2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
سلام آنای عزیز... من کاربر ماهیرخم اگه بشناسی...بعد از دومین انتقال و سقطی که داشتم...دوروز پیش رفت ...

عزیزم من جات بودم همه چیو بررسی میکردم..... 

بعدشم اگه برات مقدوره یه بار گی جی اس انجام بده ببین اصلا جنینات سالمن یا نه.... 

اینجوری لااقل عیار دستت میاد مشکل از جنینه یا بدنت.....

انشالله بهترینا منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام صبح زیبای همه بخیر و خوشی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

بچه ها من ۳بار انتقال داشتم که نگرفته دکتر دوباره منو گذاشته تو سیکل بعد عید برم خودم میخام بگم که برام همه چیزو آزمایش بده تا ببینم مشکل از چیه شما میدونین چه کارهایی باید انجام بدم فقط بیشتر دیدم بچه ها زدن آزمایش ایمنی و انعقادی.دیگه چه کاری بگم انجام بده برام؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعاکنید برام که نی نی هام بمونن و جواب ازم مثبت بشه امروز میخوام بی بی بزارم خبرشو میدم ان شاالله ف ...

عزیزم شما حامله بودی؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آخ جون پس درست بود اسمش🤗آلزایمر کمرنگ شد در وجودم....ایشاله مثبت باشه خوبی مرجان گلی شکمت قلنبه ...

😘😗😘😗😘😗

خوبم عزیزم.

نه خیلی.. بنظر خودم ک فرقی نکردم...

فقط صورتم خیلی جوش زده😓😓😓

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
همون دوستی که امضاش ورودیه باب الجواد امام رضا بود اسمش یادم رفته😶😶(اگر اشتباه نکنم amima# ) نت ...

قربونت برم من اینجام  ۱۱ اسفند آزمایش دارم دعاکن برام انشالله مثبت بشه والبته همهههه ی دوستان

راستی چرا آز نمیدی شماکه فقط لک داری

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
کاربر @amima     دوستم کجایی؟؟بیا ببینیم چیشد انتقالت مامان جون❤🐣

منتظرمممم انشالله جوجه م رخ نمایانههههه

مرسی که بیادم هستیننننن

آخ جون پس درست بود اسمش🤗آلزایمر کمرنگ شد در وجودم....ایشاله مثبت باشه خوبی مرجان گلی شکمت قلنبه ...

مرسسییی که هستیییی

😘

سلام صبح زیبای همه بخیر و خوشی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 بچه ها من ۳بار انتقال داشتم که نگرفته دکتر ...

عزیزم اگه فریز داری همین ایمنی انعقادی کافیه بعلاوه هیسترو اگه انجام ندادی..... 

اما اگه پانکچر مجدد دارین کاریوتایپ و دی اف آی اسپرم هم انجام بدین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من جات بودم همه چیو بررسی میکردم.....  بعدشم اگه برات مقدوره یه بار گی جی اس انجام بده ب ...

چیو بررسی کنم دیگه؟؟آخه نمیدونم چیکار کنم.

پی جی اس رو که هزینش واقعا زیاده ..دکتر هم میگه به تشخیص ما فعلا لازم نیست و نهایتا انجام میدیم...به نظر خودم نهایتم همینجاس که الانم ولی بازم خودم میگم اگه باز هم سقط  کردم اینبار جنینم رو بدم پاتولوژی ...اگه مشکل نداشت دیگه مطمئن میشم مشکل از خودمه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

چیو بررسی کنم دیگه؟؟آخه نمیدونم چیکار کنم. پی جی اس رو که هزینش واقعا زیاده ..دکتر هم میگه به تشخیص ...

عزیزم تست‌هایی که پست بعد گذاشتم کامل انجام دادی چون یادم نیست همه رو انجام دادی با نه..... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خو ...

انعقادی که دارو مصرف میکنم هیچ...از های مربوط به ایمنی کدومان؟؟کاریوتایپم دادم منتظر جوابم..

ایمنی هم برم بدم راحت شم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...