون بد هستش که بخوام عوضش کنم، فعلا برای شرایط الانمون خونمون خوبه

ولی دلیل دیگم که به همسرم نگفتم این بود که طبقه بالای مادرشوهر هستیم و اونا خیلی دوست دارن زمین بخریم دوباره باهم بسازیم ولی من دیگه هیچوقت این اشتباهو تکرار نمیکنم برای باهم نشستن  دوباره از اول سختی نمیکشم...خانواده همسرم خیلی خوبن اما کسی که نزدیک باشه به خانواده همسرش میفهمه که چقدر دغدغه ها بیشتر میشه در این شرایط و اگر بتونم یه واحد نقلی میخرم میدم اجاره و اینو از این تاپیک یاد گرفتم

و قبلا خیلی درگیر تعویض و تغییر دکوراسیون بودم،اما از کاربر مریم کویین یاد گرفتم هرچی که دارمو با عشق نگهداری کنم و دوسشون داشته باشم چون مدت زیادی ام نیست که عروسی کردیم اگر بخوام همش دنبال مد باشم نمیتونم زندگیموجمع کنم.الان فقط اگر چیزی ندارم میخرم و ازفکر تغییر لوازم بیرون اومدم انروز همسرم میگفت بریم با چک مبل ومیزناهارخوری بخر گفتم نه اگر داری بزار برای طلا یا جمع کن برای ماشین که طلای کمتری بفروشیم.یه پسر شیطون دارم که همیشه رو تاج و دسته ی مبلاست نمیتونم باخرید مبل حساسیتم بره بالا مدام بهش تذکر بدم.انشالله وقتی بچه ام یا بچه هام بزرگ شدن نوجوون شدن تعویض میکنیم که هم جدید باشن هم بچه هام درارتباط با دوستاشون یا فامیلای جدید بچه هام اعتماد بنفسشون بیشتر باشه،درسته اعتماد بنفس به مبل و میزو یخچال و تیوی نیست اما دنیای نوجونا یه چیز دیگست😁انشالله اون موقع یه خونه جدیدم برای سکونت خودمونم میخریم.

خیال و رویابافی واقعا قشنگه پر از حس خوبه که میتونیم لباس واقعیت تنشون کنیم،به بزرگ شدن و نوجونی و جوونی بچه ام که فکر میکنم دلم آب میشه🥰درسته خیلی سختتر میشه اما نشون میده که جقدر خوشبختم که عزیزامو کنارم دارم❤

چقدرم برای بچه دوم اصرار دارن همسرم ولی من هنوزم که هنوزه نتونستم خودمو راضی کنم.

باز امشب رفتم روی منبر😆شبتون بخیر

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام به همه 

بچه ها من یه چیزی شنیدم خیلی تو فکر رفتم گفتم به شما هم بگم

اگر شما در سال ۹۴ ۳ میلیارد داشتین باهاش یه خونه یا زمین میخریدین حالا هر جایی که فکر میکنین رشدش بهتر بوده الان چه قدر شده بود؟! ۳۵ میلیارد؟! ۵۰ میلیارد؟! نهایت ۸۰ میلیارد اما اگه همینو سکه میخریدین ۳ هزار سکه می‌شد و ۱۵۰ میلیارد ‌داشتین

ما خودمون سال ۹۶ خونه خریدیم ۲۰۰ تومن الان شده ۶ میلیارد اگه طلا خریده بودیم الان ۱۳ میلیارد داشتیم😏

تنها مزیت ملک اینه که میتونی استفاده کنی برای سرمایه گذرای طلا بهترینه👌

فقط نگه داریش سخته

پیشنهادتون کجاست؟

منم بخاطر همین ترسم نمیتونم بخرم می‌خوام چند نفر تأیید کنن بلکه خیالم راحت شه🙄🥴فکر کنم ی کاربر ب ا ...

اگر مامور پستو میشناسید نگران نباشید

پستچی ما زنگو میزنه بسته رو میندازه داخل پارکینک میره بدون امضا گرفتن اگر چیزی ام بشه پای خودش گیره من حتی میتونم بگم تحویل نگرفتم بستمو.ولی در کل میشناسمش انسان خوبیه

و اینکه بسته های قیمتی بیمه میشن

خواهش میکنم عزیزم من معمولا بعداز یه پیشرفت شیش ماه استراحت میدم به خودمون منظورم از استراحت اینه پو ...

بازم ممنونم عزیزم

برنامه‌‌تون برای بعد از رسیدن به نقطه امنی که تعریف کردین چیه؟

(امیدوارم زود و با خوشترین حال بهش برسید)

و اینکه جسارتا میشه بگید چند سالتونه و حدود درامدتون چطوره؟ (اگر مایل نیستید بگید هیچ اشکالی نداره)

خانوما موندم تو دوراهی کمک میخوام بنظرتون ماهی ۲ تومن بذارم تو قرعه کشی ۴۰ تومنی ۲۰ ماههیاخودم دوسه ...

۲۰ ماهه نه.

