2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
بچه ها من فردا میرم ببینم جنین واسم تشکیل شده یا نه.که انتقال بدم.واسم دعا کنید💚💚💚 شما توصیه ای ...

شماتوکدوم مرکزرفتین

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه آی وی اف چنده؟

هزینه هاش متفاوته بستگی داره مشکلتون چی باشه مرکز خصوصی بری یا دولتی بیمه باشی یانباشی و..‌.ولی دارو و عمل های اصلی حدودی تو خصوصی بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون به بالاست فکر کنم دولتیا کمتره مثلا ۵ تا ۱۰

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
عزیزم اون هاله های روشن سمت راست پایین ساک  چی هستن؟

من تخصص ندارم اصلا اما چون ساک بارداری چند تا از دوستام رو دیدم این رو میگم.

قبل از دیده شدن جنین اون قسمت یه هاله ایجاد میشه بعد جنین دقیقا همونجاکه هاله بود دیده میشه.

جالبِ واقعا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه خوبه.زیر ۱ رو میگن کمه

ممکنه با تغدیه اینا بهتر بشه یا تغییر نمیکنه مثلا با اووکادو ژل رویال و اوابوست و...

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

بچه ها كسي جواب آزمايش منو بلد نبود تفسير كنه ؟ مي خوام بدونم اصلا ليست آزمايشايي كه دادم كافيه چيزي جا نيافتاده

لطفا كمك كنيد 

زينب جان منم به گروهه دعاي توسل اضافه كن عزيزم

ممکنه با تغدیه اینا بهتر بشه یا تغییر نمیکنه مثلا با اووکادو ژل رویال و اوابوست و...

نه عزیزم.ذخیره تخمدان چیزیه که بدو تولد برا هرکسی مشخص میشه فکر کنم.حالا بمون ببین بقیه چی میگن اونا تجربشون بیشتره.من یادمه آنا جون اینطوری میگفت اگه اشتباه نکنم.اون داروها فقط باعث تقویت رحم و تخمدان ها میشه که تخمک با کیفیتی تولید کنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها میشه آزمایش شوهرمنوتفسیربکنین 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه عزیزم.ذخیره تخمدان چیزیه که بدو تولد برا هرکسی مشخص میشه فکر کنم.حالا بمون ببین بقیه چی میگن اونا ...

یعنی با افزایش سن کمتر میشه اخه چند سال پیش ۳.۴ بود دیدم البته سال ۹۱ خیلی از اون موقع گذشته.  تا برم دکتر ببینه و سوالامو بپرسم خل میشم انقد فکر میکنم بهش...😑

این ذخیره با هربار تخمک آزاد کردن یه درصد خیلی کمی ازش کم میشه تا نهایت سن بالاتر بره و صفر بشه که اون موقع هست که یائسه میشیم.فکر کنم .باز بمون دوستان برات توضیح بدن.این چیزایی بود که من فهمیدم از بحث های قبلی دوستان.امیدوارم اشتباه نفهمیده باشم😁😁 اگه هم اشتباه کرده باشم امیدوارم منو ببخشن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.