ولی بنظر من طلا تو این چند سال رشد خودشو کرده و هر آن ممکنه متوقف بشه نه اینکه ریزش کنه اما ممکنه یه مدت طولانی انچنان رشد نکنه
ماشین اول که جزو ضروریات هستش
خونه ی اولم همینطور
خونه های دوم به بعدم که اجاره و رهنشون هستش جز در شرایط جنگی امنترین دارایی انسانه
اتفاقا به همسرم میگفتم انشالله ماشین که خریدیم بعدی باشه خرید یه واحد اپارتمان که بدیم اجاره
همسرم گفت نه زمین میخریم و میسازیم گفتم نه ...من خونمونو با عشق ساختم حالا شاید یکم کوچیک شاید یکم ساده و درسته میتونم پیشرفت کنم خونم بهتر بشه اما نه دیگه دغدغه ی خونه ساختنو میتونم تحمل کنم نه اونقدر خونمون بد هستش که بخوام عوضش کنم، فعلا برای شرایط الانمون خونمون خوبه
ولی دلیل دیگم که به همسرم نگفتم این بود که طبقه بالای مادرشوهر هستیم و اونا خیلی دوست دارن زمین بخریم دوباره باهم بسازیم ولی من دیگه هیچوقت این اشتباهو تکرار نمیکنم برای باهم نشستن دوباره از اول سختی نمیکشم...خانواده همسرم خیلی خوبن اما کسی که نزدیک باشه به خانواده همسرش میفهمه که چقدر دغدغه ها بیشتر میشه در این شرایط و اگر بتونم یه واحد نقلی میخرم میدم اجاره و اینو از این تاپیک یاد گرفتم
و قبلا خیلی درگیر تعویض و تغییر دکوراسیون بودم،اما از کاربر مریم کویین یاد گرفتم هرچی که دارمو با عشق نگهداری کنم و دوسشون داشته باشم چون مدت زیادی ام نیست که عروسی کردیم اگر بخوام همش دنبال مد باشم نمیتونم زندگیموجمع کنم.الان فقط اگر چیزی ندارم میخرم و ازفکر تغییر لوازم بیرون اومدم انروز همسرم میگفت بریم با چک مبل ومیزناهارخوری بخر گفتم نه اگر داری بزار برای طلا یا جمع کن برای ماشین که طلای کمتری بفروشیم.یه پسر شیطون دارم که همیشه رو تاج و دسته ی مبلاست نمیتونم باخرید مبل حساسیتم بره بالا مدام بهش تذکر بدم.انشالله وقتی بچه ام یا بچه هام بزرگ شدن نوجوون شدن تعویض میکنیم که هم جدید باشن هم بچه هام درارتباط با دوستاشون یا فامیلای جدید بچه هام اعتماد بنفسشون بیشتر باشه،درسته اعتماد بنفس به مبل و میزو یخچال و تیوی نیست اما دنیای نوجونا یه چیز دیگست😁انشالله اون موقع یه خونه جدیدم برای سکونت خودمونم میخریم.
خیال و رویابافی واقعا قشنگه پر از حس خوبه که میتونیم لباس واقعیت تنشون کنیم،به بزرگ شدن و نوجونی و جوونی بچه ام که فکر میکنم دلم آب میشه🥰درسته خیلی سختتر میشه اما نشون میده که جقدر خوشبختم که عزیزامو کنارم دارم❤
چقدرم برای بچه دوم اصرار دارن همسرم ولی من هنوزم که هنوزه نتونستم خودمو راضی کنم.
باز امشب رفتم روی منبر😆شبتون بخیر