2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان و شوهرم نمیذارن بی بی بذارم😕😤😫

از دست مامان و شوهرت😫وویییییی

(الان که آنا جون با ماهیتابه میاد سراغمون )خدایی تا چهارشنبه زیاده

نمیدونم الهام گلی  چکار میکنه🤗🤗🤗🤗با بچه نازش

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
قربونت برم باران جان هیشکی جوابمو نمیده نمدونم چرا  توخوردی؟من بار اوله میخورم ..دوستم خورده م ...

من نخوردم دوسی......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟؟  دلم برات یه ذره شده بود.....  چطوری عزیزم؟؟؟؟؟؟

سلام به روی ماه آناجون خودم. خوبم شکر. شما خوبی؟ وروجکات خوبن؟ منم دلم خیلی تنگ شده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از دست مامان و شوهرت😫وویییییی (الان که آنا جون با ماهیتابه میاد سراغمون )خدایی تا چهارشنبه زیاده ...

به خدا اسیر شدم.همش میگم چرا قبل از اومدنم نرفتم قایمکی بی بی چک بخرم با خودم بیارم😑😂ولی من مجبورشون میکنم سه شنبه بخرن برام😤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
لی لا جان سلام عزیزم خوبی کم پیدایی خانوم چه خبرا ؟

سلام عزیزم. خوبم شکر. خودت خوبی؟ نی نی خوبه؟ الان که دارم جواب میدم پست ها رو نخوندم، نمیدونم زایمان کردی یا نه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم خدا قسمتت کنه ان شاالله

عزیزم ببخشید اینو میپرسم اما ترشح هم داری؟زیاده؟

@gandomak   شما چی گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به خدا اسیر شدم.همش میگم چرا قبل از اومدنم نرفتم قایمکی بی بی چک بخرم با خودم بیارم😑😂ولی من مجبورش ...

بابا ولشون کن منتشون رو نکش وقتی نگرفتن سه شنبه و چهارشنبه برای من فرقی نمیکنه😉بزار همون چهارشنبه......

اما خدایی عجب مامان باحالی داری اگه مامان من بود زودتر از خودم خریده بود قایم کرده بود😅

به به میبینم ک اول هفته کلی خبرای خوب هس. مبارکتون باشه مامان خانوما...انشاءلله قسمت بقیه دوستان انتقالی

@ gandomak

@  1375fati

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