2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همه چی نا متقارنه

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

جواب هوش مصنوعی

بله، بسیاری از افراد در زمان‌های مختلف تاریخ احساس کرده‌اند که جهان در حال تغییر سریع است و نگرانی‌هایی در مورد آینده داشته‌اند. تغییرات سریع اجتماعی، فناوری، سیاسی، و زیست‌محیطی می‌توانند احساس عدم اطمینان و نگرانی ایجاد کنند.

برخی از نشانه‌های تغییرات سریع و چالش‌برانگیز در جهان شامل موارد زیر هستند:

1. **تغییرات آب و هوایی**: گرمایش جهانی و تغییرات آب و هوایی که باعث افزایش سطح دریاها، شدت طوفان‌ها و دیگر رویدادهای طبیعی می‌شوند.
2. **تحولات فناوری**: پیشرفت‌های سریع در زمینه‌هایی مانند هوش مصنوعی، رباتیک، و بیوتکنولوژی که می‌توانند تاثیرات عمیقی بر جامعه و اقتصاد داشته باشند.
3. **ناآرامی‌های سیاسی و اجتماعی**: افزایش ناآرامی‌ها و اختلافات سیاسی و اجتماعی در بسیاری از نقاط جهان.
4. **پاندومی‌ها و بحران‌های بهداشتی**: شیوع بیماری‌های جدید و بحران‌های بهداشتی مانند پاندومی کووید-۱۹ که نشان‌دهنده وابستگی جهانی به یکدیگر و آسیب‌پذیری سیستم‌های بهداشتی است.
5. **منابع طبیعی**: کاهش منابع طبیعی و نگرانی‌ها درباره پایداری محیط زیست.

مهم است که به جای ترس و نگرانی، به فکر راه‌حل‌های سازنده باشیم و تلاش کنیم تا بهبود و پایداری را در جامعه و محیط زیست خود فراهم کنیم. همکاری، آموزش، و نوآوری می‌توانند به ما کمک کنند تا با این چالش‌ها مقابله کنیم و آینده‌ای بهتر را رقم بزنیم.

اگر احساس نگرانی می‌کنید، همیشه می‌توانید با دوستان، خانواده یا مشاوران صحبت کنید تا احساسات و افکارتان را به اشتراک بگذارید. همیشه امیدوار باشید و تلاش کنید تا بهترین راه‌حل‌ها را پیدا کنید. 🌍🌟

از هوش مصنوعی بپرس

حس میکنم جهان تو یه ناامیدی عمیقی فرو فته 

حس میکنم همه ی ما سال ۹۹ با اون ویروس لعنتی مردیم...

و این یه دنیای دیگه اس نمیدونم چطور بگم ....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4161602/%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%B8%D9%87%D9%88%D8%B1. 

این تاپیک رو بخونید جواب سوالا اینجاست 

free Palestine 🍉 🇵🇸  https://musicfile.ir/madahi/2956/ مداحی۱             https://kashoob.com/audio/mnkDa/%D مداحی۲

زوال ؟؟برعکس پیشرفت اتفاقا اخلاقی بله جامعه خودمون داره رو به سیاهی میره اونوریا خیررر

اره گلم اونوریا ته ته اخلاقن 

ازدواج با همجنس و با سگ و گربه و اسب و با در و دیوار و سیستم برداری جدیدشون و پدوفیل هاشونو .... کاملا اخلاقیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2810