2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053631 بازدید | 685014 پست
دوباره بدید بهتره. من دی آف آی همسرم همیشه زیر ۱۵ درصد بود . ۶ اینا بود. ولی امروز جدید داد شده ۱۷.

ای وای عزیزم، باشه انجام میدیم، خدا کنه وضع از اینی که هست بدتر نشده باشه

سلام به همگی روزتون بخیردوستان برای روز نهم انتقال بتا ۱۳۷ نرماله؟؟دارم میمیرم از استرس😮‍💨

سلام عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍😍😍عالیه واسه روز9.هزار ماشاءالله انشاءالله بخوشی وسلامتی طی کنی این 9ماه رو نگرانی واسه چیه گلم لذتشوببر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی وقته نیامده بودم اینجا خوبی ؟ نوشتی مایع با خوردن قرص مجدد تشکیل شده 😔🤦‍♀️ چقدر اذ ...

سلام عزیزدلم خوبی دورت بگردم حالم تعریف کردنی نیس باز برای بارصدم رفتم توسیکل حالم داره بهم میخوره ازهرچی داروء حالت تهوع دردمعده..... عذابم میده.فدات شم برودنبال کارات وقتوتلف نکن بدن تحلیل میره. منتظرم بیای خبرخوشتوبدی

سحر جان کارایی که برات انجام میدادن چیا بودن ، فیزیوتراپی واژینال هم داشتی ؟

نور مادون قرمز اول میذاشت روی رحم که قشنگ رحم گرم میشد بعد لیزر تراپی و بعدش الکترود میذاشت بعد هم با روغن ماساژ میداد

بچه ها در مورد عمل تسه کسی اطلاعاتی داره ک چجوریه ؟ وقتی dfi بالاست انجام میشه یا ربطی ندارد و...امر ...

عزیزم اتفاقا امروز تو تگروه  تلگرام ی خانومی شوهرش اسپرم همسرش صفربود باتسه نتیجه گرفته الان 3قل بارداره میخوان یکیشوریداکت کنن دکترا گفتن 3تاخطرداره.حالانمیدونم دی اف ای هم ربط داره باتسه. ولی فک نکنم چیزبدی باشه

عزیزم اتفاقا امروز تو تگروه تلگرام ی خانومی شوهرش اسپرم همسرش صفربود باتسه نتیجه گرفته الان 3قل بار ...

اتفاقا تسه رو بیشتر به خاطر دی آف ای بالا انجام میدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چیکار کردید برا dfi؟ ما تا حالا مشکلی نداشتیم آبان ی مقدار زیاد شده

سینال زد با فرتیل اید و کوکیوتن ۱۰۰، ال کارنیتین ویتامین ای 

البته بیشتر فکر میکنم سینال موثر بود دوز اون رو که برد بالا اومد پایین dfi.

بچه ها در مورد عمل تسه کسی اطلاعاتی داره ک چجوریه ؟ وقتی dfi بالاست انجام میشه یا ربطی ندارد و...امر ...

عزیزم فکر میکنم بستگی داره چند باشه dfi مال شما اونقدر بالا نیست فکر میکنم با درمان پایین بیاد. من همسرم dfi بالا داشت پیش دکتر اطرج رفت دارو داد ولی پایین نیومد و دکتر نظرش این بود که تسه انجام بشه ولی چون دکتر زنان من تو مرکز مام که دکتر اطرج هست نبود نامه داد برای دکتر امیر جنتی که اون تسه کنه ولی اون گفت نه دوز داروها رو بیشتر کرد و dfi پایین اومد زیر مرز شد عددش و تسه نشد البته چون ایده آل نبود عددش خیلی هم اصرار کردیم که تسه بشه ولی موافق نبود میگفت نمونه معمولی بهتره برای شما. حالا واقعا نمیدونم کدوم درست میگفتن یکی خیلی موافق تسه بود یکی نه. البته تا اون زمان فقط یک انتقال ناموفق داشتیم البته جنین خوبی هم تشکیل نشده بود برامون. یک بار هم با جنین شناس ویزیت شدیم گفت که معمولا نمونه های انزال بهتر از تسه هست مگه اینکه آقا آزواسپرم باشه یا dfi خیلی بالا باشه. برای جراحی واریکوسل هم هیچ کدوم موافق نبودن چون میگفتن حداقل ۶ ماه بعد عمل طول میکشه که آزمایش اسپرم بهتر بشه و وقتی خانم سنش بالاست انقدر صبر کردن صلاح نیست مخصوصا وقتی که قراره نهایت ivf انجام بشه. 
برای ما هم با اسپرم اهدایی مخالف بودن با اینکه آزمایش همسرم افتضاح بود کاملا میگفتن خوبه همین اهدایی نمیخواد!ببخشید طولانی شد امیدوارم بهترین راه رو برید و بهترین نتیجه رو تو کوتاهترین زمان بگیرین.

عزیزم فکر میکنم بستگی داره چند باشه dfi مال شما اونقدر بالا نیست فکر میکنم با درمان پایین بیاد. من ه ...

شما با دی اف ای ۳۰ چندتا جنین براتون تشکیل شد ؟ کیفیتشون چطور بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍😍😍عالیه واسه روز9.هزار ماشاءالله انشاءالله بخوشی وسلامتی طی کنی این 9 ...

سلام عزیزم😍

جدی میگی!🥹 خب الحمدلله 

مرسی از این همه انرژی مثبتت عزیزم

انشالله همیشه سلامت باشی🩷

سلام عزیزم😍جدی میگی!🥹 خب الحمدلله مرسی از این همه انرژی مثبتت عزیزمانشالله همیشه سلامت باشی🩷

دورت بگردم بله جدی میگم انشاءالله همینطوری عالی پیش میره ب امیدخدا فقط استرس نداشته باش بسپاربخدا. داروهاتم سروقت بخور و چیزای سنگین بلندنکن قاعده اور نخور. زندگی عادیتوداشته باش