2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام فدات شم ...نه عزیزم من خداروشکر غدبالگریهام سالم بود ..فکر میکنم اونی که غربالگریش مشکوک باشه خ ...

اکوی قلب معمولا برا کسایی مینویسن که سابقه مشکل قلبی دارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فعلا ۴ روز انتقال دادم نرفتم ، احتمالا تا هفتم طاقت بیارم بعد برم 😅 بنظرم مهم نیست چه روزی برین ...

عزیزم خوب هر چه قدر دیرتر بری مجبوری بیشتر تو حموم بمونی پس فاصله کمتر باشه دوش پنج دقیقه ای میتونی بگیری....

فقط حموم پر بخار و آب داغ نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب هر چه قدر دیرتر بری مجبوری بیشتر تو حموم بمونی پس فاصله کمتر باشه دوش پنج دقیقه ای میتونی ...

سلام انا جان شما اطلاعاتی راجب دیفیرلین دارید اینکه برای چی این امپولو دادن یا اینکه چند روزقبله انتقال میزنن من اذر انتقال داشتم ولی مثله اینکه طرازی نیستن اون موقع مخاستم بدونم همون سیکلی که تزریق میکنند انتقال میدن یا سیکل بعدی ؟

این کاشت‌ها هبچ سرانجامی ندارن فقط جیب دکترای پول پرست رو پر میکنید پولی که میریزید ...

این کاشت ها هیچ سرانجامی ندارن😯😯😯😯 

عزیزم شما لطف داری که میخوایی  یه بدبختی مثل من رو راهنمایی کنی ولی ای کاش یه لحظه بیشتر درنگ میکردی و اینقدر مطمئن همه ی علم که هیچی همه ی امید توی دل ما رو کور نمیکردی. 

یه کوچولو فکر کن جمله اول شما برای کسی مثل من که بعد از این همه دارو و هورمون و بدبختی دو روز مونده به جواب ازمایش  چه اشوبی تو دلش به پا میشه. یکم بیشتر هوای دل های شکسته همدیگر رو داشته باشیم. من چند روزه با تپش قلب میخوابم با وحشت از خواب بیدار میشم و تموم زندگیم شده ترس از لحظه گرفتن جواب ازمایش حالا امروز سر صبحی با خوندن پیام شما چنان ته دلم خالی شد که اشکام قطع نمیشه   

این کاشت‌ها هبچ سرانجامی ندارن فقط جیب دکترای پول پرست رو پر میکنید پولی که میریزید ...

ممنون از اين روحيه اي كه تزريق كردي به گروه😐😐😐

قابل توجه كسايي كه با اي وي اف طعم خوب مادر شدن رو چشيدن

طبق گفته دوست عزيزمون بچه هاتون حاصل كاشت نيستن!!!اونا رو لك لك ها از آسمون اوردن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

دوستان خدايي هر كس خواست پستي بذاره توي اين تايپيك اول كمي فك كنه......

ببينه چند نَفَر ممكنه از اين پست خوشحال بشن اميد بگيرن انرژي مثبت بگيرن و يا بالعكس دلهره و ناراحت و استرس و .... بگيرن

اگه پستتون جنبه اطلاع رساني داره يا با پستتون ميتونين از ديگران جواب سوالاتون رو بگيرن بذارين يا تو بهترين حالت بيايين شاديهامون رو به اشتراك بذاريم تا بقيه مصمم بشن كه حداقل وقت و هزينه اي كه ميكنن بلاخره جواب ميگيرن در غير اين صورت بهتره خواننده خاموش باشيم يا اصلا وارد اين جور تايپيك ها نشيم.....

قصد توهين به كسي رو ندارم

با كامنت هاي منفي اميد خيلي از كسايي كه تو اين تايپيك هستن رو ازشون نگيريم از جمله خودم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بله ایشالله چهارشنبه پانکچر دارم

بسلامتی انشالله.چند تا فولی داشتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ینی سه هفته بعد از دومین آزمایش بتات رفتی دکتر؟واسه ساک یا قلب؟

بله ،برای هر دو

تو مرکز گفتن دو هفته بعد برید اما منشی به من واسه سه هفته بعد وقت داد، خودم هم تقریبا راضی بودم، چون تو بارداری های قبلی که زود میرفتم و چیزی دیده نمیشد واقعا اذیت میشدم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
این کاشت ها هیچ سرانجامی ندارن😯😯😯😯  عزیزم شما لطف داری که میخوایی  یه بدبختی مثل م ...

گریه نکن

مثبتی انشالله🙏🏻 حاصل همین‌کاشت ها الان تو شکم و‌بغل خیلی هاست

دوستمون منظورش رو بد عنوان کرد

ولی خداییش استرس روز آزمایش رو من هیچ روزی تجربه نکرده بودم!!! هم میترسیدم و دلم نمیخواست برگه رو بگیرم، هم دلم میخواست زودتر بفهمم و خلاص شم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سه هفته بعد آزمایش سن بارداری حدود ۷ هفته میشه

اهان.ببخشيد من اشتباه متوجه شدم😝خوشحال شدم يهووو گفتم چه خوب كه سه هفته است.انتظار ادمو ديوونه ميكنه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم خوب هر چه قدر دیرتر بری مجبوری بیشتر تو حموم بمونی پس فاصله کمتر باشه دوش پنج دقیقه ای میتونی ...

سلام خوبی گلم ؟ من الان سه روز هستش ک ال دی رو قطع کزدم و پریود نشدم . اولین بار هستش ک ال دی ۷وردم . قبلا ک پروژسترون و استرادیول میخوردم دقیق ی روز بعد از قطعش پری میشدم ب غیر از اون ماه ک چار روز بعد از قطع پروژسترون پری شدم ک اونم احتمالا بخاطر کیست بودش ک نشدم . روز دوازده سیکل هم ک سونو شدم کیست نداشتم و ضخامتمم خوب بودش و ۸ بودش . ب نظر شما چرا نشدم ؟ دکترمم گفتش ک روز اول پری بیا میترسم ک روز اول پری روز پنشنبه یا جمعه باشه ک مطب بسته باشه . چند روز بعد از قطع ال دی پریود میشن ؟ اونایی ک اول بار استفاده میکنن ال دی چند روز بعد از قطعش پری میشن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
این کاشت ها هیچ سرانجامی ندارن😯😯😯😯  عزیزم شما لطف داری که میخوایی  یه بدبختی مثل م ...

عزیزم توجهی نکن به پستهایی که به جز منفی حرف زدن چیزی ندارن 

ماهمه کنار همیم تو شادی غم و هرکسی نمیتونه درک کنه چی میکشیم شاید خیلیا مثل من راهش درمان باشه واقعا در تعجبم میتونیم قبل از صحبت کردن یه لحظه فکرکنیم یا سکوت بهتره ! 

ماهم خدایی داریم عزیزم گریه چرا 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