2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ني ام هم پسره ، از دعاهاي همه شما دوستان گلم سپاسگزارم و هميشه دعاگوي همه دوستان هستم . 

ان شا الله اين حسهاي خوب قسمت همه دوستان عزيزم بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ن ...

خداروشکر. اینم عیدی شما.  خدا از این عیدی های خوب به هممون بده دم عیدی. عزیزم خیلی مراقب خودت و نی نی باش قبل از عید هم خودتو خسته نکن. 

خداروشکر. اینم عیدی شما.  خدا از این عیدی های خوب به هممون بده دم عیدی. عزیزم خیلی مراقب خودت و ...

واقعا خدا رو هزاران بار شكر ، ممنونم عزيزم ، ان شا الله خدا به شما هم خيلي زود يك عيدي خوب بده و دوباره حس زيباي مادر شدن رو تجربه كني . عزيزم ما خدا رو شكر اواخر تابستان اسباب كشي كرديم اومديم خونه خودمون به همين خاطر هم خونه تكوني آنچناني نداريم .

ببخشید می تونم بپرسم مشکلتون چیه؟چند وقته تحت نظربن؟راضی هستین؟

خواهش می کنم عزیزم. ما مشکل ناباروری ناشناخته داریم. از مهر ماه پیش ایشون رفتم قبلش ۴ بار آی وی اف و سه بار آی یو آی ناموفق داشتم.اینجا هم یبار انتقال داشتم که ماه قبل بود منفی شد. یه بسته جنین دیگه هم دارم که اگه خدا بخواد بعد از عید انتقال میدم ایشالله که مثبت بشه. والا چی بگم دکتر خیلی خوبیه تا ببینیم که خدا چی می خواد

دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ن ...

الهی شکر.......سلامتی بچه بزرگترین نعمته 😍و البته بهترین عیدی😍به گل پسرت بگو برای ما هم دعا کنه....عیدی میخوام😶

پس بسلامتی و دل خوش یک عدد مرد دیگر به خاندان افزوده شد چه حالی میکنه باباش روز مادر حسابی شادش کردی...

اگر کارم داشتی برات میکرد😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی ۱۱ هفته و چند روز بودی رفتی؟؟؟؟ والا تو اینترنتم نوشته بود شروع ۱۱هفته...

11هفته زوده ۱۲ هفته و یکی دو روزت بود برو

آزمایشگاهم ولش کن سونو برو رستاک ک جنسیتم بگن آزمایشم حتمن حتمن برو دنا خیلی معتبره جاهای دیگه الکی هایت ریسکت میکنن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️