2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک آنا من سه شنبه هفته قبل انتقال داشتم با حساب کردن روز انتقال جنین امروز میشه روز ۱۰ . من بی بی ...

عزیزم ایشالله مامان شدی.....

پیش پیش مبارکه....

احتمالا بتات هنوز انقدری بالا نبوده فوری خط بندازه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان هم داروهایی که مصرف میکنم ، استرادیول ، پردنیزولون و ویتامین ، آمپول هپارین و آسپرین هستش ، این ...

نه عزیزم نه هاش سی جی دو هفته قبلت نه اینا هیچ کدوم خط نمیندازن......

عزیزم اگه دلت آروم نمیگیره برو آز بده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آره آروم نمیگیره ، ولی میترسم هم برم آزمایش بدم، مثل سیر و سرکه داره میجوشه . تاریخ آزمایشهایی که برام نوشتن مال ۲۹ هست ، اگه بخام آزمایش بدم باید بدم برام آزمایش بنویسن ؟ یعمی ممکنه بی بی چک اشتباه نشون بده و آزمایش یه چیز دیگه؟

بله عزیزم ، دفعه اول انتقال بود 

سلام عزیزم ببخشید میشه بپرسم مشکلت چی بوده و با کدوم دکتر بودی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
 پس میشه روش حساب کرد واقعا ؟

اگه بی بی ت اوکی بوده بله عزیزم میشه حساب کرد....

آره آروم نمیگیره ، ولی میترسم هم برم آزمایش بدم، مثل سیر و سرکه داره میجوشه . تاریخ آزمایشهایی که بر ...

عزیزم برا همین من میگم بی بی نذارین چون این استرس واستون خوب نیست.....

چون پیش اومده دیر بتا بالا رفته.....

عزیزم یه کاری میتونی بکنی بدی یه دکتر عمومی برات یه تیتر بتا بنویسه بری انجام بدی.....

ببین تیتر بتا حدودای ۵۰ تومنه آزادش.....

ببین نسخه داشته باشی بیمه تکمیلیتون چه قدر هزینه میده.....

من چون بیمه تکمیلیمون هزینه ویزیتم میده و هزینه آزمونم کامل میده دادم یه دکتر عمومی برام نوشت اما اگه میبینی نه هزینه ویزیتم اضافه میشه و بالاتر میره خوب برو آزاد بده یا اینکه یه کم خودتو کنترل کن و تا روز آزت صبر کن!!!!!

نی نی تپل عزیزم بیا با یه بتای تپل مپل مثل اسمت......

سلام عزیزم ببخشید میشه بپرسم مشکلت چی بوده و با کدوم دکتر بودی؟

عزیزم من اسپرم شوهرم هم کیفیت و هم کمیت پایین بود، اما خودم مشکل نداشتم، من شیراز هستم با تیم پزشکی کار کردم، دکتر شمالی و دکتر عمویی