2777
2789
عنوان

دلم برای پارتنرم تنگ شده بیاین

165 بازدید | 6 پست

من چهار پنج ماه با هم بودیم ولی من بخاطر یه سری مشکلات روانی که داشتم رابطه رو کات کردم 

احساس میکردم ممکنه بهش آسیب بزنم  ولی اون هنوز پیگیرمه هر روز پیام میده و احوال پرسی من کم محلی میکنم هفته ای یه بار جواب نمیدم 

بعد اصلا پسر هولی نبودش ما با هم یه مسافرت کوچیک رفتیم ولی هیچ اتفاقی بینمون رخ نداد و واقعا حد و مرز های خودش رو میدونست و احساس میکنم تنها آدمی هستش که منو دوس داره از ته دل... نمیدونم شایدم اشتباه میکنم 

خیلی سردرگمم

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

میشه اگه کسی حس ششمی داره فکر کنه ببینه دوسم داره واقعا یا نه ! یا باز با هم وارد رابطه میشیم؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا از مشاوره کمک نمیگیری‌ شایدواقعادوستت داره این نشد بالاخره ک باید کیستوپیداکنی تاکی میخوای دو ...

نمیدونم کلا از همه چی دور شدم از خانواده ام خیلی زیاددد همش افکار بدی میاد تو ذهنم که برم بابامو بکشم با اینکه خیلییی دوسش دارم و خیلی رابطمون خوبه 

تحت درمانم ولی نتیجه آنچنانی نگرفتم