2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
خیلی بده که تعداد دکترای تاپیک محدوده در حالیکه این همه جراح وجود داره.به نظرم بهتره حداقل یه بار مطب دکترای دیگه رفت و نمونه کاراشونو دید
میم مثل ♥مـــــــــــــــادر♥
ممنون نیکی نیکان جان جواب دادی:* من مثلا هرشنبه یا یکشنبه باید یه گزارشی تهیه کنم،که اگر بتونم میسپارم به یکی اون یه هفته رو،بقیه کارام پروژه ایه که فعلا تموم کردمشون تویه شرکت نیمه دولتیم و چون تازه واردم،این ماه یهترین موقس برای جراحیم چند شب باید نشسته خوابید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزی ک در مورد دکتر بابایی پرسیدن من پیش بابایی عملیدم ، الان ۱۹ روزهروزه خیلی راضیم اصلنم درد یا کبودی نداشتم خیلیم قبل عمل مطبش رفتم کار خرابی ندیدم همشون ب چهرشون میومد
من مطب دکتر دفعه اول میخام برم براویزیت و بعدازظهرش عمل فقط این ماه وقت عمل دارم،یا میره آخر سال براتعطیلات عید که واقعا صبر برام خسته کنندس چون ممکنه پشیمون بشم دکتری هم که انتخاب کردم دکتر موسوی هستن دعا کنید خوب شم:(
ابریشم جان منم مسله تو من که کلان خارج از کشورم بیشتر از ۲ ماه نمیتونم بمونم باید برم مشاوره منم هم میخام خوب باشه ظاهرش هم تنفسم مشکل پیدا نکنه وایی عزیزم انقدر به اون حرفت خندیدم که نگو بین سامی محبوبی راد موندم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
اره عزیزم خودش تا حدودی راضی بود البته بعد از ۱۸ روز که تازه بخیشو کشیده بود ی کم ناراضی بود از این د که دکتر ۲ میل بیشتر کوتاه کرده بود والی من وقتی دیدم عکساشو اگه دکتر کمتر کوتاه میکرد اصلان خوب نمیشود هزینه عملش ۲ میلیون تو مطب انجام میده نیم ساعت هم طول نمیکشه ی کم فقط جای بخیش میمونه اونم اگه حساسی باید بری لیزر والی زیاد تو چش نیست البته اگه تو سایت دکتر عضو بشین کمتر هم هست هزینش منشی دکتر همین عملو انجام داده همینطور خانوم و خواهر خانومش منم میخام انجام بده خیلی تو چهره تاثیر داره مخصوصن اگه لبت باریکه
شامانا این پیغامه قاطی کرده هیچی فقط میخواستم بگم که یکیو که بهش اعتماد کردم میره مطب بینیهارو ببینه عکس بگیره و هم از مریزا بپرسه بینیشون قبل از عمل چجوری بوده چقدر راضی هستن همین درمورد شیروانی هم که اینجا گفتم ناراضی زیاد داره والی اگه خاستی برو کار از محکم کاری عیب نمیکنه من که تو persianhit خونم همشون تقریبا ناراضی بودن
2810