2777
2789
اینم گل کاشتن ویپاد 🥴🥴🥴🥴🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

واااای میدونی چقد پول باید تو حساب بمونه تا بشه صدهزار سکه؟؟؟من برای هزارش جونم به لبم رسید ،چقد باحسابم کار کردم اخرش شرایط وامو عوض کردن سکهامم پروندن

ویپاد جز وام پشتوانه دیگه هیچ به درد نمیخوره،که اونم باید حسابت به مبلغ وام تا یمدت کار کنه

متاسفم ...مشتری جمع کردن الان شروع کردن گول مالیدن سر مردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم دوتا بچه هام ۲سال و نیم فاصله سنی دارن.کوچیکه الان ۳ ماهشه.الانم مرخصی هستم.برا من که ...

چه تصمیم عاقلانه ای گرفتی...اینکه تا بریز بپاش اولی تمام نشده دومی رو بیارم👌

شاید جاش اینجا نباشه بگم ولی من فاصله ۶سال بین بچهام انداختم فکر میکردم خیلی خوب میشه ولی گند زدم

با اینکه دوتاشون پسرن برای همدیگه نه هم بازی شدن نه همدم و رفیق ...هیچی به هیچی ...فقط دعوا و سروکله زدن دقیقا ۱۱ ساله جنگ بینشون تمام نشده ...چون بزرگه زورش بیشتر کوچیکه زبونش دراز...نساختنشون باهمدیگه بخاطر اختلاف سن و سلیقه تو همه چی...گذشته ازینا ۴سال طول کشید تا بزرگه نظم رو یاد بگیره ...بعدش خونه رو تغییر دکور دادم مبل خریدم و کلی وسایل نو ... دومی اومد گند زد به همش ..مبلام داغون فرشام داغونتر ...در و دیوار و کابینت که نگم...اگه قصد دارید دوتا بچه بیارید با همسرتون مشورت کنید به فاصله نهایت دو سال ...بیشتر ازون دیگه نه اعصابتون میکشه نه پولتون

نه سلامتیتون

نه وام رو به هر کس که سکه هاش اون تعداد باشه میدن ، قرعه کشی برای انتخاب نام هست

انتخاب نام يعني چی عزیزم، مگه نمیگید هرکس سکه هاش اون مقدار باشه وام رو میدن پس انتخاب نام یعنی چی

سلام خانوما الان تو پربازدیدا تاپیکی رو خوندم ک مادر بچه با خون دل ب پدر کمک کرده خونه خریده نخورده نپوشیده آرایشگاه نرفته شوهرو برده بالا بعد سکته قلبی کرده فوت شده ی دختر بچه این وسط مونده،مرده بعد از هفت ماه زن گرفته و فقط ب فکر تفریح با زن جدید بچه کلاس اولیه ن ب بهداشت بچه میرسن ن ب درسش از چهارشنبه تا شنبه هم بچه میندازه خونه مادربزرگ با زنه میره تفریح خیلی ناراحت شدم خانوما اینا داستان نیستن واقعین حقیقت زندگین من ک بهم تلنگر خورد من خودمم اصلاح بلدم اما همیشه میرم آرایشگاه خانوما ب خودتون ظلم نکنید ما همیشه در حال بدو بدو هستیم فکر زندگیم حقمون نیست نیم ساعت رو صندلی آرایشگاه دراز بکشیم بهمون برسن ینی بااین پول قراره چقدر جمع کنیم لطفا دیگه در این حد ب خودتون سخت نگیرید لحظه هایی ک میگذرن جوونی دیگه برنمیگرده البته مدیریت رو فراموش نکنید و ب فکر پیشرفت باشید همیشه

در نهایت ب ما مدال نمیندازن ک ارایشگاه نرفتی جمع کردی باور کنید اقایون هم متوجه صورت ارایشگاه رفته و نرفته ی ما میشن من خودم خجالت میکشم وقتی همسرم بهم بگه برو ارایشگاه دیگ در این حدم ریز نباشید اصلا از این مورد نگذرین وهزینشو تو قسمت پس انداز نذارین فداتون بشم❤️اگ خونه من کثیف باشه شوهرم زیاد غر نمیزنه اما وقتی کنارش میخوابم از فرط خستگی بوی روغنو کثیفی بدم حتما غر میزنه من خودم خیلی خونه تمیز میکنم اما قبل از اومدن شوهر حتما سعی میکنم ی دستی ب سرو روم بکشم خودتونو فراموش نکنید اگ خونه برق بزنه اما ی مسواک نزنیم چ فایده اگ یخچال برق بزنه اما بدنمون پر از موی زائد باشه دستمون ی نرم کننده ب خودش نبینه و زبر باشه چ فایده رابطه عاطفی رو باید جدی تر بگیریم و پس انداز عاطفی بنظرم تو زندگی مشترک بالاترین ثروت هاست من خودم کاستی زیاد داشتم از امشب تصمیم ب تغییر گرفتم ❤️

