2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
[QUOTE=95882762]گلم تو رویان با داروها واسه من شد 5ونیم ولی شما هم مکمل ه. به من دکتر فعلا چیزی نداد ...

عزیزم سعی کن تایم مکمل های همسرتون رو جوری تنظیم کنی که خونه باشن. بعد خودت سر ساعت مکمل رو با یه لیوان آب بده دستشون. اینجوری دیگه حتما میخورن. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها میشه آزمایش شوهرمنوتفسیربکنین 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من رفتم ازمایش ذخیره دادم amh زده ۱.۵ خیلی کمه یا معمولیه ؟؟ خیلی غصه دار شدم اینو کجای دلم ب ...

این بخش از ازمایش رو روی سرت بزار خیلی خوبِ خدا رو شکر کن

اصلا کم نیست

با این ذخیره به یه بیمارستان میتونی تخمک اهدیی بدی😄

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
این ذخیره با هربار تخمک آزاد کردن یه درصد خیلی کمی ازش کم میشه تا نهایت سن بالاتر بره و صفر بشه که ا ...

ممنون دکتر جان انشا.. زایمانت جبران کنم ❤😊خیلیم خوب که جواب دادی

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
بچه ها من فردا میرم ببینم جنین واسم تشکیل شده یا نه.که انتقال بدم.واسم دعا کنید💚💚💚 شما توصیه ای ...

بسلامتی و دلخوشی انتقال بدی 

والا میگن کیسه اب گرم روی رحم خوبِ

درست هم هست چون التهاب رو کم میکنه و رحم رو گرم نگه میداره

اما درباره نزدیکی دکتر باید بگه...

به من گفت اصلا ...

زیاد بهش فکر نکن عزیزم. ۱۰۵ خیلی هم خوبه.آنا جون موقع پانکچر ۱.۴  بود که دخترش رو با میکرو باردار شد. بعدش هم گل پسرش رو طبیعی باردار شد.خیلی از دوستان با ذخیره خیلی کمتر هم باردارشدن هم با میکرو هم طبیعی.به قول دوستان مهم کیفیت تخمک هاست.ذخیرت بالا باشه اما کیفیت نداشته باشه چه فایده. سعی کن کیفیت تخمک ها رو بالا ببیری با رعایت اون نکاتی که sm_ pa همیشه تاکید میکنن روش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

زیاد بهش فکر نکن عزیزم. ۱۰۵ خیلی هم خوبه.آنا جون موقع پانکچر ۱.۴  بود که دخترش رو با میکرو باردار شد. بعدش هم گل پسرش رو طبیعی باردار شد.خیلی از دوستان با ذخیره خیلی کمتر هم باردارشدن هم با میکرو هم طبیعی.به قول دوستان مهم کیفیت تخمک هاست.ذخیرت بالا باشه اما کیفیت نداشته باشه چه فایده. سعی کن کیفیت تخمک ها رو بالا ببیری با رعایت اون نکاتی که sm_ pa همیشه تاکید میکنن روش.

زیاد بهش فکر نکن عزیزم. ۱۰۵ خیلی هم خوبه.آنا جون موقع پانکچر ۱.۴  بود که دخترش رو با میکرو باردار شد. بعدش هم گل پسرش رو طبیعی باردار شد.خیلی از دوستان با ذخیره خیلی کمتر هم باردارشدن هم با میکرو هم طبیعی.به قول دوستان مهم کیفیت تخمک هاست.ذخیرت بالا باشه اما کیفیت نداشته باشه چه فایده. سعی کن کیفیت تخمک ها رو بالا ببیری با رعایت اون نکاتی که sm_ pa همیشه تاکید میکنن روش....

این بخش از ازمایش رو روی سرت بزار خیلی خوبِ خدا رو شکر کن اصلا کم نیست با این ذخیره به یه بیمارستا ...

واقعا یعنی امیدوار باشم 🙂

میدونی من ۵ سال پیش پانکچر و..‌ اینا شدم تو این چند سال از اونجاییَ دکترم خیلی متعهد بود و با مسئولیت 😑عمرا یه درصد😐 دیگه اصلا بررسیم نکرد البته خوب جنین داشتم و اشتباه خودم بود بیخیالی طی کردم و بین انتقالام وقفه های طولانی انداختم برای همین تو این مدت هم سنم رفت بالا تخمکم ضعیفتر شد و هم مشکل اصلیم که اندو بود برگشته

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
چه باحال گفتی.

والا...

جای من باشن چی میگن

من ذخیرم نزدیکِ صفر شده اما خدا رو دارم👍