بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
بله، بسیاری از افراد در زمانهای مختلف تاریخ احساس کردهاند که جهان در حال تغییر سریع است و نگرانیهایی در مورد آینده داشتهاند. تغییرات سریع اجتماعی، فناوری، سیاسی، و زیستمحیطی میتوانند احساس عدم اطمینان و نگرانی ایجاد کنند.
برخی از نشانههای تغییرات سریع و چالشبرانگیز در جهان شامل موارد زیر هستند:
1. **تغییرات آب و هوایی**: گرمایش جهانی و تغییرات آب و هوایی که باعث افزایش سطح دریاها، شدت طوفانها و دیگر رویدادهای طبیعی میشوند. 2. **تحولات فناوری**: پیشرفتهای سریع در زمینههایی مانند هوش مصنوعی، رباتیک، و بیوتکنولوژی که میتوانند تاثیرات عمیقی بر جامعه و اقتصاد داشته باشند. 3. **ناآرامیهای سیاسی و اجتماعی**: افزایش ناآرامیها و اختلافات سیاسی و اجتماعی در بسیاری از نقاط جهان. 4. **پاندومیها و بحرانهای بهداشتی**: شیوع بیماریهای جدید و بحرانهای بهداشتی مانند پاندومی کووید-۱۹ که نشاندهنده وابستگی جهانی به یکدیگر و آسیبپذیری سیستمهای بهداشتی است. 5. **منابع طبیعی**: کاهش منابع طبیعی و نگرانیها درباره پایداری محیط زیست.
مهم است که به جای ترس و نگرانی، به فکر راهحلهای سازنده باشیم و تلاش کنیم تا بهبود و پایداری را در جامعه و محیط زیست خود فراهم کنیم. همکاری، آموزش، و نوآوری میتوانند به ما کمک کنند تا با این چالشها مقابله کنیم و آیندهای بهتر را رقم بزنیم.
اگر احساس نگرانی میکنید، همیشه میتوانید با دوستان، خانواده یا مشاوران صحبت کنید تا احساسات و افکارتان را به اشتراک بگذارید. همیشه امیدوار باشید و تلاش کنید تا بهترین راهحلها را پیدا کنید. 🌍🌟
حس میکنم همه ی ما سال ۹۹ با اون ویروس لعنتی مردیم...
و این یه دنیای دیگه اس نمیدونم چطور بگم ....
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
زوال ؟؟برعکس پیشرفت اتفاقا اخلاقی بله جامعه خودمون داره رو به سیاهی میره اونوریا خیررر
اره گلم اونوریا ته ته اخلاقن
ازدواج با همجنس و با سگ و گربه و اسب و با در و دیوار و سیستم برداری جدیدشون و پدوفیل هاشونو .... کاملا اخلاقیه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️