2777
2789

من و همسرم چند وقت قبل یه دعوای وحشتناک بدی کردیم و کار به کتک کاری کشید

برادرم فرداش رفت سراغ همسرم و برای اولین بار بعد تو روش برگشت و همسرمو زد چون دست روی من بلند کرده بود

از اون روز دعوا من قهر اومدم خونه پدرم

امشب داداشم داشت تعریف میکرد چجوری همسرمو زده بهو بند دلم پاره شد 

دلم سوخت برای همسرم

همسرم مرد ورزیده و ورزشکاریه ولی اصلا در برابر برادرم مقابله نکرده و حتی بهش گفته میخوای بزنی بزن

ولی اونشب دعوا جلوی من کم نذاشت 

لعنت به این دل 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دم‌داداشت گرمای خدا چی میشد یکیشم من داشت واقعا پشت و پناه آدمهشوهرت اگه کتک نمیخورد تازه اول کارش ب ...

داداشم عاشقه همسرمه تا الانم از گل کمتر بهش نگفته بود 

و هیچ وقت تو دعواهامون دخالت نمیکرد

داداشم عاشقه همسرمه تا الانم از گل کمتر بهش نگفته بود و هیچ وقت تو دعواهامون دخالت نمیکرد

بله داداشت تا وقتی به همسرت احنرام میزاره که تو شاد و خوشبخت باشی غیر از این باشه یه غریبه بیشتر نیست

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
میدونمواقعا براش لازم بود

شوهرمن دست بزن نداره ولی اراونجایی ک‌ شناخت داره روخانوادم زیاد یا اصلا پشت بچه نیستن هعی تهدید ب زدن میکنع یا میگه پاشو برو‌خونه پدرت دوساعت بعد پشیمون میشه ها ولی من دلم میگیره ک‌کسی ندارم یبار واقعا بیام بزنن توکوشش

کاش منم داداشم بزرگتر بود هوامو داشت .. من متاسفانه تو دوران جداییم حتی پدرمم پشتم نبود کلی اعذابم د ...

پدرو برادرای منم پشتم نیستن

نمی دونم چی شد داداشم اینکارو کرد

زن داداشم مجبورش کرد که بره

گفت نزار فکر کنه خواهرت بی کَس و بی پشته

شوهرمن دست بزن نداره ولی اراونجایی ک‌ شناخت داره روخانوادم زیاد یا اصلا پشت بچه نیستن هعی تهدید ب زد ...

به نظر من داماد باید از یکی بترسه وگرنه دیگه خدارو بنده نمیشه