2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام بچه ها من هفته شش هستم ولي اصلا تهوع ندارم تكرر إدرار دارم ضربان قلبم بالآهست و گاهي نفس تنگي دارم ولي تهوع ندارم ميترسم خانمايي كه باردارن از كي تهوعشون شروع شد همه تهوع داشتن

بهار همین تکرر ادرار و تنگی نفس تو هفته های اول من شنیدم علامتای بارداریه ... باور کن خیلی ها تهوع ندارن نگران نباش مهم اینه علامتای دیگه رو داری

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

Afsoonجان حق داری ... البته بعد از سقط چون ضخامت اندومتر زیاد شده بوده یکم تو پریود شدن اختلال پیش میاد ...نگران نباش ولی اگه نشدی یه دکتر برو....من که کلا از سندروم قبل پریود در عذابم ... بیچاره شوهرم ... دیگه چند وقته بابونه دم میکنم خیلی بهتر شدم ..دست خودم نیست ... ایشالله زودتر پریود میشی راحت میشی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون اینکه تهوع نشانه بارداری سالم یه اعتقاد اشتباه هستش که پایه علمی نداره... هر کسی با توجه به واکنش بدنش علایم داره .. یکی از نزدیکان ما دخترش کلا بارداری بدون علامت داشت اصلا تهوع که هیچ ..هیچ علامتی نداشت ... کلا دردش گرفت سر نه ماه رفت زایمان کرد ..پس دنبال علایم نباش عزیزم سلامت بارداری هیچ ارتباطی با علایم نداره و درضمن ماها کمتر تهوع میگیریم چون توی درمان ویتامین و داروهایی که استفاده میکنیم تو بارداری کمکمون میکنه ...خیالت راحت باشه ... 

آنا جان عزیزم ممنون از راهنماییت ، دکتر طرازی و رزاقی زمانی که ابن سینا بودم اصلا وقت نمی ذاشتن  و خیلی بی دقت بودن اصلا متوجه نشده بودن که من به هاش سی جی بدنم مقاومت نشون داده و .... مطبشون تا حالا نرفتم مطب وقت میزاره؟ و اینکه کدوم بیمارستان به غیر از آبان میره چون آبان   pgsنداره فقطpgdداره .مرسی آنا جان از این همه وقتی که میزاری

خدایا شکرت
آنا جون شما همیشه با حوصله به همه سوالای ما و دوستان پاسخ میدی و از این بابت خیلی ازت ممنونیم،مسلما پاسخ دادن ب این حجم بالای سوال کار آسونی نیست

فدات ستایش جون......

کمترین کاریع که میتونم واستون انجامبدم......

فقط اخیرا دخملی خیلی بیقراری میکنهفکر کنم داره دندون درمیاره.....

واسه همین معمولا خسته هستم و حافظمم تعطیله برا همین بعضا یادم میره هر کی تو چه مرحله ای هست......

امیدوارم به زودی تک تک دوستای منتظرم درگیر دندون در آوردن، گوگله کردن، راه رفتن و شیطنتای وروجکاتون بشین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز روز سوم سيكل هستم و عصر ميرم واسه سونو، يه چيزي فكرشو درگير كرده اينكهاين ماه واسه اولين بار روز اول پريوديم شبيهدومين روز بود و امروز كه روز سومه شبيه روزچهارمه از نظر حجم خونريزي و اين چيزا، تاثيري روي اصل موضوع نداره ؟؟ همين كه چندمين روز سيكلم باشه مهمه فقط؟

عزیزم نگران نباش و توقع نداشته باشوقتی تحت هورمونتراپی هستی و تو سیکلی شرایطت مثل قبل باشه......

اصلا هیچیو مقایسه نکن.......

ایشالله که به زودی خبر مامان شدنتو میدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون شما درست ميگي الان چك كردم درسته، ببخشيد من فكر كردم منظور بچه ها اين بود كلا كي از پيورگن استفاده كرده   انقدر خنگم هنوز اين چيزا رو ياد نگرفتم

فدات جیگر این چیزا طبیعیه.....

حالا بذار وروجکات بیان اصلا اسمتم فراموش میکنی!!!!!!

سلام دوست جوناامروزروزچهارده سیکلمه صبح بی بی چک گذاشتم مثبت بودازمایشم دادم شد707 ایشالا قسمت تک تکتون بشه،چون میدونم انتظارسخته این پنج سال هر دقیقش برام هزار سال گذشته فقط میخام بگم دست ازتلاش نکشید اینقدردرخونشوبزنید تابهتون بده،ایشالا که امسال تک تکتون طعم مادرشدن ومیچشید

عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر.......

گوارای وجودت......

ایشالله صحیح و سالم بغلشون میکنی......

چقدر دلم خبر خوب میخواست.....

