2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
لاله جون پژمان تقریبا 18سالش بود با من ازدواج کرد الانم 29سالشه همش میگه بابا هنوز خیلی زوده من بابا ...

اخی چقدر کوچولوئین شماها اخه
فکر کردم بالای سی هستین
خب راس میگه
هنوز دیر نشده
اما نزدیکه و دیگه وقتشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من 7 اسفند انتقال جنین برای بار اول انجام دادم که متاسفانه منفی شد به دکترم زنگ زدم گفت ...

عزیزم من اگه به جات باشم تا علت منفی رو پیدا نکنم دنبالش نمیرم.....

من شخصا توصیه میکنم حتما آزهای تکمیلیو بده مگه جنیناتو از سر راه آوردی که همینطوری هدر برن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جای معتبر نبود. یه آزمایشگاه معمولی طرفای مجیدیه. آزمایشگاه فرح بخش. فکر نمیکردم برای بارداری هم بای ...

عزیزم توروخدا تکرارش کن....

به خدا اخیرا برا یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاده بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون الانم فشارم رو گرفتم 17روی 9 اصلا هم شوری نخوردم که بگم از خوردن شوری هستش .فردا میرم دکتر ...

عزیز دلم حتما برو کار دست خودت میدیا.....

ن ندادم

عزیزم پس انجامش بده ختما چون ممکنه مشکلت رو بشه و با دارو کنترل بشه و مامان بشی.....

ببین مثلا مشکلات من با همین آزهای تکمیلی رو شدن....

ن ندادم

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

انا جان ازمایشهای تکمیلی دکتر عمومی یا ماما میتونه برام توی دفترچه بنویسه؟

عزیزم والا من یه بار پرسیدم نسخه ۳ و ۴ رو دکتر عمومی البته نه ماما بنویسه حله اما ظاهرا کاریوتابپ و دی اف آی رو باید متخصص زنان بنویسه.....

اگه بتونی یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونه تون پیدا کنی دیگه خیالت راحته.....

انا جان ازمایشهای تکمیلی دکتر عمومی یا ماما میتونه برام توی دفترچه بنویسه؟

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

تورک آنا من سه شنبه هفته قبل انتقال داشتم با حساب کردن روز انتقال جنین امروز میشه روز ۱۰ . من بی بی چک گذاشتم همون لحظه ۲ تا خط نشد ولی یه ۱۰ یا ۱۵ دقیقه بعد یه خط ضعیف داره نشون میده ، بنظرت میشه روش حساب کرد ؟ hcg داشتم ولی ۵ شنبه ۲ هفته قبل بود . بنظرت این خط دومی خیلی ضعیف میشه قابل اعتماد باشه ؟