2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام. عزیزدلم با شرح حالی ک دادی وضعيت هورمونات خوب نیست نمیدونم چن سالته.ذخیرت خیلی پایینه گلم. نمی ...

سلام عزیزم من ۳۲ سالمه و منم چند سال بدلایلی ...بچه نخواستم ...ممنونم از راهنماییت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در مورد سوالات دیگه ات نمی دونم ، فقط میدونم اگه قرار بر میکرواینجکشن باشه دیگه مورفولوژی خیلی ...

نساء جان ممنونم

من ۳۲ سالمه

بیست سالگی ازدواج کردم

الان تقریبا یکسال و نیم اقدام بودم

عزیزم در مورد سوالات دیگه ات نمی دونم ، فقط میدونم اگه قرار بر میکرواینجکشن باشه دیگه مورفولوژی خیلی ...

عزیزم میشه بگی چرا از دست دادی

والا من تاپیکو کمیشو خوندم

این سرم ای وی جی . میگن باید زد

یا سرکلاژ کرد

یا نمیدونم دوقلو باشه ممکنه سقط بشه

خلاصه خیلی نکات بود 

شمام تجربتو بنویس ممنون میشم اگرم قبلا نوشتی که ارجاعم بده به اون دیدگاه یا تاپیکت ممنونم عزیزم 

عزیزم میشه بگی چرا از دست دادیوالا من تاپیکو کمیشو خوندماین سرم ای وی جی . میگن باید زدیا سرکلاژ کرد ...

دقیق نمی دونم علتش چی بود، ولی خب از اولی که مثبت شدم لکه بینی داشتم، بعد استراحت مطلقم نکردم که اشتباه بود، می رفتم کلینیک آمپول می زدم، از ذوقم همش تو بازار بودم براش خرید کنم🥲 که خب وقتی رفتم سونوی قلب گفتن سقط کردی.... و تمام ...این نزدیک ترین تجریه ی من به مادر شدن بود💔

ببین ای وی اف کلا راحت نیست، به خیلی چیزا بستگی داره که اولیش خواست خداست قطعا، و در بهترین حالت ۵۰درصد احتمال داره بگیره. من با جنین های بلاست، خراش اندومتر، سرم ای وی ای جی، جواب نگرفتم، خیلی ها با کمتر از این هم جواب گرفتن و نی نی شون الان تو بغلشونه..‌ می خوام بگم درگیر این چیزا نشو، فقط از خدا بخواه و دیگه چک کن بدنت از هر لحاظ سالم باشه عفونت و.. نداشته باشی چون بارداری تو بدن سالم اتفاق می افته. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نساء جان ممنونممن ۳۲ سالمهبیست سالگی ازدواج کردمالان تقریبا یکسال و نیم اقدام بودم

سنت خوبه یک سال و نیمم چیزی نیست ان شالله نتیجه می گیری.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سنت خوبه یک سال و نیمم چیزی نیست ان شالله نتیجه می گیری.

من تا الان اصلا دارو مصرف نکردم

فقط میخام بدونم

چون ذخیرم کمه

برم دنبال دارو درمانی

یابرم میکرو یکراست

شنبه میخام برم دکتر

پارسال یکبار رفتم پیش مریم افقهی 

حس میکنم خوبه

برم پیشش

هتاو خیلی سرش شلوغه حال نشستن تا شب ندارم 

دقیق نمی دونم علتش چی بود، ولی خب از اولی که مثبت شدم لکه بینی داشتم، بعد استراحت مطلقم نکردم که اشت ...

عزیزم برات از خدا میخوام هر طور خودش میخواد به بهترینها هدایتت کنه میفهممت قلب یک زن خیلی مهربونه💔

قبلا حس مادری تو من کمرنگ بود یجورایی واسم مهم نبود ولی انگار یجورای دیگه شدم

منم همینطور بودم ۵ سال پیش گیری سفت و سخت.

الانم فقط و فقط یه سالمشو میخوام. اولش برای فرار از حرف مردم و سرکوفتاشون بود ولی الان فقط برا دل خودم.من ۴ساله درگیرم🤦‍♀️

من تا الان اصلا دارو مصرف نکردمفقط میخام بدونمچون ذخیرم کمهبرم دنبال دارو درمانییابرم میکرو یکراستشن ...

بالا بردن ذخیره یه مقدار سخته.. من شنیدم اصلاح سبک و یه سری مکمل ها خوبن. ممکن هم هست چند بار پانکجر بشی، یکی بود با ذخیره پایین ۵ بار پانکچر شد، در نهایت ۳ جنین فریز کرد، ولی شانسش گفت  انتقال اول جواب گرفت . دوتام براش موند. اونقدری که کیفیت تخمک مهمه تعدادش نیست. من با ذخیره ۲/۸هنوز دستم خالیه‌. به این چیزا نیست.

سلام عزیزم من ۳۲ سالمه و منم چند سال بدلایلی ...بچه نخواستم ...ممنونم از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزدلم. متاسفانه خیلی ازماها سال‌های اول بچه نخواستیم الان درگیراین همه مشکلات شدیم. انشاءالله بسلامتی وخوشی کارات پیش بره.

رز منم با استرادیول کلا پریودنمیشم دکترم گف 2تاپروژسترون باهم بزن منم اینکاروانجام دادم پریودشدم چن ...

ااااا واقعا ؟ آمپول پروژسترون زدی یا شیاف بود ؟ 

ای بابا پس چرا اینجوریه ؟ من فکر میکردم پروژسترون از پریود جلوگیری می‌کنه ،پس برعکس بوده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من تا الان اصلا دارو مصرف نکردمفقط میخام بدونمچون ذخیرم کمهبرم دنبال دارو درمانییابرم میکرو یکراستشن ...

عزیزم اگه سنت کمه و اسپرمتون سالمه ،خودتو تقویت کن باردار میشی ولی اگه سنت بالاست ،اسپرم هم ضعیفه باید مرکز ناباروری بری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش