2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم ان شاءالله جواب بگیری. منم شنبه صبح میام بیمارستان . پیش دکتر افلاطونیان میری گلم؟من کریم زاده ...

آره عزیزم شنبه صبح میام که نوبت بزنم برا دکتر افلاطونیان.اگه تو راه مشکلی برامون پیش نیاد.

شما هم ان شاالله جواب میگیری.تو چه مرحله ای هستین شما عزیزم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره عزیزم شنبه صبح میام که نوبت بزنم برا دکتر افلاطونیان.اگه تو راه مشکلی برامون پیش نیاد. شما هم ا ...

ممنون گلم ـ من امپولامو زدم شنبه باید سونو بشم ببینم وضعیتم چجوریه واسه پانکچر اماده شم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی نزده عزیزم فقط گفت اندازه ساکش خوبه  از رو عکس سونو شما نگاه کن بنظرم چون عمق رحم رو زده ...

عزیزم انشالله ک حرفشون درسته و ساک خالی نیس.شاید ریزه میزه بوده دکترم چشش خوب ندیده.ضمنا دقت دستگاه خیلی مهمه دستگاه تو مطب شاید قدیمی بوده یا اصلا دستگاه ب درد نخور بوده.بهر حال من خیلی امید دارم ک انشالله شنبه اون دکتر آشناتون خیالتو راحت کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم بعد از پانکچر یبوست شدید گرفتم.هنوزم دارمش خیلی اذیتم میکنه.قبل وقتی یبوست میشدم چند تا دونه انج ...

اره عزیزم اضافه شدن وزن بعد پانکچر طبیعیه.منم ۵۸ بودم بعد پانکچر شدم ۶۰ اما باز درست شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چیزی نزده عزیزم فقط گفت اندازه ساکش خوبه  از رو عکس سونو شما نگاه کن بنظرم چون عمق رحم رو زده ...

دوستم باور کن زودِ 

انشالله که فسقل جان یه جا قایم شده 

باور کن صد بار عکست رو با دقت دیدم به نظرم سمت راست با وجود هاله های روشن نقطه ضعیف و خفیفی میبینم.

بعضی وقتا دکتر هر چقدر هم توانا ممکن اون لحظه نتونه پیداش کنه 

خیلی زود بری خوب واقعا ریزِ و تشخیص سخت میشه

دستگاه سونو مطب کمی ضعیفِ 

اصلا بد به دلت راه نده فقط بگو مطمئنم هست 

توکل به همون خدایی که معجزه های شیرینش رو بارها دیدیم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ان شاالله زود زود با خبر بارداریت میای اینجا

توکل به خدا عزیزم . ان شاءالله همه چشم انتظارا دامنشون سبز شه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه ها من فردا میرم ببینم جنین واسم تشکیل شده یا نه.که انتقال بدم.واسم دعا کنید💚💚💚

شما توصیه ای ندارید واسه شب انتقال؟؟

هنوز بعد پانکچر دل درد دارم و کمی لکه بینی😑😑

درسته میگن نزدیکی شب انتقال خوبه؟🙄🤔

هزینه آی وی اف چنده؟

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
بارداری پوچ نباید یک دردی لکه ای چیزی باشه؟ بالاخره علایمی داره دیگه

بهش فکر نکن

هر چی کمتر دنبال علائم ش باشی اسوده تری

میتونم بگم چه حالت های داره اما چون مشابه علائم بارداری واقعی هست الان ممکن ناخودآگاه ذهنت بره سمتش که عه من اینا رو داشتم پس حتما پوچِ

ولش کن

ریلکس باش و توکل کن به خدا

حتما زود بوده

منم بعد از پانکچر یبوست شدید گرفتم.هنوزم دارمش خیلی اذیتم میکنه.قبل وقتی یبوست میشدم چند تا دونه انج ...

بله متاسفانه داروها هورمونی هستن هم وزن اضافه شد هم ورم دارم هم ریزش شدید مو

اما اگر دلیل یبوست رو بدونی متوجه میشی که هر چقدر هم آب بخوری بازهم کمِ 

ما مثلا میاییم یک یا دو روز ۸ لیوان آب میخوریم بعد توقع داریم درست بشه

بدن خشک مثل کویرِ حالا شما به کویر تو دو روز ده لیوان آب بده ، چون خیلی خشکِ اون ابها اصلا به هیچ جاش نمیرسه و تا ترک های کویر التیام ببخشه کلی باید بهش برسی

پس آب فراوووون و میوه های آب دار مثل هندوانه ، خیار ، کیوی (برای دانه های وسط ش)

باید خوب و زیاد استفاده بشه.

حالا مرحله بعد غذای حجیم کمک حال رفع یبوستِ

که حالت نرم و خمیری بشن

مثل خوراک لوبیا ، عدسی با سیب زمینی ، کله گنجیشکی(نمیدونم شما هم به این نام میشناسید یا نه) 

ماست و شیر هم حذف بشه

البته شیر گرم خوبه براتون با کمی شکر و تلیت نون بخوری.

الان زنگ زدم‌مطبش گفتم اگه دستگاه مطب قویتره بیام اونجا سونو کنید گفت موضوع دستگاه نیست من نطر یک سو ...

انشا.. که میری سونو جای معتبرتر میبینیش و دکترت با دقت ندیده  اونم شک داشته که گفته بری جای دیگه اونا تو مطب یه دستگاه معمولی دارن اما دستگاه سونو ها خیلی مدرن تره من دلم روشنه..یکم صبور باش❤

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

دوستان من رفتم ازمایش ذخیره دادم amh زده ۱.۵ خیلی کمه یا معمولیه ؟؟ خیلی غصه دار شدم اینو کجای دلم بزارم

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...