2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم تست‌هایی که پست بعد گذاشتم کامل انجام دادی چون یادم نیست همه رو انجام دادی با نه..... 

فقط ایمنی ها رو ندادم اینجو که مشخصه ..کدوما ایمنی هستن..اخه با انعقادی با هم هست متوجه نمیشم.

ممنون از پاسخگویی عزیزم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام به روی ماه آناجون خودم. خوبم شکر. شما خوبی؟ وروجکات خوبن؟ منم دلم خیلی تنگ شده.

فدات بشم..... 

شکر خوبم.... 

با این شیطونکها بعضا جسما کم میارم اما بازم شکر..... 

یه مدته دیسک کمرم گرفته التماس دعا دارم..... 

انشالله به زودی خبرای خوشگلتو بشنوم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. خوبم شکر. خودت خوبی؟ نی نی خوبه؟ الان که دارم جواب میدم پست ها رو نخوندم، نمیدونم زایمان ...

عزیزم زایمان کرده تاریخش 2 اسفند بود ولی لااقل من فعلا خبرشو نخوندم احتمالا فعلا مشغوله یا خبرشو تو صفحات نخوندم گذاشته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها تو رو خدا جواب بدید شما تحرک دارید بعد از انتقال؟ یعنی سرکار میرید؟؟؟؟

من خونه استراحتم ولی مطلق نه یعنی کارای خیلی سبک انجام میدم توالت فرنگی زیر گاز روشن کردن و بشقاب تا سر سبنک بردن ولی حموم نرفتم غذا نمیپزم ظرفم نمیشورم و بیرونم نمیرم فقط برا امپول اونم از روز 4به بعد رفتم قبلش اومدن خونه تزریق کردن

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
عزیزم تست‌هایی که پست بعد گذاشتم کامل انجام دادی چون یادم نیست همه رو انجام دادی با نه..... 

سلام آنا جون من روز 10 انتقال هستم از صبح لکه بینی کم رنگ دارم خیلی کمه مرکز گفت شیاف سه تا بزار ولی از عقب، حالا آیا از عقب همون اثر رو داره؟ 

یلدا جون مصرف کردی دیگه آره 

عزیزم شاید بشه گفت 80 درصد دوستان استرادیول رو با دزهای مختلف داشتن.... 

یلدا جون مصرف کردی دیگه آره 

من خودم اگه اشتباه نکنم از روز دوم سیکل روزی دو داشتم.... 

تا هفته 14 بارداریم هم داشتم..... 

سلام به همگی بچه ها کسی تو بارداریش واکسن کزاز رو زده ؟ اگه زدین هفته چند ؟ ازمایش تحمل گلوکز ...

عزیزم من کزاز رو نزدم ولی یادمه یکی از دوستان فکر کنم زد یا میخواست بزنه دقیق یادم نیست.... 

تحمل قندم اگه دو ساعتست میری یه بعد است ناشتات یهگک صبحانه میدن اونو میخوری بعد اتمام تایم دو ساعته میگیری و بعد مجدد خون میدی.... 

اما اگه قراره یه ساعت به یه ساعت گلوکز بخوری تست بدی، اون وقت به لیوان قند بهت میدن با آب بخوری و یه ساعت بعدش است بدی..... 

فقط سعی کن آروم آروم بخوری که حالت به هم نخوره.... 

قربونت برم من اینجام  ۱۱ اسفند آزمایش دارم دعاکن برام انشالله مثبت بشه والبته همهههه ی دوستان ...

چرا برای من انقدر دیر گذشته فکر کردم اول هفته آز داشتی.... ایشاله مثبتی... 

پس با الهام جون هستی.   

منم میدونم منفیه بیبی چک زدم صبحم🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها ممکنه ۱۶ روز بعد از انتقال جواب آز منفی شه.ولی توی تکرار مثبت شه؟

عزیزم غیر ممکن نیست..... 

سلام دوستای عزیزم،،این داروهاییکه بهمون دادن پریودو عقب میندازه؟

مگه منتظر پری هستی😲

دختر ما منتظر بتای تپلتیم🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نمدونم استرس دارم یانه آخه اولین باره اینقد زود درد پریودی اومد اما دلمو خوش نکردم  بهش ۲۰ماه ...

انشالله که داری به پایان شیرین قصه صبوریت و شروع انتظار شیرین نه ماهت نزدیک میشی..... 

دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ن ...

خدایا شکرتتتتتتتت..... 

مبارکت باشه سبحان عزیزت..... 

حالا اسم سبحانم نذاشتی ما بهش سبحان میگیم..... 

انشالله دومادی و بابا شدنش.....