2777
2789
عنوان

موفق مهریه میگین کی داده کی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 230 پست

همون امثال تو مردا رو پررو کردن

در عوض تمامی حق و حقوقا مال مرداس که حاضر نیستن ازش بگذرن

دخترایی مثل توام فقط شعار مستقل بودن میدن که ما مستقلیم پول کافه رو خودمون میدیم

دیت دنگی میریم 

بعد اخرم همون پسرا میرن سراغ دختری که شاید یه قرونم پول خرج نکنه ولی اینا همه کار واسه دختره میکنن به میل خودشون
اگه مرد قبول میکنه همه حق و حقوقارو بده و زن یه قرونم از حقوقش نیاره تو خونه و بچه دارم نشه هرگز و جهازم نده، اوکی پس مهریه نمیخواد

در قبال همه اینا زن باید کار خونه انجام بده، کار بیرون انجام بده اخرم معلوم نیس احترامش تو زندگی حفظ بشه یا نشه

طرف خیانتکار باشه یا نباشه... تهشم یه بچه بیاره خودشو پیر کنه و از بدن و زیبایی و خواسته هاش بگذره اخر اخرشم حقوقشم بیاره تو اون خونه؟؟؟

احتمالا باید به عقلش شک کرد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
همه اینا باید درست بشه حق و حقوق ضمن عقد خیلیاش قابل گرفتنه

به گفتن نیست که. خیلیا ازش ب خوبی مطلع نیستن بعضیا میترسن بعضیا به حرف بزرگترا گوش میدن و دنبال اینچیزا نیستن

همون حق طلاق زن بگیره بازم برای طلاق کلی سنگ جلوش میذارن

مشکل از قانونه. قانون اوکی باشه عرف مجبوره بپذیره

💚🤍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینا باید درست بشه حق و حقوق ضمن عقد خیلیاش قابل گرفتنه

گلم اولا تا وقتی در دفتر اسناد با تمامی متمم و ماده نوشته نشه قابلیت اجرا نداره دوما در صورت فوت همسر مهریه جلوی یکه تازی خوانپاده همسر برای به یفما بردن دسترنج چندین سالتو میگیره

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون امثال تو مردا رو پررو کردندر عوض تمامی حق و حقوقا مال مرداس که حاضر نیستن ازش بگذرندخترایی مثل ...

عزیزم واقعا یکم آرومتر به داستان نگاه کن ..

جهیزیه در مقابل عروسی و خونه نبود؟و اینکه تا اخر عمر جهیزیه مال خودمون نیست؟

خب عزیزم‌ من از اول کار میکنم و اینکه اگه خواست بره نمیشه به زور نگهش داشت فقط نباید وابسته مالی باش ...

بعضیا شوهرشپن اجازه کار هم تمیده بهشون

ذیگه باید یه مهریه ای داشته باشن اگه جدا شدن به راحتی شوهره نره پی عشق و حالش بی هیچ مسعولیتی ک زندگی یکیو خراب کرده

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خب عزیزم‌ من از اول کار میکنم و اینکه اگه خواست بره نمیشه به زور نگهش داشت فقط نباید وابسته مالی باش ...

مشکل شما اینکه نسخه خودتو برا بقیه هم میپیچی

اومدیمو یکی شاغل نبود

یکی شوهرش نذاشت کار کنه 

اونوقت چی 

💚🤍❤️
گلم اولا تا وقتی در دفتر اسناد با تمامی متمم و ماده نوشته نشه قابلیت اجرا نداره دوما در صورت فوت همس ...

عزیزم من خب نسبت به خانواده همسرم بیشتر از خودش اطمینان دارم😅رو هوا حرف نمیزنم دیدم چقدر مثل کوه پشتمن

مشکل شما اینکه نسخه خودتو برا بقیه هم میپیچیاومدیمو یکی شاغل نبودیکی شوهرش نذاشت کار کنه اونوقت چی

ببخشید عزیزم شوهر داغونی که نمی ذاره زنش کار کنه کل زندگیشو هم بده کمخ

درسته کار می کنی ولی نصیحت خواهرانه هیچ وقت اشتباه نکن مهر نزنی تو از زندگی خبر نداری باهات کاری می کنه که می گی کاش می تونستم به جایی چنگ بزنم من خودم مهرم حالت سنبل زدم شرط های ازدواج قبول نکردم هزار بارم خواستم برم ببخشم که نشد انگار خدا نمی خواست الان دارم جدا میشم با یه بچه خودم از سمت پدریم خونه دارم پول دارم ولی وکیل گرفتم تا الان 100 میلیون خرج کردم که دهن خودشو خانوادشو ببندم

بعضیا شوهرشپن اجازه کار هم تمیده بهشونذیگه باید یه مهریه ای داشته باشن اگه جدا شدن به راحتی شوهره نر ...

بله گفتم در مقابل حق و حقوقش 

از طرفی نگاه کن اگه زن فقط مهریه خواست و طلاق چی؟مرد چیکار کنه؟

2810