2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
استرادیول برا چیخ؟3تا شیاف؟ایشالا بار آخر و دوقلو باردار میشی 😍😍چند تا انتقال دادی؟بار اولم همین ج ...

برای ضخامت رحم داده بودن گفتن تا روز ارمایش قطع نکنم !

اره گلم شیاف سه تاست صبح بعد ظهر شب !

نه گلم یدونه انتقال دادن اونم اخریشه توکل برخدا گلم 

ان شالله شماهم خوش خبر باشی🌹🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهام جان لطفا برام دعا کن خودم و خیلی سر زنش میکنم میگم شاید بخاطر تحرک زیادم بود .

عزیزم دم اذانه بیادت هستم حتما 🌸 خودتو نگران نکن و ذهنتو مشغول نکن 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم دعا کنید واقعی باشه تا من یچه نیاد بغلم باورم نمیشه😁😁😁

هی نگو باورم نمیشه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای ضخامت رحم داده بودن گفتن تا روز ارمایش قطع نکنم ! اره گلم شیاف سه تاست صبح بعد ظهر شب ! نه گل ...

منتظر خبرای خوبتم😘

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
سلام من جواب آزمایشم و گرفتم مثبته ولی تیتر بتام ۴۷/۵ هستش گفتن خیلی خوب نیست باید سه شنبه تکرار کنم ...

گندمک جون مبارک  باشه 🌷🌷🌷از بارداریت لذت ببر استرس نداشته باش

قبل ازداوجم میزد بد نبود.....  واقعا ممنون که دعواش کردی....  البته با پنبه سر بریدی.... ...

خخخخخ نامردا من اخه روز دوم ترشح قهوه ای داشتم دیدم همه بی بی میزنن لک میبینن گفتم منم همراهشون بشم ای ناقلا😂😂🤣

سلام من روز 8 انتقال هستم امشب شام زیاد خوردم حالم بد هست رانیتیدین ضرر داره بخورم،؟ 

نه عزیزم رانیتیدین رو چند تا از دوستامونم به تجویز دکتر اشون داشتن بازم با دکترت مشورت کنی بد نیست.... 

چون ممکنه دزش مهم باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان و تورک آنای عزیز من هنوزیکی از چشم انتظارا هستم  می خواستم بدونم اینجا کسی پیش دک ...

سلام عزیزم..... 

فدات انشالله به زودی انتظارت ختم به خیر میشه..... 

عزیزم بله از بیمارانش اینجا هستن.... 

😢😢😢😢 جنین ندارم همین سه تا رو دارم آزی جون .😔😔😔

میدونم عزیزم دقیقا حالتو‌میفهم تمام این لحظات رو گذروندم ولی مگه تو نتیجه تاثیر داره ؟اگه خدایی نکرده نره بالا که کاری از دستت برنمیاد اما اگه رفت اونوقت غصه میخوری که چرا نی نی ها رو ناخواسته اذیت کردی و بهشون استرس وارد کردی. بیشتر استراحت کن سبزیجات زیاد بخور فولیک بخور و دلتو بسپار به خدا. مدام زیر لب بگو خذابا راضیم به رضای تو این جمله از رو زبونت میره میشینه تو قلبت اروم میشی شاید خدا هنوز میخواد ایمانتو بسنجه سربلند بیرون بیا   تو چیزی رو از دست ندادی همه چیز سرجاشه اون فقط یه عدده حالا بالا یا پایینفقط دلتو قرص کن و محکم باش