همونقدر که اولاش خوشحالی اگر دربیاد

اگر اخراش دربیاد به ضررته

من پارسال ۱۴ ماهه وام گزاشتم دوتا قسط داشتم اولیش برای خودم دراومد یدونم اخریش 

بااینکه قرار شد هرکسی اخر شد دوباره دفعه ی بعدش اولی رو برداره اما احساس میکنم خیلی طولانی شد

و قرار شده امسال بیشتر ۱۰ ماه نشه و نفر اخرم نفر اول سری بعدی بشه

منم یک تجربه از خونه ورثه ای دارم؛ بنظرم این خونه ها رو نباید اصلا خرید. چون وراث اکثرا ناراضی و ناراحتن از فروش خونه پدری شون که تمام خاطرات اونجاست. بدبیاری میاد سراغ ادم. خیر و برکت نداره . کار به جایی میرسه که اگه خریدیش مجبور میشی خونه رو سریعتر زیرقیمت بفروشی تا از انرژی های منفیش خلاص بشی

چرا ادبیات تاپیک اینقد زشت و زننده شده!!!!

مرد  و زن نداره همه جا خوب و بد هست

ولی حواستون باشه وقتی میگید همه مردا شامل  پدر، برادر ،پسر،عمو ،دایی و همه کس و کارتون و حتی معصومین میشه

بابا رحم کنید به خودتون 

به نسلتون که باید زیر دست شما تربیت بشه

چی شد که اینقد کینه کردید؟؟

اینقد دل پر دارید؟؟؟

به قول دوستمون زنا همه سلام علیهن ؟؟

یا مردا همه ...

انسان باشیم فارغ از جنسیت

سلام به همه بچه ها من یه چیزی شنیدم خیلی تو فکر رفتم گفتم به شما هم بگماگر شما در سال ۹۴ ۳ میلیارد د ...

عزیزم طلا اینقد یهو نکشید بالا

بعدم اگه اون موقع طلا میخریدی به جای ملک (که اونم عمرا کسی همه پولشو بده طلا و دست رو دست بذاره)و اواره این خونه و اون خونه میشدی یا سر سال صاحب خونه براتون ناز میکرد و کلی رو پول پیش میکشید میارزید واقعا؟؟ گذشته ازینا هزینه اسباب کشی و کارگر و اسیب وسایل و حساب کنی نمیارزه به ۸ سال نگهداشتن طلا و استرس جاش....کی ضمانت میکرد دزد نبره ؟؟؟یا ۸ سال جوانی و خوشی و اسوده خاطر بودن ازینکه مالکم رو با مستاجری و خوابیدن رو سکه و طلا به امید گرانیش رو میشه مقایسه کرد؟؟

اون زمان هر کی خونه خرید برد کرد 

چون بعدش یهو کشید بالا و مردم تا چند سال درجا زدن 

زمان دولت قبلی اگه یادتون باشه

اون موقع مردم اول ملک میخریدن و مازادشو طلا

الان که طلا رشد کرده تریدرا و نوسان گیرا و فعالای اقتصادی تو پیجای اینستا و کانالای تلگرامی زبون دراوردن که ال کنید و بل کنید

اون موقع خانما بیشترشون از رو تجربه بزرگترا یا علاقه خودشون طلا میخریدن 

اگه همه ما میدونستیم که طلا قرار اینقد رشد کنه هیچ کدوم تو کار ملک نمیرفتیم 

هیچ املاکی هم کار نمیکرد 

همه هجوم میبردن سمت طلا

بخدا زیادی ذهنتون درگیر نکنید

این درگیری فکری بیشتر شوک وارد میکنه به بازار عرضه و تقاضا بیشتر میشه و هی گرونی و تورم بیشتر و بیشتر

اروم اروم با زمان پیش برید 

خودمم دارم به این نتیجه میرسم مثلا تا آخر سال ۴ ماه داریم میشه ۸ میلیون ولی اینجا دیدم معصومه جان یا ...

آخه ب ریسکش نمی ارزه قرعه زیر ی سال و کمتر از ده ماه خوبه تعداد هم کم باشه 

حنا جون میشه هر موقع تصمیم گرفتی با طلاهات چیکار کنی،بیای اینجا بگی؛چون منم تقریبا ۲۰۰ گرم طلا دارم، ...

باشه عزیزم اگه چیزی به ذهنم رسید بهت میگم ، راستش تنها گزینه برای من فعلا خرید خونه هست که اونم فقط پایین شهر گیرم میاد ، که ضبط و ربطش برام سخته

نه به نام کسی نمیزنم ، از چاله درنمیام بیفتم تو چاه 😅

سلام به همه بچه ها من یه چیزی شنیدم خیلی تو فکر رفتم گفتم به شما هم بگماگر شما در سال ۹۴ ۳ میلیارد د ...

ما سال ۹۶ خونه ای که خریدیم ۳۲۰ تموم شد

ولی به شدت راضیم 

الان ۷ سال گذشته ،توی این ۷ سال بلاخره باید جایی زندگی می‌کردیم 

.پس مقداری باید پول پیش می‌دادیم هر ماه هم اجاره 

حداقل چند بار اسباب کشی 

سر وکله زدن با انواع صاحب خونه ها

اما خدا رو شکر اونموقع خونه خریدیم و آرامش داشتیم دیگه نگران خراب شدن وسایل توی جابج جایی نبودیم 

استرس پیدا کردن خونه مناسب نداشتیم

کلی پول اسباب کشی نمی‌دادیم

به نظر من یه سری چیزا خریدنی نیست مثلا همین آرامشی که تو خونه خودت داری  اصلا با پول قابل قیمت گذاری نیست

2810