خدایا از این خبرای خوب بیشتر و بیشتر بکن......

آنا جون خیلی ناراحتم من نهم فروردین سقط کردم هنوز پریود نشدم با اینکه بهم دوفاستون داده بود دکترم  که ده روز مصرف کنم ول کنم بعدش باید پری می شدم الان بیست روزی می شه ول کردم بازم نشدم ،   دوتام امپول پروژسترونم زدم بازم نشدم ،بی بی چکم زدم دو بار منفی بود ...  الان دو سه دوره است خیلی سخت پریود می شم  یادمه پارسال برا انتقالمم با اینکه پروژسترونم زدم نشدم اخرش برام پریود مصنوعی ایجاد کردن یعنی ال دی مصرف کردم ول کردم بعد شدم .. .می گم نکنه بعد از پانکچر که اون همه از م تخمک کشیدن ، تخمکام تموم شده

افسون جون نگران نباش طبیعیه......

به خصوص که کلیم تخمک ازت گرفتن......

من که ۵-۶ تخمک بیشتر نداشتم هورمونتراپی پریودمو به هم ریخت......

یه بار یادمه بیشتر از بیست رور تاخیر داشتم.......

شاینا هم یه بار فکر کنم پنجاه روزی تاخیر داشت......

پس نگران نباش......

سلام بچه ها :)نانا جون مبارك باشه عزيزم به سلامتي   رويا درست ميگي دكتر به دوست من هم گفته بود لااقل اگه هنوز قصد ازدواج نداري بيا تخمكاتو فريز كن چون سنت داره ميره بالا نگه دار. ولي خيلي باحاله فكر كن تو جلسه خواستگاري بگي عروس خانم فريز هم داره   يه چيزي بگم بخندين! من دو روزه سر ساعت مشخص حالت تهوع بد ميگيرم اصلا نفسم در نمياد فقط ميخوام بشينمگريه كنم انگار روده هام دارن از بدنم درميان ( ببخشيد) ،الانم اينجوري شد دستشويي تو اتاق خوابه دويدم رفتم دستشويي يه ذره تا بهتر شدم اومدم بيرون ديدم شوهرم تخت خوابيده اصلا بگو سانتي متري سرش جابجا شده باشه رو تخت از اين همه واكنشاي من

لیزا جون آی خندیدم.......

ایشالله اینارو بعدا واسه وروجکات تعریف کنی....

Afsoon. جون نگرانه ذخیره تخمدانت نباش،،، تموم نشده و تا جاییکه من میدونم پریود شدن با تخمک گذاری مرتبط نیست ،،،پریود در واقع فرو ریختن دیواره اندومتر که در طول یک دوره ضخیم میشه تا آماده بشه برای تبدیل شدن به یک لانه برای جنین حالا اگه بارداری صورت نگیره این دیواره کم کم نازک میشه و میریزه ،، من فکر کنم بیشتر به دلیل این هورمونا پریودت بهم ریخته ،، به نظرم یه سر برو دکتر یه چکاب کن هورمونات با آزمایش خون ،،،، حالا باز آنا جون بهتر از من میدونه ،،، میاد سر فرصت بهتر راهنماییت میکنه گفتم که نگران تخمکات نباشی ،،ذخیره کمتر میشه ولی به این زودیا تموم نمیشه،،

لیلا جون یه لایک گنده......

و یه بوسگنده ترررررررو

آنا جون تو انقدر با محبتی که ، اگه به خاطر تایپیک و راهنماییت نبود من الان نشسته بودم که نوبتم بشه بعد میرفتم و خدا میدونه چه شرایطی برام پیش میومد ولی با راهنماییات الان میدونم چه خبره و خب واقعا حواسمو بیشتر جمع میکنم ،،بررسی بیشتر میکنم تا همونطور که گفتی ضرر روحی و جسمی به حداقل برسه ،،چون واقعا مثبت شدن و بارداری تازه اول راه ،،، من ازت ممنونم که تایپیکو رها نکردی و تجربیاتت رو میگی و راهنمایی میکنی 😘😘😘

فدات عزیزمممممممممم

ایشالله بیایی از تجربیات مامان شدنت بگی......

سلام بچه ها من هفته شش هستم ولي اصلا تهوع ندارم تكرر إدرار دارم ضربان قلبم بالآهست و گاهي نفس تنگي دارم ولي تهوع ندارم ميترسم خانمايي كه باردارن از كي تهوعشون شروع شد همه تهوع داشتن

بهار جون من کلا تهوع نداشتم فقط به کوچولو از هفته ۵ تا ۷-۸ حالت تهوع کمی داشتم اما حتی یه بارم ببخشید بالا نیاوردم......

نگران نباش قرار نیست همه تهوع داشته باشن!!!!!