2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053923 بازدید | 685029 پست
دکتر رخگیره ۴تومن میگیرهخیلی وضعیت بدباشه وپیچیده ۱۰میگیرهدوستامون عمل کردن پیشش انتقالشون مثبت شده ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه 

نمیدونم چیه از رخگیره دوبار وقت گرفتم نتونستم برم 

اصلا موندم خود هم

کجا بوده که گفته ۴۰ تومن؟ ‌خصوصی خیلی بیشتر میشه بین ۸۰ تا ۲۰۰ تومن بستگی ب نوع مشکل میشه. من ۳ ماه ...

واقعا اون دکتر من رفته بودم پیشش گفت حدود ۴۰ تومن در میاد 

نمیدونستم بالاتر از ۲۰۰ هست 

آخه یکی هم تو بیمارستان مادر عمل در آوردن رحم انجام داد

خودش میگفت ۴۰ تومن البته نگفت لارا کرده بود یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی روزتون بخیردوستان برای روز نهم انتقال بتا ۱۳۷ نرماله؟؟دارم میمیرم از استرس😮‍💨

سلام عزیزم

مبارکت باشه. مهم اینه که ۴۸ ساعت بعدی که آزمایش میدی ۱.۵ تا ۲ برابر رشد کرده باشه.

یه سوال دیگه ام داشتمشما هم روزای دهم انتقال دل درد پریودی داشتید!؟طبیعیه دل درد؟

این درد پریودی تا ۳ماهگی هست همش فکر میکنی میخوای پریود بشی

نگران نباش. برای من هنوزم گاهی اوقات میاد سراغم که میگم نکنه الان زایمان کنم😊

خانوما مگه آزمایش اسپرم و ذخیره تخمدان برای آی وی اف اهمیت داره؟ من رفتم پیش دکتر جدید چون این آزمایشهام مال دوسه سال پیش بود جدید نوشت، حوصله م نمیکشه بدم،آخه هرچی فکر میکنم انگار ربطی نداره، تو قبلی ها مشکلی هم نبوده 

خانوما مگه آزمایش اسپرم و ذخیره تخمدان برای آی وی اف اهمیت داره؟ من رفتم پیش دکتر جدید چون این آزمای ...

آزمایش اسپرم که آره مهمه. ولی ذخیره رو نمیدونم من خیییلی وقته ندادم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها در مورد عمل تسه کسی اطلاعاتی داره ک چجوریه ؟ وقتی dfi بالاست انجام میشه یا ربطی ندارد و...

امروز آزمایش و سونو همسر رو بردیم برا دکترش، گف دو راه میتونم پیش پاتون بذارم. چون واریکوسل عود کرده دوباره، دوباره عمل کنه . گف با لیزر عمل میکنم امکان برگشتش نزدیک صفره ولی قطعی هم نیس. یا اینکه عمل تسه بشه.

حالا نمی‌دونم کدوم بهتره 

در مورد اسپرم یا جنین اهدایی پرسیدم. بشدت مخالفت کرد. میگه تا وقتی حتی ی دونه جنین هست ما با اهدایی مخالفیم😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما مگه آزمایش اسپرم و ذخیره تخمدان برای آی وی اف اهمیت داره؟ من رفتم پیش دکتر جدید چون این آزمای ...

آره عزیزم آزمایش اسپرم مخصوصا dfi که خیلی مهمه که اگه مشکلی باشه مثل مورفو پایین یا تعداد کم قبل پانکچر دارو بدن که بهترین کیفیت اسپرم رو داشته باشین که جنین های بیشتر و بهتری داشته باشیین و اگه dfi خیلی بالا باشه و به دارو جواب نده تسه کنن. ذخیره تخمدان هم برای دوز دارویی که واسه پانکچر میدن مهمه.

بچه ها در مورد عمل تسه کسی اطلاعاتی داره ک چجوریه ؟ وقتی dfi بالاست انجام میشه یا ربطی ندارد و...امر ...

سلام عزيزم، بي صبرانه منتظر خبر مادر شدنت هستم، مهربون، تسه بايد همسرتون بره  اتاق عمل،با ميكروسكوپ بافت هايي كه اسپرم احتمالش  هست باشه رو جدا ميكنن ، كوچيك هست، ميزان تو يه ظرف كوچيك كه اب داخلش هست و درش بسته هست، بايد بدي جنين شناس.معمولا اسپرم هاي اونجا كيفيتش بهتر از بيرون هست، ايشالله خيلي زود نتيجه بگيري

سلام عزیزممبارکت باشه. مهم اینه که ۴۸ ساعت بعدی که آزمایش میدی ۱.۵ تا ۲ برابر رشد کرده باشه.

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم ازت🥰

اگه بالا بره ۴۸ ساعت بعد کلا اوکیه دیگه تا روز ۱۴یا ۱۶؟

این درد پریودی تا ۳ماهگی هست همش فکر میکنی میخوای پریود بشینگران نباش. برای من هنوزم گاهی اوقات میاد ...

خب پس طبیعیه 

من همش نگران بودم

انشاالله شما هم به سلامتی نی نی‌تون رو بغل کنید🥰💚

آره عزیزم آزمایش اسپرم مخصوصا dfi که خیلی مهمه که اگه مشکلی باشه مثل مورفو پایین یا تعداد کم قبل پان ...

دی اف آی عزیزم دوسال پیش داده اوکی بوده، اما مورفو پنج درصد نرمال بود اما این شرایط از همون ابتدا همین بوده، دکتر قبلیم با همین آزمایشها ای وی اف کرد 

آره عزیزم آزمایش اسپرم مخصوصا dfi که خیلی مهمه که اگه مشکلی باشه مثل مورفو پایین یا تعداد کم قبل پان ...

آخه عزیزم هرکیو اینجا دیدم گفته با دارو اسپرم بهبود پیدا نکرده، خودمون هم این تجربه رو داریم، پنج سال پیش مورفو دو درصد نرمال بود،با دارو هیچ تغییری نکرد ولی با اصلاح سبک و سالم خوری،پنج درصد شد