2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مرسی مامان سبحان جونم ایشالا قسمت خودت عزیزم اینباربیادوتااخرش همچی خوب پیش بره

مرسی رویاجونم ایشالا قسمت خودت باشه و تاعیدنی نیت سالم بیادبغلت عزیزم 

مرسی لیزاجونم ایشالا نی نیت سالم وسرموعدش بیادبغلت گلم

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی دوستان چند روز پیش که رفته بودم برا طب سنتی یه خانومی اومده بود که میگفت مورفولوژی شوهرش ۲ بود با داروهای طبسنتی تا ۴۰ رسوندنش و یکی دیگه بود که چندین بار آی وی اف کردهبد و تخمک کشی و ذخیره تخمدانش رسیده بود به یک دهم میگفت با طب سنتی و داروهای گیاهی که براش تحویز کردن ذخیره تخمدانش رسیده به ۱.... من آزمایشاتشونو ندیدم همونجا که حرف میزدیم میگفتن 

Afsoon. جون نگرانه ذخیره تخمدانت نباش،،، تموم نشده و تا جاییکه من میدونم پریود شدن با تخمک گذاری مرتبط نیست ،،،پریود در واقع فرو ریختن دیواره اندومتر که در طول یک دوره ضخیم میشه تا آماده بشه برای تبدیل شدن به یک لانه برای جنین حالا اگه بارداری صورت نگیره این دیواره کم کم نازک میشه و میریزه ،، من فکر کنم بیشتر به دلیل این هورمونا پریودت بهم ریخته ،، به نظرم یه سر برو دکتر یه چکاب کن هورمونات با آزمایش خون ،،،، حالا باز آنا جون بهتر از من میدونه ،،، میاد سر فرصت بهتر راهنماییت میکنه گفتم که نگران تخمکات نباشی ،،ذخیره کمتر میشه ولی به این زودیا تموم نمیشه،،

Parpar جون ،،نگران نباش ،،، من خیلی تجربه ندارم ولی برا منم یه کیست اندومتریوما تشخیص دادن که دکتر گفت اشکال نداره تخمدانتو تحریک میکنیم میشه بالاخره تخمک گرفت حالا ممکنه تعدادش زیاد نشه یا با کیفیتش کم باشه ولی مهم اینه که تخمک خوب پیدا میشه ،،، چیزی که سه تا دکتر به من گفتن ،،، پس امیدت به خدا باشه ،،، تو فکر تعداد و اینا نباشه ،،، تو بیمارستان یه دختره با کیست اندومتریوما ۱۰ سانتیکه خیلی بزرگ بود مجبور شده بود اول عملش کنه خب نصف تخمدانش رفت یعنی یه عالمه فولیکول از دست داده بود ،،، فقط یه تخمدانش به دارو جواب داد ،،، کلا سه تا جنین شد هر سه رو انتقال دادن الان یه دختر داره ،،، پس خیلی نه قیافه دکترارو نگاه کن موقع سونو نه حرفشون روت تاثیر بذاره😀😀😀 ،،، مهم اینه یه دونه جنین خوب خواهی داشت به خواست خدا،،عزیزم فقط شاد باش و با روحیه برو جلو ایشالله بزودی خبر مثبت شدن تورو بشنویم  

Parpar جون ،،نگران نباش ،،، من خیلی تجربه ندارم ولی برا منم یه کیست اندومتریوما تشخیص دادن که دکتر گفت اشکال نداره تخمدانتو تحریک میکنیم میشه بالاخره تخمک گرفت حالا ممکنه تعدادش زیاد نشه یا با کیفیتش کم باشه ولی مهم اینه که تخمک خوب پیدا میشه ،،، چیزی که سه تا دکتر به من گفتن ،،، پس امیدت به خدا باشه ،،، تو فکر تعداد و اینا نباشه ،،، تو بیمارستان یه دختره با کیست اندومتریوما ۱۰ سانتیکه خیلی بزرگ بود مجبور شده بود اول عملش کنه خب نصف تخمدانش رفت یعنی یه عالمه فولیکول از دست داده بود ،،، فقط یه تخمدانش به دارو جواب داد ،،، کلا سه تا جنین شد هر سه رو انتقال دادن الان یه دختر داره ،،، پس خیلی نه قیافه دکترارو نگاه کن موقع سونو نه حرفشون روت تاثیر بذاره😀😀😀 ،،، مهم اینه یه دونه جنین خوب خواهی داشت به خواست خدا،،عزیزم فقط شاد باش و با روحیه برو جلو ایشالله بزودی خبر مثبت شدن تورو بشنویم

