2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی ناناجونم ایشالا قسمت خودت خانومی وهمه منتظرا

مرسی nana جون الان که میدونم خیلی شاد هستی  برام دعا کن منم مثبت بشم.

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانا جون مرسی عزیزم

عزیزم داروهای بعد انتقالت چی بودن؟

من بعد از تخمک کشی تا دوروز سرم دکستروز و مانیتول بهم دادن ولی چندبار پرسیدن گفتن واسه جلوگیری از هایپریه گفتم یعنی هایپرم پرستارا میگفتن نه دیگه،روز انتقالم به دکتر گفتم هنوز تخمدانام درد میکنه گفت اشکال نداره، ممکنه منم هایپر بوده باشم؟؟

بعده انتقالم بمحض اینکه هپارین واسم زدن دستام دون دون شد که چون دکتر رو پیدا نکردن تا شنبه همینجوری بودم دیگه شنبه دکتر گفت سیتریزین بخور

میدونم الان پرسیدن این سوالا زیاد جالب نیست ولی واقعا گیج شدم هروقت تونستی جواب بده

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بهارجون 9اردیبهشت انتقال دادم 3روزه بودن

مونیکاجون من قبلش اسپرینم داشتم اماازروزانتقال فقط یه فولیک داشتم روزی یکی وهر12ساعت شیاف که پرستاره اروم بهم گفت شیافات چیه گفتم پروژسترون ایرانی گفت ازهرجامیتونی شیاف سیکلوژست گیربیارخارجی بزن،منم باهزاربدبختی تاالان پیداکردم واستفاده کردم

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

مرسی لیلا جونم ایشالا قسمت خودت میشه عزیزم چشم حتمادعاتون میکنم ایشالا که قابل باشم

مرسی افسون جونم لطف کردی خانومی

مرسی بهارجونم لطف کردی عزیزم

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

من رفتم سونو شدم روز سوم دكتر زياد راضي، نبود گفت خيلي جالب نيست و همه اش دو سه تا داري و فلان و اينا... با توجه به اينكهآندومترويا كيست دارم خب معلومه تخمدونم خيلي باحال نيست! بعدم گفت فعلا دارو رو شروع كن تا ببينيم چي ميشه ١٢ تا پيورگانداد واسه ٤ روز و اووبوست و استرس فرمولا و ويتامين اي و اينوفوليك واسه من و واسه همسرم كيوتن و ويتامين اي، جفتمونم يه هفته سفيكسيم داريم، آزمايشاي مربوط رو همدادم امروز، عمق رحم رو هم اندازه گرفت ٦/٥ بود

به نظرتون اميدي هست ؟؟

نانا عزیز مبارکته ایشالا به سلامتی بغل بگیری ...

دوستان سن تخمک برای کسایی که آی وی اف میکنن خیلی تاثیر داره .. اونجوری که متخصص آی‌وی اف میگفت اگه زنی تخمکشو توو سن ۲۰ سالگی فریز کنه و بعد ۱۰ یا ۲۰ سال شانس موفقیت در آی وی اف اون شخص خیلی خیلی بالا هستش 

سلام بچه ها :)

نانا جون مبارك باشه عزيزم به سلامتي   

رويا درست ميگي دكتر به دوست من هم گفته بود لااقل اگه هنوز قصد ازدواج نداري بيا تخمكاتو فريز كن چون سنت داره ميره بالا نگه دار. ولي خيلي باحاله فكر كن تو جلسه خواستگاري بگي عروس خانم فريز هم داره   

يه چيزي بگم بخندين! من دو روزه سر ساعت مشخص حالت تهوع بد ميگيرم اصلا نفسم در نمياد فقط ميخوام بشينمگريه كنم انگار روده هام دارن از بدنم درميان ( ببخشيد) ،الانم اينجوري شد دستشويي تو اتاق خوابه دويدم رفتم دستشويي يه ذره تا بهتر شدم اومدم بيرون ديدم شوهرم تخت خوابيده اصلا بگو سانتي متري سرش جابجا شده باشه رو تخت از اين همه واكنشاي من