2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر زاده هستمم و امدم

بنظرم زنگ‌بزنید‌گاهی مثلا هفته ایی ۱ دقیقه حالمونو بپرسید

غذا مورد علاقمونو ماهی یبار حتی برامون درست‌کنید

تولدمونم کادو بدید😂

همیشههه هم‌طرف ما باشید نه مامانمون😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اگه به بلوغ رسیده پشت سرش حرف نزن مامانش رو پر نکن بیوفته به جونش و اینکه فکر نکن اون بچه دشمنته و از خودت ندونی چون از دامادتونه

اون غریبه نیست بچه خواهرته.....

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

با خواهرزاده ت بازی کن، عشق و محبت بی شرط بهش بده، شوخی های ناجور که بچه رو اذیت میکنه و باعث خنده ی بقیه میشه انجام نده، بذار بدونه شما کسی هستی که هیچ وقت باعث آزارش نمیشی. در نهایت اگه میتونی سعی کن خونه ت براش خونه ی امن باشه و وقتی میاد بهش خوش بگذره‌. از بازی کردن بگیر تا درست کردن خوراکی های مورد علاقه ش.

خوراکی بخر براشرفت و امد زیادمهربون باش

من اینکارارو کردم +اینکه باهاش بازی میکردم و شعر میخوندم 

خیلی سعی میکردم بهش محبت کلامی کنم و خواهر زادم الان خیلیییی وابستس بهم

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   
2810