2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان  امروز بی بی چک زدم همون لحظه دو تا خط پررنگ اومد .. برای اولین بار همون لحظه ...باور ...

عزیزم خدارو شکر.....

خدا شاهده وقتی این خبرای خوشگلو میبینم میگم چه خوب که هنوز اینجارو داریم.....

چه خوب که بیخیالش نشدیم....

چه خوب که چراغش روشنه و شادی همدیگرو میبینیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماههای اول باید سبزیجات مختقلف خورد من نمیدونم ممنوعات خاصتون‌چیه مثلا ای وی افی هستید یا ... اونها ...

فدات شم 

بله آي وي افي هستم 

لبنيات اصلا نميخورم فقط هر از گاهي دام كشك خشك ميخواد ك بازم خيلي كم ميخورم ميترسم

ببين سالاد نميتونم بخورم چون گوجه داره و ليمو  

ب جاش كاهو كلم بروكلي خيار هويج ميخورم 

بازم كم چون باهاش دلدرد ميگيرم 

از مرغ و گوشت هم بدم مياد حقيقتش درست هم نميكنم فقط مرغ رو تو سوپ ميخورم 

گوشت هم چند باري كبابيش 

وقتي ميخوام گوشت خورشش رو درست كنم از بوش بدم مياد ك كلا خط كشيدم 

دلم كوبيده خواسته اما نگرفتم گفتم شايد چرب باشه باز اذيتم كنه 

ليمو والا خيلي خيلي اذيتم ميكنه رو غذا ريختم 

حالا داخل آب ولرم بايد امتحان كنم 

كلا مركبات رو نميتونم و فورا سوزش گرفتم و حالم خيلييي بد شده 

تخم مرغ خوب بوده و خوردم سيب زميني آبپز هم خوبه  

مثلا مني ك دو تا ميخوردم هر مدليش رو يكيش رو الان ب زور ميخورم 

ماهي همش ميزارم تو  فر 

ميگو استانبولي و قليه ش ميخورم خوب بوده 

ميوه هم موز و سيب اونم هر باري نصفش بيشترش رو نميتونم 

تازه معذرت ميخوام يبوست ميگيرم باهاش ك يه روز سيب ميخورم يه روز موز 

اما در كل غذااام كمه همون وعده هاي اصلي و با مقدار كم 

گفتم ك معدم استُپ ميكنه

آجيل گردو بادام و پسته ب مقدااار خيلي كم وهر روز نميخورم بازم باهاش دلدرد ميگيرم  

اينه وضع غذام 

ببخش ك خيلي صحبت كردم 

خواستم تغذيه م رو كامل بگم  

مرسی از توضیحت عزیزم به نظرت منم از الان کربوهیدرات کم بخورم بس؟ نوشیدنی ورزشکارا از کجا گیر بیارم ...

اره کربوهیدارت رو کم کن صد درصد ! مرجانوآسمان فکرکنم گفته استفاده کرده اینحا داخل سوپرمارکت ها هست برات عکسش رو هم میذارم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی از توضیحت عزیزم به نظرت منم از الان کربوهیدرات کم بخورم بس؟ نوشیدنی ورزشکارا از کجا گیر بیارم ...

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه هااااااا بچه هاااااااا  بتا ۲۸۸۸ باورم نمییییییشه یا امام هشتم

خداااایا شکرت رویا جون مبارکت انشالله بسلانتی بغلش کنی مطمئن بودم با اونهمه انرژی مثبت مامانی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارکه ننه چند قلوهاااا😍😍😍 خیلی خوشحال شدم عزیزم من بیشتر خواننده تاپیکم تا اینکه بخوام پست بزا ...

مرسی مرسی مرسی

امیدوارم روزهای خوبی برای شما هم در پیش باشه

هر چند قلو باشن جاشون رو‌ جفت چشمام.... خدا خودش نگهدارشون باشه کار به جاهای باریک نکشه

سلام عزیزم .چه خوب چقد همشهری دارم اینجا .سوالم راجبه مرکز ناباروری مهزیار بود که آیا مرکز خوبیه؟

گلم درباره ی مهزیار اطلاعاتی ندارم، فقط از جهاد راضی نبودم، ایشالله مامان منتظر مثبت میشه و حسابی از تجربیاتش استفاده میکنیم