2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
جانم من اهواز هستم

سلام عزیزم.من تو مرکز ناباروری مهزیار ای وی اف انجام دادم این دومین باره که انجام میدم.مرکز معتبری هست؟ بیمارستان امام چطوره؟میخوام اگه خدایی نکرده اینبارم نشد برم مراکز دولتی آخه هزینش برام یکم سنگینه

خدایا شکرت 
این کاشت ها هیچ سرانجامی ندارن😯😯😯😯  عزیزم شما لطف داری که میخوایی  یه بدبختی مثل م ...

عزیزم گفتم که حرفهای + رو فقط باید خوند و اجازه داد وارد روح و مغزت بشه بقیه رو بذار رد بشه و بره.....

این همه مامان داشتیم.....

تازه خیلیا هستن واقعا به هر دلیلی امکان بارداری طبیعی رو ندارن و تنها راهشون همینه پس این حرفهارو نشنیده بگیرین.....

حق داری باید مواظب حرفامون باشیم چون انواع مخاطبارو میتونه حرفمون داشته باشه....

مثل این میمونه یکی کلا پا نداره و بیایی بگی کمک گرفتن از پای مصنوعه چرته.....

وقتی یکی میتونه با پای مصنوعی بهتر از پادارا فعالیت کنه چرا که نه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ماه سوم خیلی باید غذا بخوری ببین یعنی نگران اضافه وزن نباش هرتچی میتونی بخور خصوصا از نیمه بار ...

خيلي عزيزي 

خدا ان شاءالله نتيجه ي اين خوبيهات رو ب زودي بزاره تو دلت 😘

عزيزم من چيكاااار كنم تغذيه م افتضاحه افتضاح نكنه بچم خوب رشد نكنه 😢نكنه مواد مغذي ك براش خوبه با اين وضع من ب طور كامل بهش نرسه 

الان ١١ هفته و ٣ روز هستم 

اين معده درد حالا حالا ها فكر نكنم منو تنها بزاره 

اشتهاااام كلا كووور شده 

دلم ميخواد بخورم اما نميتونم انگار معدم استپ ميكنه اگر يكم بيشتر بخورم معذرت ميخوام فورا اُق ميزنم ، بازم معذرت ميخوام 

فردا رفتم خدا كنه دكتر بهم هم مكمل بده هم برا معدم 

پنتاپرازوول ك اثر نداشت برام 😢

راستي از ديروز كمر درد دارم و زير دلم هم درد ميكنه هر از گاهي مياد و ميره كاري ب استراحت هم نداره 

چون اين چندمدت نداشتم فقط اولاش 

بد نباشه 

آخه كاري هم نكردم ك خسته بشم 

سلام عزیزم.من تو مرکز ناباروری مهزیار ای وی اف انجام دادم این دومین باره که انجام میدم.مرکز معتبری ه ...

مهزار از همه مراکز پیشرفته تره

من جهاد انجام دادم اصلا راضی نبودم جنین شناسش هم چیززیادی حالیش نمیشه

ولی جینن شناس مهزیار و مرکز و دستگاهش عالیه 

ادامه بده درمانت رو فدات بشم بهتر امام که تازه تاسیس شده و جهاده

تازه جینن شناس مهزیار دکتر حمادی بهترین جنین شناس اهواز هست خیلی حالیش میشه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
مهزار از همه مراکز پیشرفته تره من جهاد انجام دادم اصلا راضی نبودم جنین شناسش هم چیززیادی حالیش نمیش ...

ممنون عزیزم اخه هزینش برام سنگینه .ان شالله شمام بزودی نتیجه میگیری  😘😘😘😘

خدایا شکرت 

میدونم خرج ها بالاست ولی یه بار خرج کنی بهتره که مجبور بشی چندبار خرج الکی بکنی

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

بچه ها من  امروز خيلي حالم بده.اعصابم بهم ريخته با همه دعوا دارم.ميخوام فقط بشينم يه گوشه هاي هاي گريه كنم.فكر كنم با اين حالم امروز همه چيز رو از بين بردم😭😭😭😭

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

ان شالله همچنین شما عزیزم

خيلي عزيزي  خدا ان شاءالله نتيجه ي اين خوبيهات رو ب زودي بزاره تو دلت 😘 عزيزم من چيكاااار كن ...

ماههای اول باید سبزیجات مختقلف خورد

من نمیدونم ممنوعات خاصتون‌چیه مثلا ای وی افی هستید یا ... اونها به کنار

من کلی میگم

البته توی یه تاپیکم هست میتونید ببینید خیلی اونجا توضیح دادم

تخم مرغ اب پز هم‌کمک میکنه تو ماههای اول

سبزیجات پخته مثلا هویج و شلغم و چغندر و سیب زمینی و ...

گوشت کبابی خوب پخته شده

کم بخور ولی وعده هات زیاد باشه

اصلا نباید گشنه بشی چون تهوعت بیشتر میشه

سیری زیاد هم تهوع اوره

صبحا لیمو تازه بو کن یا چند قطره کم بریز تو اب بخور

غواهای ولرم تهوعو زیاد میکنه

اگه نگرانی با کارشناس تغذیه مشاوره بشو

از پنچ گروه غذایی همه رو بخور

اگه مجبوری انتخاب کنی کربوهیدرات نخور

بازم‌اگه سوال داشتی بپرس ازم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بله عزيزم روز ١٢ برام ازمايش نوشته

کدوم دکتری؟ایران نیستی ؟اخه تو ایران معمولا روز ۱۴ آزمایش مینویسن دکترا،البته منم ۲۶ام روزچهاردهممه ولی میخوام مثل خارجیا پنج شنبه که روز دوازدهم برم

سلام خوبی گلم ؟ من الان سه روز هستش ک ال دی رو قطع کزدم و پریود نشدم . اولین بار هستش ک ال دی ۷وردم ...

عزیزم سه روز حداقلشه.....

۳ الی ۷ نهایتا ده روزه ایشالله پری میاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من  امروز خيلي حالم بده.اعصابم بهم ريخته با همه دعوا دارم.ميخوام فقط بشينم يه گوشه هاي ه ...

عزیزم منم گاهی اینجوری میشم مثل دیشب که تو تاپیک هم گفتم ولی به نی نی ها فکر کن باید واسشون حال خوب فراهم کنی که انگیزه داشته باشن بمونن پیشت ،قران گوش کن ،کتاب بخون ،فیلم ببین که روزهات بگذره