ادامه پست قبل:حبوبات، رب و ادویه ها برای یک سال کافیه مابقی وسیله ها هم تا حدود ۶ ماه ان شالله میرسو ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی ادرس مغآزه ای که لباس زیر قیمت خوب گرفتی بهم بدی؟ یا شمارشو اگه دارید؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
در نهایت ب ما مدال نمیندازن ک ارایشگاه نرفتی جمع کردی باور کنید اقایون هم متوجه صورت ارایشگاه رفته و ...

سلام عزیزم ، ممنون که زحمت کشیدی و اینهمه تایپ کردی ولی من با احترام با نظرتون مخالفم ، عزیزم وقتی خودت بلدی و نیاز به آرایشگاه نداری چرا باید پولی رو که با زحمت بدست میاد رو برای چیز غیر ضروری خرج کنی؟ این مصداق بارز اسرافه ، اینی که میگین زن باید به خودش ارزش بذاره صد در صد موافقم ولی نه با اسراف و بریز و بپاش الکی ، من خودم تا حالا آرایشگاه نرفتم موهام رو که رنگ نمیکنم چون خودشون خوش رنگ اند و دوسشون دارم ، باقی کارا هم ساده است و هیچ وقت نمیتونم تحمل کنم چند ساعت وقتمو تو آرایشگاه تلف کنم و کلی پول خرج کنم . ولی این دلیل نمیشه که ارزش و اعتبار خودمو بیارم پایین و همسرم و دیگران فکر کنند نیازی به خرج کردن ندارم. درسته همیشه حساب شده خرج کردم و اهل بریز و بپاش نیستم ، دائم لباس نمیخرم هر موقع نیاز شد میخرم ولی برند و جنس خوب میخرم ، کیف و کفش همیشه چرم میگیرم ولی چون همسرم یه حقوق معمولی داره فقط مواقع نیاز میخرم .

از اونجایی که امسال خونه رو بازسازی کردیم و خیلی قرض و قسط داشتیم و منم پالتو لازم بودم اونو به مزون سفارش دادم و برای بافت زیر پالتو خواستم از مغازه یه بافت معمولی بگیرم که همسرم نذاشت و تو مغازه گفت اینا برا شما مناسب نیست ، مگه قبلأ زارا نمیگرفتی؟ گفتم خُب استثناءً  حالا قسطامون زیاده ، ناراحت شد و گفت تو چیزی که دوست نداری و بهت نمیاد رو بپوشی چون قسط داریم؟ میرم اضافه کاری ، خودش میدونه نقطه ضعفم اضافه کاریه 🥺یه ساعت بیشتر تو خونه بودنش برام غنیمته😍 گفتم نه جان دلم ، اضافه کاری نمیخواد پول هست همون زارا رو میگیرم ، درسته با خریدن بافت زارا دیگه نمیتونم این ماه کفش بگیرم ولی دیگه بهش نگفتم پول کفش رو باید بدم بافت بخرم ، دوست ندارم غصه بخوره و زیادی خودش رو خسته کنه 🥲

عزیزم منظورم از این حرف اینه که میتونید با بجا خرج کردن به خودتون ارج بدید ، همسر منم از اول عادت کرده برا من و دخترم جنس خوب بخره ، و این شده قانون زندگیمون ، پس نیاز نیست من برم پول بی زبون رو بریزم زیر دست آرایشگر تا همسرم بفهمه زنی که خرج داره ارج داره ❤️

