2777
2789

سلام خانوما 😘

روزتون به شادی 😍

منم یه گزارشی بدم از هفته ای که گذشت .

کلا برنامه ام این شده که هر شنبه برم خرید و مایحتاج یه هفته امو بخرم ...

خریدم مثل همیشه میوه و سبزیجات هستش در کنارشم اجیلی ، کشمشی چیزیم لازم داشته باشم میگیرم . 

دائمم به همسرم میگم بچه های من هله هوله خور نیستن واسه همین من خرج خوراکیهای سالمم زیاد میشه و واقعا اینو جذب کردم نه پفکی نه چیپسی ...در خواست نمی کنن . 

جز خریدای همیشه ام سبزی کوفته و اسفناجم خریدم ...

قبلا که بچه نداشتم اصلا کوفته و دلمه اینا درست نمی کردم مامانا می پختن خونه اونا می خوردیم اما الان من همه چیز درست می کنم ...

قشنگ اوردم خونه پاک کردم و شستم و با غذاساز خورد کردم .‌‌..

یه روز خورشت اسفناج درست کردم یعنی نگم چقدر خوشمزه بود که بچه های ایرادی منم با لذت خوردن من اسفناج فریز نمی کنم میگن خیلی ضرر داره ....

یه روزم کوفته گذاشتم که اصلا فکرشم نمی کردم انقدر راحت باشه درست کردنش اونم عالی شد ...

دخترمم مدرسه خوراکی ناگت ، ساندویچ مرغ،  همبرگر ، سیب زمینی ...میزارم در کنارشم میوه برعکس قبلا که خوراکیاش برمی گردوند همه رو می خوره .‌‌‌..

خلاصه هفته ام بدون خرج شد و دائمم همسرمو نفرستادم خرید خداروشکر ....

امسال برای من هزاران مرتبه خداروشکر سال پر پس اندازی بود چون من از پارسال تابستون که اینجا رو پیدا کردم تقریبا پولا رو به خوبی هدایت کردم واسه وام گرفتن و طلا خریدن به نظر خودم کلی موفق بودم ...

من وام ۲۲ تومنی فوری از بانک مهر گرفتم ...

۵۰ تومنی ویپاد ...

۱۰۰ تومنی رسالت باضامن  .‌‌‌‌.

و همش صرف خرید طلا شد خداروشکر .‌‌..

الانم ۴ ماهه اخر سال دلم میخواد به خودمو خونه زندگیمو مسافرت برسم ....

یه جراحی زیبایی خودم دارم ..

کلی ملحفه و متکا ، دکوری و اینا لازم دارم ...

مسافرت و ....

حالا میام تند تند گزارش میدم خودم ببینم چیکاره ام و شاید به کار دوستانم اومدش .‌‌‌...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تجربه دیگه ام که شاید به کار کسی بیادش ...

ما اردیبهشت به صورت قسطی ماشین ثبت نام کردیم و ۱تومنم اول پرداخت و ۶ فقره چک دادیم ..‌

که شهریور موعد تحویلش بود ‌..‌

هنوزم که هنوزه ماشین تحویل ندادن و گفتن قطعات نیست ممکن تا اخر سال هم تحویل ندن .‌‌‌...

و ای کاش از بازار نقد خریده بودیم ....

برای دندان پزشکی فقط دانشکده دندانپزشکی شاهد میدون انقلاب.شنبه تا چهارشنبه از۸تا۱۱باید برین.

سلام عزیزم اینجایی که شمامیگین قیمتاش چجوریه شماره تلفن نداره ایمپلنتم میکنن

یه تجربه دیگه ام که شاید به کار کسی بیادش ...ما اردیبهشت به صورت قسطی ماشین ثبت نام کردیم و ۱تومنم ا ...

چه ماشینی بوده عزیزم.؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام خانما دوستانی که از قیمت طلا سرد میارن و از دی ج ی کالا طلا خریدن بیایید همسرم از د ی ج کالا ی ...

مبارکه عزیزم ولی ۲۸درصد اجرت خیلی خیلی خیلی زیاده 

طلا انقدر بااجرت بالا اشتباهه خریدش مگه اینکه هیچوقت نفروشیش 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

خانوما لطفا هر کی اطلاعی داره راهنمایی کنه؛

دوست من بارداره،الان فکر کنم دو ماهش هست،

سردردهای خیییلی شدید داره،خیلی شدید،قرص و مسکن هم نمیتونه بخوره،

راهی داره،خوب بشه بی ضرر باشه برای خورش و بچه اش

ممنون چقدر سخته .باید تمام مراحل فروش قید بشه ؟

نه باید مدارک قولنامه اش موجود باشه.

قولنامه فروش هر شخص به شخص بعدش.به صورت قولنامه های مجزا نه در یک قولنامه

و مهم تر از همه سند مادر هستش که معمولا تو در و همسایه میتونید پیدا کنید.

ببین خونه ماهم قولنامه ای هستش.روال این خونه ها اینجوریه که اگر اسنادش کامل باشه و طولانی مدت بخوای ...

دقیقا همینه. باید قولنامه ها از ابتدا در دسترس باشه. ولی من میگم حتما یک مشکلی داره که سند نمیدن

مبارکه عزیزم ولی ۲۸درصد اجرت خیلی خیلی خیلی زیاده طلا انقدر بااجرت بالا اشتباهه خریدش مگه اینکه هیچو ...

ممنون عزیزم بیشترش انشاالله قسمت شما باشه 

کلا طلاهای دی ج کالا اجرت هاشون بالاست  یعنی من چندتایی نگاه کردم اجرت ۳۲درصد  تازه ۹درصد هم مالیات دارن،،ی دونه طلای مستجابی ۲۵درصد بود من چند تا ب همسرم نشون دادم 

اما خودش این دستبند و پیدا کرده خریده 

حالا این ۲۸درصد اجرت ۷درصد سود و مالیات ۰ تخفیف هم دو میلیون گذاشته بود همسرم خرید زده البته چون اعتبار دی ج ی پی داشت گفتیم الکی هدر نره چون قبلش سرخ کن خرید زده بود س هفته گذشته بود نیاوردن دیگه لغو زد 

حالا این میگیم می‌دونیم اجرتش بالاست 

اگه از فامیلش میخواست بهره اونم ۳۰ب بالا قیمت اجرت هاش تازه اینجوری تو رودربایستی هم میمونه چون فامیل

خانوما لطفا هر کی اطلاعی داره راهنمایی کنه؛دوست من بارداره،الان فکر کنم دو ماهش هست،سردردهای خیییلی ...

مسکن که فقط می‌تونه استامینوفن خالی بدون کدئین مصرف کنه اما حتما متخصص خوب پیدا کنه بره

سلام عزیزم اینجایی که شمامیگین قیمتاش چجوریه شماره تلفن نداره ایمپلنتم میکنن

تلفنی زیاد جواب نمیدن.

تو گوگل سرچ کنین میاد شمارش.

بله ایمپلت هم میکنن ❤️ 

تماس بگیرین یه روز برین خیلی قیمتش مناسبه.

فک کنم ایمپلنت زیر۵ میلیون باشه.دقیق یادم نیست.یکی از بستگان همسرم رفتن خیلی راضی بودن

2810