2777
2789

یه تاپیک قبلا زده بودم. با این عنوان که من برای یک مدت، فضای مجازی رو ترک کردم و هر اکانتی داشتم پاک کردم. یک دوستم تو استوری اینستا بهم تیکه انداخت برای همین رفتم پیویش. ازم دلخور شده بود که چرا بی خبر رفته بودم. دلداری دادم و اون به ازای جبران ازم شماره رو خواست تا همیشه منو داشته باشه.

بعدش که شماره رو دادم و تو تلگرام بهم پیام دادیم، از میون پیام هام دو سه تاشو به زور جواب میداد و بقیه رو ایگنور میکرد. بعدش یک هفته دیگه پیام هامو سین نزد. کسی که اون همه پافشاری میکرد شماره منو داشته باشه تا باهام حرف بزنه رسما جواب احوال پرسی رو هم به زور میداد. منم بعد یک هفته سین نشدن، براش نوشتم: اگه میدونستم اینجوری ایگنور میشم شماره نمی‌دادم.

بعد یک هفته همین امشب آن شده و برام نوشته: وا عزیزم من که همیشه تلگرام تو دسترسم نیست، این چه حرفیه..؟

خیلی جالبه، درست امروز که مجددا پیام دادم جواب پیاممو داده و اینکه دوباره هر پیامی قبلش بوده بدون جواب رهاش کرده.

منم بدون سین زدن، زدم پیویشو پاک کردم. کار درستی کردم؟ یا باید متوجه اشتباهش بکنم تا از فردا نگه فلانی ازم این توقع رو داشت؟

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلاک تمام

اینجوری نیست که کار به بلاکی بکشه. اما یه فرد که خانوم خونه دار هم هست واقعا چه کاری می‌تونه داشته باشه یه هفته سین نزنه؟ اونم کسی که اون همه پا فشاری میکرد شماره ام رو داشته باشه‌

من خودم دانشجو ام حق میدم یکی ممکنه سرش شلوغ باشه اما از وقتی شماره دادیم، یک هفته گذشته ما هنوز تو مرحله« چطوری خوبی؟» هستیم. از اونجایی که خانوم اصلا یا جواب نمی‌ده یا هم ایگنور می‌کنه. 

چی بگم والا دلم گرفته پسره باهام خوب بود فوری سین میزد جواب میداد، اما الان سه روزی یه بار سین میزنه ...

این پسر نیست دختره..دوستم بوده

پسرا که هیچی قضیه اش جداست

اینجوری نیست که کار به بلاکی بکشه. اما یه فرد که خانوم خونه دار هم هست واقعا چه کاری می‌تونه داشته ب ...

خوب دیگه اینجور آدم های مودی هستن و تکلیفشون مشخص نیست بهترین کار از نظر من بلاک