2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
نه فکر نمی کنم اون آمپول ها استرادیول بوده باشن. چون واسه بیشتر شدن سایز تخمک ها داد. بعد از گونال ا ...

ضخامت آندومترتو نگفت چقدره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه به گرفتگی دست هیچ ربطی نداره خیالت راحت از اون بابت، تازه من شنیدم کسانی که زیاد بزنن طی مدت ...

آره فکر کنم ما زیادی حساس شدیم🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خیلی مبارکه دوستم، روز چندی؟ علائمت چیه؟  

ممنون عزیزم هنوز آزمایش ندادم فقط بی بی چکام مثبته  امروز روز ۱۴ انتقالم گاهی پهلوهام تیر میکشه میزنه به لگن و کمرم خیلی گرسنه ام میشه یکمم سردرد دارم سرم سنگینه بدنم روز هشتم نهم انتقال بود فکر کنم گر میگرفت شدید از گرما از خواب پا میشدم موهام خیس از عرق بود حالا همه اش این علائم و گذاشتم به پای پروژسترونی که مصرف میکنم 

کلا این دو هفته رو ترشح داشتی یا اینکه الان؟!من تا روزای ۷-۸ اینا خیلی ترشح داشتم.الانم دارم ولی حس ...

من از اول ترشح داشتم ولی زیاد نیست کمه اما از وقتی لک دیدم زیر دلم یه جوریه و کمر درد دارم همین فکر کنم لک لانه گزینی بوده خداروشکر 

قربونت برم باران جان هیشکی جوابمو نمیده نمدونم چرا  توخوردی؟من بار اوله میخورم ..دوستم خورده م ...

نگرانیت از چیه دوست گلم؟! 

به خدا مثبت شدن یا نشدن اصلاااااا ربطی به علائم پربود یا نداشتن علامت پریود نداره، فقط تنها دلیلی که باعث مثبت شدن میشه استرس نداشتنه

قربونت برم باران جان هیشکی جوابمو نمیده نمدونم چرا  توخوردی؟من بار اوله میخورم ..دوستم خورده م ...

عزززیززز دلم پیامت رو با این علامت ها ⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

بزار، که دوستان زود جواب سوالتو بدن، چون حجم صفحه ها زیاده، اکثرا تک تک پیام ها رو نمیخونن، چون خیلی از پیام ها سوالی نیستن و فقط صحبت و درد دل هستن، و سوالها بین اونها گم میشه، و تک تک خوندن این صفحه ها هم خیلی زمانبره