2777
2789
عنوان

اندر احوالات دانشگاه😂🤗

127 بازدید | 13 پست

از شیراز بگم؟ یا از لوس بودن و خجالتی بودنم؟ یا از رشتم و کلاسا و اساتید؟ یا از جو داشنگاه

خلاصه بگم توی بهترین دوران زندگیمم. متوجه شدم که خیلی لوسم و این ی هفته اخیر که عین ماست افتاده بودم بخاطر مریضی و هیچکس نبود یدونه قرص دستم بده فهمیدم باید خودمو جمع کنم. برخلاف انتظارم دوری یکم اذیتم کرد. مخصوصا دوری از ابجیم که نینیه🥲ولی بعدش باهاش کنار اومدم. در مورد دانشگاه بگم خیییلی خوشحالم که اومدم ی شهر دیگه و رشته مورد علاقمو انتخاب کردم. من عاشق روانشناسیم، عاشق چالش هاشم. 

دیروز اخرین کلاسم که تموم شد پرواز کردم به سمت خونه😂البته با اتوبوس! البته امروز پیچوندم کلاسمو😂. زیاد کلاس نداشتم امروز برای همین دیگه پیچوندمشون🤗و رفتم پیش به سوی خونه

راستی متوجه شدم که دوری و دوستی روی من و مامانم خیلی جوابه. انقدر مهربون شده که اصلا نگم🤗😂

شیرازو دوست دارم. همیشه دوست داشتم، حس شاعرانه بهم میداد(البته حس خستگیم میداد) و واقعا بهم ثابت شد توی شیراز همه خسته ان. حتی پرنده ها حوصله ندارن زیاد بخونن یکم بق بق میکنن میرن پی کارشون😂هنوز وقت نکردم تخت جمشیدو ببینم.(واقعا که خجالت اوره) ایشاالله شنبه یا اخر هفته میرم. اب و هواش خیییلی تمیز تر از تهرانه. باز من اومدم تهران و مه غلیظ خفه کننده دود ها پاشیدن تو صورتم. قشنگ حس میکنم دارم خفه میشم و گلودرد گرفتم دوباره، یادم رفته بود چه حسی داشت وقتی دبیرستان بودم توی این هوای فاجعه باید میرفتم مدرسه😑

خلاصه که زندگی خوبه. نتیجه اشک هامو دارم میگیرم🌱

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد دانشگاه و خوابگاه و روزای خوبم که چشم بهم زدم پنج سال ازش گذشت افتادم، خوش بگذرون فقط..موفق باشی

من انقدر تحصیلو دوست دارم تصمیم دارم تا گور دانش بجویم و تا دکترا ادامه بدم. حس میکنم نمیتونم بدون درس خوندن کاری از پیش ببرم😂برنامه 20 سال ایندم همینه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
چقد تاپیک شبیه نوشته های خودم برای خودمه😂 مثل ی خاطره تعریف کردی خیلی دوس داشتم

نظر لطفته عزیزممم

خودم حس میکنم خیلی چرت و پرت گفتم، چند روزه ننوشتم حس میکنم نمیتونم خوب بنویسم

من انقدر تحصیلو دوست دارم تصمیم دارم تا گور دانش بجویم و تا دکترا ادامه بدم. حس میکنم نمیتونم بدون د ...

میشه درس خوند، ولی نمیشه ادم اکیپشو جمع کنه با خودش ببره اینور اونور😂الان متوجه نمیشی چی میگم باشه برای بعدا😅

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
نظر لطفته عزیزمممخودم حس میکنم خیلی چرت و پرت گفتم، چند روزه ننوشتم حس میکنم نمیتونم خوب بنویسم

من ی دفتر دارم که دقیقا مثل تو میام برا خودم اتفاقات چند روزمو مینویسم از حس و حالم میگم برا همین یاد نوشته های خودم افتادم 

اتفاقا اصلا چرت و پرت نبود بین این همه تاپیک منفی بلخرع ی تاپیک دیدم که ازش حس خوب بگیرم 

من ی دفتر دارم که دقیقا مثل تو میام برا خودم اتفاقات چند روزمو مینویسم از حس و حالم میگم برا همین یا ...

من وسواس دارم روی نوشتن، وقتی مینویسم همیشه خاطره یا درباره روزم نیست، گاهی انشاوار مینویسم. خیلیا میگن اره خیلی قشنگه و دوست داشتیم و اینا اما من اصلا راضی نیستم درموردشون. خییلی کم پیش میاد راضی باشم از نوشتم برای همینه که نمیتونم کتاب های نصفه نوشته شدمو کامل کنم وسواس دارم روی بی نقص بودنشون😂

خیلی جالبه کتاب مینویسی ؟ خب کاملشون کن ظاهرا که دست به قلمت تو نوشتن و داستان خوبه

باید اول مشکلمو با خودم حل کنم و از نوشته هام رضایت داشته باشم بعد بتونم تکمیلشون کنم. 

اره از ده، یازده سالگی مینوشتم تا کتاب بنویسم. اما وسواسم اجازه نمیده🤗