2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
زلایی عزیزم فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه یکی از بچهها اینطوری شده بود از منشی دکتر پرسید گف اشکال نداره والی خودت اذیت میشی فک کن این دوتا باهم باشن برو تو هم از منشی دکتر بپرس
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترامیس جان شما میخای عمل بینی هم انجام بدی ؟ عزیزم ی زحمت دارم واست اگه رفتی لطف کن از دکتر بپرس اگه لیفت لب بکنیم ۱ ماه قبل از عمل بینی مشکلی پیش نمیاد ممنون
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
بانو سارگل کجاییییی کجایییی من تا فردا ظهر باید بدونم بینی شما چطوری شده چون عصر میرسم کرج مطب سلطانیان شمیلا خانوم مطب عبدالمطلبی رو بری ضرر نمیکنی مطبشم میدان طالقانیه با سلطانیان 5دقیقه فاصله داره ابریشم بانو هرچی شد من همتونو درجریان میزارم نگران هیچی نباااش دعام کنید توروخدا واقعا راه دوری میرم واسه عمل 12 ساعت تو راه رفتم 12 برگشت دعا کنید دکتر خوبیو انتخاب کنم جلو خونواده و اینده خودم سربلند باشم
سلام بچه ها بینی من کم ایراد داره ولی دوست دارم عمل کنم یکم عوض شم همون ایرادشم رفع شه... خودم فکر میکردم گوشتیه ولی دکتر کامیابی برای ویزیت رفتم گفت غضروفیه... حالا میخوام ببینم بین دکترا که تهرانن کی واقعا انقدر صداقت داره یا پولی نیست که اگه واقعا با عمل خوب نمیشه، یا عوض نمیشم یا اصلا بعد میشه توی ویزیتش بهم میگه؟
سلام بچه ها بینی من کم ایراد داره ولی دوست دارم عمل کنم یکم عوض شم همون ایرادشم رفع شه... خودم فکر میکردم گوشتیه ولی دکتر کامیابی برای ویزیت رفتم گفت غضروفیه... حالا میخوام ببینم بین دکترا که تهرانن کی واقعا انقدر صداقت داره یا پولی نیست که اگه واقعا با عمل خوب نمیشه، یا عوض نمیشم یا اصلا بد میشه توی ویزیتش بهم میگه؟
با سلام من هی میخوام چیزی نگم اما نمیشه خانما خیلی دمترا اینجا ی دوره معروف شدن و رفتن کسایی مثل کامیابی و عباسی و و و مطمنن دکترای معروف الکی معروف نشدن یکم باخودمون روراست باشیم قناعت پیشه در این حد میشناسم ک ی دکتر مطمن ب مریضش برای ترمیم معرفی کرد نظرم در مورد زیعنلی شیروانی و شامی با دستا یکیه اون موقع هم ک ما میخواستیم عمل کنیم همین حرفا رو میزدن جدیدا ناراضی زیاد داره من نمیدونم این امار از کجا میاد تو نی نی ک کسی با اینا عمل نمیکنه (شیروانی یا زیعنلی) خیلی جالبه بدونم ک این امار رو از کجا میارید اگر نمیخوایید ب هر دلیلی با فلان دکتر عمل کنید راحت بگید نمیخواییم این دکترای اینستاگرامی و تبلیغی هم بریزید دور از من ب شما نصیحت
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
بچه ها من دیگه اشکم دراومد خسته شدم انقد عملم عقب میوفته هی امروز رفتم مشاوره دکتره گفت نیست تا خرداد این هفته ام دیگه نوبت اتاق عمل نداره بعدم میخواستم برم پیش دکتر خاتمی که گفت نیست الان دیگه میخواستم تو این هفته عمل کنم تموم شه عقب تر بیوفته تا شهریور دیگه نمیشه هی دکتری رو میشناسید که خوب باشه یکی دو روزه وقته عمل بده؟
2810