در مورد قسمت دوم پیامت شدیدأ باهات موافقم ، من همیشه به همه میگم اگه نیم ساعت تا اومدن همسرتون وقت دارید و وضع خودتون و خونه به هم ریخته است ، به خودتون برسید ، تو نیم ساعت میشه یه دوش سرپایی گرفت و لباس مرتب پوشید و موها رو شونه کرد ، چه فایده خونه تمیز باشه و شما خودتون کثیف و درهم ، مگه دور از جون زن خدمتکار خونه است ؟ کثیفی خونه با یه کمکی حل میشه ولی کثیفی خانوم خونه باید با هوو حل بشه😡  لباسای خونگی من گرونتر از دورهمیا هست ، بیشتر اوقات با لباسای خونه تو مهمونیا هستم ، چه کسی باارزش تر از خودم و همسرم هست که لباسای قشنگمو نگه دارم پیشش بپوشم ؟ البته منظورم پیرهن مجلسی و بلندا نیست ها ، اونا رو نیم ساعت هم آدم نمیتونه تو خونه تحمل کنه ، من خیلی سرماییم و عاشق بافتم 🥶همیشه منتظرم زمستون بیاد و تو خونه بلوز بافتای قشنگمو بپوشم ، حالا اگه کسی هم مهمون دعوتم کنه با همونا میرم ، کلأ من لباس برا روز مبادا ندارم 😲کم میخرم ولی با کیفیت میخرم و همسرم هم اینجوری عادت کرده و وقتی دوستاش میگن از فلان جا رفتیم خرید کردیم و ارزون بود همسرم میگه همسر و دختر من از اینا نمیپوشند ، اونا به دردشون نمیخوره😍 

پس عزیزان به نظر من میشه با حساب شده خرج کردن هم خانوم به خودش ارزش بده ، فقط باید روشش رو بلد باشی❤️ 

راستی همیشه هم همسرم ازم تشکر میکنه که تو زندگی اگه تو نبودی و هوامو نداشتی الان اینقدر خوشبخت نبودم و آرامش نداشتم😍 فکر کنم خیلی بد جنسم هم خرج میکنم و هم همسرم فکر میکنه قانع ترین فرد روی زمینم و با کم و زیادش ساختم 🤔 

ببخشید دوستان وقتتون رو گرفتم ولی خب اینم نظر و تجربه بیست و چند ساله من بود تو زندگی مشترک، امیدوارم به درداون بخوره❤️ 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

راستی دوستان ،قراره یه معامله ملک انجام بدیم تو بزرگترین دو راهی زندگیمم ، نمیدونم به صلاحه یا نه ، ممنون میشم اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید که اگه به صلاح و مصلحتمونه انجام بشه ، برای حاجت روایی همه دوستان که لطف میکنند صلوات میفرستند هر کدوم یک سوره کوثر میخونم

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
آهان اینم یادم رفت بگم یک فتح الفتوح بزرگی هم کردم اونم درباره عشقِ دلم یعنی چادر😅😅 چند شب پیش بیخ ...

عریز شما وام دیچی پی رو گرفتید اون هزینه عضویت برای تمام وام هاست؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیزم ، ممنون که زحمت کشیدی و اینهمه تایپ کردی ولی من با احترام با نظرتون مخالفم ، عزیزم وقتی خ ...

موافقم با پستتون

تا اسم ارزش ب خود میاد فقط میگن آرایشگاه 

خب شاید ی نفر خودش وارده . چ اصراری هس بره حتما آرایشگاه 

شخصا از محیط آرایشگاه ها هیییچ خوشم نمیاد 

محیط خاله زنکی و پر از غیبت  و صحبت از دعا نویس و فالگیری 🤢

من تا مجبور نباشم نمی رم 

برای منم کرونا رو بهانه کردن عروسی نگرفتن هر چند همشون سر زندگی خودشون بودن عیدی و اینا هم نیاوردن ش ...

عزیزم شما می توانی سالگرد بگیری بعد هم با هر ترفندی هست طلا فاکتور به اسم خودت بگیری من طلا  مخفی ندارم اما یکم که دارم از شوهرم خاستم به اسم من باشه چون هیکس از آینده خبر نداره 🌸

برای منم کرونا رو بهانه کردن عروسی نگرفتن هر چند همشون سر زندگی خودشون بودن عیدی و اینا هم نیاوردن ش ...

عزیزم با این افکار فقط خودت رو شکنجه میدی . هروقت این چیزا میاد سراغت سریع حواس خودت رو پرت کن . میدونی کجا بازنده ای؟؟هررلحظه ک بشینی ب گذشته فکر کنی و غصه بخوری . حالا ک فهمیدی چخبره ازین ببعد تلاش کن زندگیتو جوری ک میخوای بساز . پس انداز کن ، طلا مخفی بخر چند سال دگ خونه میخری برا خودت 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2810