ممنووونم ليلا جون قربون جنين جونم برم يعني ميشه ؟؟؟ ميخوامش

لیلا جون والا منم دقیق بر اساس تجربیات خودم نظرمو گفتم......ببین یه سری سختیای سیکل و هزینه هاشه اما من الان تازه میفهمم که فقط هزینه ها و سختیای سیکل نبودن اینکه بعدا بتونی توانایی جسمی و روحی کافی مادر بودنو داشته باشی مهمتره......من و همسرم بعد تولد دخترمون یه قولی به هم دادیم......اینکه خیلی مراقب سلامتیمون باشیم چون مسولیت بزرگی به گردنمونه......من شخصا اگه قبل شروع میکرو و تکرار سه باره پانکچر و انتقال وضعیت الانمو با تمام وجود درک کرده بودم شاید لااقل تمام سعیمو میکردم فقط یه بار این پروسه رو انجام بدم........البته منظورم این نیست کساییکه منفیوتجربه میکنن دیگه پیگیر درمانشون نباشن.......منظورم اینه کاش بشه با حداقل تکرار نتیجه گرفت که کمترین عوارض بهمونتحمیل بشه....امیدوارم با توضیحاتم باعث رنجش کسی نشده باشم.....

آنا جون تو انقدر با محبتی که ، اگه به خاطر تایپیک و راهنماییت نبود من الان نشسته بودم که نوبتم بشه بعد میرفتم و خدا میدونه چه شرایطی برام پیش میومد ولی با راهنماییات الان میدونم چه خبره و خب واقعا حواسمو بیشتر جمع میکنم ،،بررسی بیشتر میکنم تا همونطور که گفتی ضرر روحی و جسمی به حداقل برسه ،،چون واقعا مثبت شدن و بارداری تازه اول راه ،،، من ازت ممنونم که تایپیکو رها نکردی و تجربیاتت رو میگی و راهنمایی میکنی 😘😘😘

سلام بچه ها من هفته شش هستم ولي اصلا تهوع ندارم تكرر إدرار دارم ضربان قلبم بالآهست و گاهي نفس تنگي دارم ولي تهوع ندارم ميترسم خانمايي كه باردارن از كي تهوعشون شروع شد همه تهوع داشتن

سلام بچه ها :)نانا جون مبارك باشه عزيزم به سلامتي   رويا درست ميگي دكتر به دوست من هم گفته بود لااقل اگه هنوز قصد ازدواج نداري بيا تخمكاتو فريز كن چون سنت داره ميره بالا نگه دار. ولي خيلي باحاله فكر كن تو جلسه خواستگاري بگي عروس خانم فريز هم داره   يه چيزي بگم بخندين! من دو روزه سر ساعت مشخص حالت تهوع بد ميگيرم اصلا نفسم در نمياد فقط ميخوام بشينمگريه كنم انگار روده هام دارن از بدنم درميان ( ببخشيد) ،الانم اينجوري شد دستشويي تو اتاق خوابه دويدم رفتم دستشويي يه ذره تا بهتر شدم اومدم بيرون ديدم شوهرم تخت خوابيده اصلا بگو سانتي متري سرش جابجا شده باشه رو تخت از اين همه واكنشاي من

یکی از دوستای مجرد من هم که عاشق بچه س و ازدواح نکرده پارسال این کارو کرد تو ابن سینا تخمکاش رو فریز کرد !

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
Afsoon. جون نگرانه ذخیره تخمدانت نباش،،، تموم نشده و تا جاییکه من میدونم پریود شدن با تخمک گذاری مرتبط نیست ،،،پریود در واقع فرو ریختن دیواره اندومتر که در طول یک دوره ضخیم میشه تا آماده بشه برای تبدیل شدن به یک لانه برای جنین حالا اگه بارداری صورت نگیره این دیواره کم کم نازک میشه و میریزه ،، من فکر کنم بیشتر به دلیل این هورمونا پریودت بهم ریخته ،، به نظرم یه سر برو دکتر یه چکاب کن هورمونات با آزمایش خون ،،،، حالا باز آنا جون بهتر از من میدونه ،،، میاد سر فرصت بهتر راهنماییت میکنه گفتم که نگران تخمکات نباشی ،،ذخیره کمتر میشه ولی به این زودیا تموم نمیشه،،

مرسی لیلا جون باز خیالم راحت شد ، الان نشستم تو سرکار دارم گریه می کنم اخه وقتی پریود نمی شم یهو کل بدنم خیس اب می شه بعد نیم ساعت لرز می کنم .. و یکی دیگه اینکه بی خوابی شبا هم میاد سراغم ، که یادمه سری قبل دکتر عارفی می گفت وقتی اختلال پروژسترون داری کم خوابی و گرگرفتگی هم پیش میاد فقط بگم خیلی  حااااال بدی ام  امپولم زدم نشددم قرصم خوردم نشدم خدا جون بسه انقد سختی بخدا له شدم از حسرت از غصه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...