2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم اگه مرحله سینافکت رو گذروندی و پریود شدی و منتظر سونو هستی بسته به بدنت یه چیزی حدودای دو هفته بعد انتقال داری......اما خوب این تایم میتونه کوتاهتر از دوهفته هم باشه یا حتی بلندتر......مثلا من خودم سه ب. پانکچر شدم که روزای مختلف بوده......۱۲، ۱۳، ۱۶ سیکل.......پس وقتی برا من نوعی روز پانکچرم هر سه بار تایمش فرق داشته پس نباید توقع داشت مال دو نفر و دو بدن متفاوت دقیق یکی بشه......از دوستان پانکچر روز ۲۷ سیکل هم داشتیم....این از تایم پانکچر......حالا انتقالم اگ فرش باشه معمولا روز ۲، ۳، ۴، ۵ بعد پانکچره......اما اگه نیاز به انتقال فریز باشه دیگه انتقال تاخیر چند ماهه خواهد داشت......

مرسی آنا جون

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ستایش جون عزیزم خدا شاهده یه مدته انقدر ذهنم درگیره اگه چند تا پست قبل سئوالتو بپرسی و بخوایی مجدد بپرسی سئوال قبلیت اصلا یادم نمیمونه.....عزیزم همیشه اگه جوابی نمیگیری خواهش میکنم مجدد بپرس......شاید براتون قابل باور نباشه اماواقعا حافظم ضعیف شده......

آنا جون شما همیشه با حوصله به همه سوالای ما و دوستان پاسخ میدی و از این بابت خیلی ازت ممنونیم،مسلما پاسخ دادن ب این حجم بالای سوال کار آسونی نیست

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز روز سوم سيكل هستم و عصر ميرم واسه سونو، يه چيزي فكرشو درگير كرده اينكهاين ماه واسه اولين بار روز اول پريوديم شبيهدومين روز بود و امروز كه روز سومه شبيه روزچهارمه از نظر حجم خونريزي و اين چيزا، تاثيري روي اصل موضوع نداره ؟؟ همين كه چندمين روز سيكلم باشه مهمه فقط؟

لیزا جون فکر کنم شما پیورگان و منوپور رو برا پانکچرت داشتی نه سیکل انتقال فریزت......یعنی داروهای تخمکگیریت بودن نه ترانسفرت.....

انا جون شما درست ميگي الان چك كردم درسته، ببخشيد من فكر كردم منظور بچه ها اين بود كلا كي از پيورگن استفاده كرده   انقدر خنگم هنوز اين چيزا رو ياد نگرفتم   

ليلا جون و انا جون و همه بچه ها كه وقتتونو ميذارين و با جون و دل همه رو راهنمايي مي كنين و  تجربيات خودتونه برا كمك به تصميمگيري بهتر  بيان مي كنين ممنونم از همتون 😍😍 مطين هستم كسي از دست كسي تو اين تاپيك به اين خوبي نميرنجه و اگه چيزي پيش  بياد يه سوتفاهم كوچيكه

لیلا جون والا منم دقیق بر اساس تجربیات خودم نظرمو گفتم......ببین یه سری سختیای سیکل و هزینه هاشه اما من الان تازه میفهمم که فقط هزینه ها و سختیای سیکل نبودن اینکه بعدا بتونی توانایی جسمی و روحی کافی مادر بودنو داشته باشی مهمتره......من و همسرم بعد تولد دخترمون یه قولی به هم دادیم......اینکه خیلی مراقب سلامتیمون باشیم چون مسولیت بزرگی به گردنمونه......من شخصا اگه قبل شروع میکرو و تکرار سه باره پانکچر و انتقال وضعیت الانمو با تمام وجود درک کرده بودم شاید لااقل تمام سعیمو میکردم فقط یه بار این پروسه رو انجام بدم........البته منظورم این نیست کساییکه منفیوتجربه میکنن دیگه پیگیر درمانشون نباشن.......منظورم اینه کاش بشه با حداقل تکرار نتیجه گرفت که کمترین عوارض بهمونتحمیل بشه....امیدوارم با توضیحاتم باعث رنجش کسی نشده باشم.....

آنا جونم منم با شما موافقم ... و میگم بهتره همه چیز بررسی بشه تا تکرار پانکچر به حداقل برسه ... و اینکه باردار شدن تازه اول راه ماست ...

سلام دوست جونا

امروزروزچهارده سیکلمه صبح بی بی چک گذاشتم مثبت بودازمایشم دادم شد707 ایشالا قسمت تک تکتون بشه،چون میدونم انتظارسخته این پنج سال هر دقیقش برام هزار سال گذشته فقط میخام بگم دست ازتلاش نکشید اینقدردرخونشوبزنید تابهتون بده،ایشالا که امسال تک تکتون طعم مادرشدن ومیچشید

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

نانا جون بهت تبریک میگم انشاله سالم بغلش کنی

عزیزم من تازه منفی شدم مخواستم بپرسم شما بعد انتقال چکارایی کردی؟چه داروهایی داشتی؟

و اگه اشکال نداره یه خورده از وضعیت جنین هات و چندمین انتقال و... بپرسم البته اگه دوست داشتی بگو.

نانا جون من روز 6 و 7 و8 انتقال ( بیشتر نصفه شبا) درد های وحشتناک زیر دلم داشتم که در حد ده دقیقه طول میکشید و قطع میشد شمام اینجوری بودی؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

دوستان بنطرتون قرص pronatal المانی به جاش قرص prinatalکه امریکایی هست مصرف کنم ایراد داره? کسی از دوستان دکترتون براتون دستورprinatal داده?

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

مرسی مونیکاجونم

متاسفم که منفی شدی ایشالا دفعه بعدحتمادست پرمیای گلم،من برج ده پارسال تخمک کشی کردم اما بخاطرهایپرشدنم افتاد به الان،اولین انتقالم بود،دوتاجنین گذاشتن،مشکل ازمورفولوژی شوهرم بود کلا پنج درصدسالم بود،کیفیتای جنینم چندبارپرسیدم نگفتن فقط گفتن خوبه،منم بفال نیک گرفتموگفتم حتما خیلی خوبه که توضیح ندادن،این چهارده روز استراحت کردم،دستشویی معمولی استفاده کردم اما چیزایی خوردم که یبوست نشم، دلدردشدیدنداشتم اما چندباردرحدکوتاه تخمدونام تیرکشید،چندشب اخرمعده ام بعدخوردن غذاتیرمیکشید ودردمیکرد،پادردم بودم روزای اخر،بازم سوالی داشتی بپرس گلم

خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

آنا جون 

خیلی ناراحتم من نهم فروردین سقط کردم هنوز پریود نشدم با اینکه بهم دوفاستون داده بود دکترم  که ده روز مصرف کنم ول کنم بعدش باید پری می شدم الان بیست روزی می شه ول کردم بازم نشدم ،   دوتام امپول پروژسترونم زدم بازم نشدم ،بی بی چکم زدم دو بار منفی بود ...  الان دو سه دوره است خیلی سخت پریود می شم  یادمه پارسال برا انتقالمم با اینکه پروژسترونم زدم نشدم اخرش برام پریود مصنوعی ایجاد کردن یعنی ال دی مصرف کردم ول کردم بعد شدم .. .می گم نکنه بعد از پانکچر که اون همه از م تخمک کشیدن ، تخمکام تموم شده

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها اولین روزاخرین پری من 24فروردین بوده من چندوقتمه؟

روز انتقال به اضافه 14  روز به اضافه تا الان رو  حساب کن 

دکتر گفت این طوری ای وی فی ها باید حساب کنن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...