2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
آنا جان من از روزی که تیتر مثبت شده، هیچ علائمی ندارم چرا، آخه؟ بعد چه جوری حساب میکنن مدت بارداری؟ ...

عزیرم خوب منم ندارم فقط چند روزه خیلی خستم و خوابم میاد.....

عزیزم ببین برو سایت فرزند دات نت.....

ماشین حساب زایمان رو بزن......

تاریخ لقاحتو بر اساس پانکچرت بزن اگه فرش بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من از روزی که تیتر مثبت شده، هیچ علائمی ندارم چرا، آخه؟ بعد چه جوری حساب میکنن مدت بارداری؟ ...

https://farzand.net/due-date-calculator

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم خوب منم ندارم فقط چند روزه خیلی خستم و خوابم میاد..... عزیزم ببین برو سایت فرزند دات نت..... ...

نه من فریز بودم، شیراز این مرکز درمانی اصن به فرش اعتقاد ندارن، میگن تخمدان خیلی فعاله و احتمال سقط بالا میره

نه من فریز بودم، شیراز این مرکز درمانی اصن به فرش اعتقاد ندارن، میگن تخمدان خیلی فعاله و احتمال سقط ...

خوب جنینت چند روزه بود؟

مثلا اگه ۳ روزه بود ۳ روز از تاریخ انتقالت عقب برو و تاریخ لقاحتو بزن.....

خوب جنینت چند روزه بود؟ مثلا اگه ۳ روزه بود ۳ روز از تاریخ انتقالت عقب برو و تاریخ لقاحتو بزن.....

مرسی عزیزم ، سه روزه بودن، الان چک میکنم، مرسی، ایشالا تو شکمیت زود زود شروع کنه به لگد زدنت😉😍

عزیزم من اگه به جات باشم تا علت منفی رو پیدا نکنم دنبالش نمیرم..... من شخصا توصیه میکنم حتما آزهای ...

خواهر جان من همه آزهای ایمنی وانعقادی رو دادم دکترم رزاقیه .یه ویزیت هم پیش دکتر عارفی رفتم 

یه کم ایمنی مشکل دارم که دکتر رزاقی گفت وقتی مثبت شدی بهت سرم آی وی آی جی میدم و یه جهش ژن تو ترومبوفیلیا داشتم که بهم آمپول آنوکساپارین 6000 داد که روزهای انتقال زدم 

من از روز 7 تا 10 انتقالم هم بی دلیل تب کردم 

دیگه نمیدونم باید چه کار کنم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
خواهر جان من همه آزهای ایمنی وانعقادی رو دادم دکترم رزاقیه .یه ویزیت هم پیش دکتر عارفی رفتم  ی ...

عزیزم یعنی برا ایمنیت قبل انتقال کاری نکرد؟

شاید علت منفی شدنت همینه.....

عزیزم کاریوتایپم دادین؟

دی اف آی چی؟

هیسترو شدی؟

عزیزم یعنی برا ایمنیت قبل انتقال کاری نکرد؟ شاید علت منفی شدنت همینه..... عزیزم کاریوتایپم دادین؟ ...

والا دکتر عارفی واسه همسرم دی اف ای نوشت ولی آقا زیر بار آزمایش نرفت که نرفت 

کاریوتایپ دادیم مشکلی نداشتیم .هیسترو هم شدم 

من بعد هیسترو به دکترم گفتم بهم پردنی بده گفت نیاز نداری .قبل انتقال هم بهش گفتم بهم سرم آی وی آی جی بده باز گفت نیاز نداری

گرید جنینام هم a بودن 4 تا بلاست بهم انتقال داد پی آر پی کردم و هچنیگ کرد ولی بی فایده 

اصلا استرس هم نداشتم یه جورایی مطمعن بودم میگیره

زهی خیال باطل ..............

فقط چند روز قبل از انتقال سرماخوردم .دو روز قبل انتقال دکتر بهم ایزوترومایسین داد 

من دو روز اول انتقال سرفه میکردم .همش با خودم میگم احتماالا سرفه ها کارخودشون رو کردن و نذاشتن جنین ها بگیرن

والا دکتر عارفی واسه همسرم دی اف ای نوشت ولی آقا زیر بار آزمایش نرفت که نرفت  کاریوتایپ دادیم ...

عزیزم شرایط ایمنیت چه طور بود مگه؟

بر چه اساسی گفتن تا حدی مشکل ایمنی داری.....

منظورم اینه کدوم فاکتورت بالا پایین بوده؟

فقط چند روز قبل از انتقال سرماخوردم .دو روز قبل انتقال دکتر بهم ایزوترومایسین داد  من دو روز ا ...

عزیزم نگران نباش به سرفه هات ربط نداره.....

یه چیزی مانع گرفتنش شده.....

یا کلا جنین مشکل داشته یا همون بحث ایمنیت مانع شده....