2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053923 بازدید | 685029 پست
ایشاالله شما مثبت میشیممن که امروز دل درد دارم و حالت تهوع تا حالا نداشتم این علائم و یه‌ کم ترسیدم ...

ایشالله مشکلی نیست و به سلامتی همه چیز پیش میره

اینا علائم هم بارداریه هم داروها

من آمپول پروژسترون و شیاف

استرادیول و ویتامین دی و اسید فولیک

آسپرین و انوکساپارین

ایشالله مشکلی نیست و به سلامتی همه چیز پیش میرهاینا علائم هم بارداریه هم داروهامن آمپول پروژسترون و ...

به من امپول پروژسترون نداده فقط شیاف و انوکساپارین و ویتامین دی و اسپرین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مرکز ابن سینا میرفتم 💚💚💚

sسلام عزيزم، ببخشید شما که ابن سینا میرفتید میدونید که راحت با تخمک اهدائی موافقت میکنن یا گیر میدن ؟ دکتر میشه خودمون انتخاب کنیم ؟ اگه آره کدوم دکتر سخت گیریش کمتره یعنی به حرف بیمار توجه میکنه

سلام عزیزدلم خوبی حالم بدبودبخاطرداروهای هورمونی تازه بخودم اومدم ن عزیزفعلا معلقم 2بارسونوشدم مایع ...

سلام عزیزم خیلی وقته نیامده بودم اینجا خوبی ؟ نوشتی مایع با خوردن قرص مجدد تشکیل شده 😔🤦‍♀️ چقدر اذیتت کننده است خوب نمیتونن با سیکل طبیعی برات جلو ببرن سیکل رو و استرادیول استفاده نکنی؟ نه من هیچ کاری نکردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس قشنگم به نیابت از شما سوره مزمل خونده شد 🤍 انشالله حاجتروا بشی 🌿

مرسی مامام فاطمه عزیز که به یادم هستی و من رو تو لیست دعاهات میزاری 😍😍 خودت و نی نی در چه حالین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان 

من تازه میخوام برای ای وی اف اقدام کنم

تهران کدوم بیمارستان بهتره؟بیمارستان آرش رو بهم معرفی کردن نظرتون چیه؟

دکتر مهرنوش امیری هم تو ذهنم دارم ولی خیلی گرون در میاد 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
کجا بوده که گفته ۴۰ تومن؟ ‌خصوصی خیلی بیشتر میشه بین ۸۰ تا ۲۰۰ تومن بستگی ب نوع مشکل میشه. من ۳ ماه ...

والا منم هشت نه ماه پیش عمل کردم ۱۵۰ خصوصی دادم بعد عید که شنیدم زیر ۲۰۰ نگرفتن از کسی

بیمه تکمیلیم هم فقط ۳۰ تومنشو داد

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️