2777
2789

یا علمدار کربلا ادرکنی دریاب مرا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بحق اخیک الحسین بحق فاطمه زهرا سلام الله 

یا حسین جان ادرکنی بحق علی اصغرت

یا الله یا خدا یا خدا یا خدا یا خدا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

یا زهرا.... 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه عزیزم بگو حداقل دلت سبک بشه

سنم بالا ازدواج نکردم 

کار هم ندارم 

پدر ندارم 

مادر مربض

برای ازدواجم عاشق یه نفرم از خدا میخوامش نمیدونم چرا قسمتم تا حالا نشده دعا کن قسمتم بشه وگرنه هرگز ازدواج نمیکنم 

از خدا خواستم یا قسمتم کنه یا بمیرم 

سنم بالا ازدواج نکردم کار هم ندارم پدر ندارم مادر مربضبرای ازدواجم عاشق یه نفرم از خدا میخوامش نمیدو ...

خدا کمکت کنه عزیزم به خاطر سختی که داری تحمل میکنی

چون اعتقاد داری بهت میگم خدا گفته بعد هز سختی آسونی هست اگه بهش ایمان داری بدون سختی به زودی تموم میشه اما اینکه برای خدا شرط بزاری که این آدم نشد من دیگه ازدواج نمیکنم یا میمیرم  یعنی اعتقادت ضعیفه به جاش بگو خدایا راضی ام به رضای تو هرچی تو برام بخوای خوبه نه هرچی من بخوام 

به بزرگیش قسم یه زمانی حال تورو داشتم کارم شده بود گریه الان که ۱۰ سال گذشته میگم خدایا شکرت که دعامو مستجاب نکردی

سنت بالاست نگران نباش به خدا توکل کن خودش گفته موقع مشکل از صبر و نماز کمک بگیرید حالا هم پاشو دورکعت نماز بخون متوسل شو به خانم فاطمه ام‌البنین یاسین بخون بهش هدیه کن که به حق پسرش برات از خدا خیر بخواد 

مطمئن باش گره ها باز میشن

خدا کمکت کنه عزیزم به خاطر سختی که داری تحمل میکنیچون اعتقاد داری بهت میگم خدا گفته بعد هز سختی آسون ...

ممنونم ببخشید دیدم نیستن دوباره گریه کردم 

کاش خدا کمکم کنه 

من قبلا به کسی نرسیدم تجربه داشتم یه بار، عشق یک طرفه داشتم اصلا اون طرف نفهمید دوستش دارم ازدواج کرد شکسته شدم

اینبار تحمل ندارم، اینبار به طرف فهموندم دوستش دارم غرورم اجازه نمیده بع پسر بگم دوستش دارم اینبار شکسته بشم دیگع از خدا خواستم منو ببره پیش خودش دنیا ارزش این همه غم وغصهه نداره 

کاش خدا اینبار حاجتمو بده کاش خدا دلش رحم بیاد کاش ایمه واسطه بشن ای کاش 

دعا کن هر چه سریعتر گره کار و ازدواجم باز شه 

من روزا دعا معراج و عاشورا خونه میخونم صلوات میفرستم فقط همین دعاها آروم میشم 😭 

ای خداوند دستم بگیر پرواز را یادم بده 

دارم به پایان میرسم آغاز را یادم بده 

یا رب مددی 

30هیچکس به دلم نمیشینه فقط این آقا به دلم نشسته

سن و سالت که از ازدواج نگذشته چرا انقدر الکی بی تابی میکنی

منطقی باش تو از اون آقا خوشت اومده اون اگه خوشش میومد مطمئن باش بهت میگفت 

این فکرا بدتر روح و روانتو نابود میکنه خدا برای هرکسی یه جفتی قرار داده به وقتش میاد سراغت 

درس خوندی شاغلی یا خونه ای

سن و سالت که از ازدواج نگذشته چرا انقدر الکی بی تابی میکنیمنطقی باش تو از اون آقا خوشت اومده اون اگه ...

خونم

میخوام طلسم بگیرم باهاش ازدواج کنم دیگه واقعا نمیتونم بدونش 

خونممیخوام طلسم بگیرم باهاش ازدواج کنم دیگه واقعا نمیتونم بدونش

ببین دختر خوب تو داری خدارو صدا میزنی اونوقت حرف از طلسم میزنی میخوای از خدا نافرمانی کنی عذاب برای خودت درست کنی 

به جای این کارا پاشو از فردا بگرد دنبال کار برو سرکار توی اجتماع قرار بگیر بزار چهار نفر تورو ببینن مطمئن باش برات خواستگار هم پیدا میشه اونوقت دیگه نیازی نیست برای مردی که اصلا به تو فکر هم نمیکنه گریه کنی 

2810