2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053923 بازدید | 685029 پست
انسداد لوله فیبروم و نازایی آندومتروز خیلیا رو انگلیسی گفتن فقط اینا رو متوجه شدم تکمیلی ندارمیه جای ...

کجا بوده که گفته ۴۰ تومن؟ ‌

خصوصی خیلی بیشتر میشه 

بین ۸۰ تا ۲۰۰ تومن بستگی ب نوع مشکل میشه. 

من ۳ ماه پیش ابن سینا بودم

دکتر کارکر ب یکی گفته بود ۱۲۰

ب یکی گفته بود ۱۶۰

یه نفر دیگه هم بهم گفت عمل کرده با دکتر دیگه ای حدود ۲۰۰ تومن شده. 

سلام دوستان .یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.این ک میگن ب قبل انتقال رابطه داشته باشین تا چ حد درسته.یعنی خیلی تاثیر داره.اگه کسی میدونه توضگیح بده و ایا کسی بوده ک نداشته ولی مثبت شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلمکدوم مرکز هستی؟؟؟؟

عزیزم مرکز ابن سینا میرفتم 💚💚💚

الهی شکر من یه مادرم     💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام حالتون خوبه، من امروز انتقالم کنسل شد، برای تخمک کشی مجدد باید یه پریودی صبر کنم یا چون تخمک کش ...

عزیزم من سیکل انتقالم کنسل شد پریود که شدم رفتم داخل سیکل بعدی(سیکل انتقال)،اما شما چون میخوای پانکچر کنی بهتره یکم خودتو تقویت کنی تا کیفیت تخمک هات بالاتر بره،البته بهتره با پزشکت مشورت کنی

سلام دوستان .یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.این ک میگن ب قبل انتقال رابطه داشته باشین تا چ حد در ...

من فکر میکنم برای اینه که رحم رو گرم میکنه و عضلاتش رو آماده میکنه که میخوان جنین رو بذارت

تجربه خودم انتقال اول و سوم که رابطه داشتم مثبت شدم ولی انتقال دوم که نداشتم منفی شدم. حالا نمیدونم چقدر درست و تاثیر گذار هست

ببخشید اسم دکتر چی بود چون یه نفر به منم زهرا رئوفی رو هم معرفی کرد ولی نمیدونم کجاستهمون دکتر خیلی ...

درخواست دوستی بده اونجا بگم میتزسم شناسایی بشم.

مرکز ابن سینا آندومتریوزش از نازایی جدا هستن که منو همون دکتر نازایی م عمل کرد.

اونجا دکتر پادمهر هم شنیدم خیلی خوبه

عزیزم چه سالی عمل لاپارا کردی ک ۳۰ تومن شد ؟ ابن سینا دکترت کی بود ؟

دکتر نازایی م خودش عمل کرد

۲سال پیش که اون موقع گفتن از ۲۰ تومان تا ۶۰ تومان متغیر هست.

من تو خود مرکز عمل کردم . اینکه بیمار رو به بیمارستان دیگه بفرستن شاید باعث میشه گرون تر بشه

انسداد لوله فیبروم و نازایی آندومتروز خیلیا رو انگلیسی گفتن فقط اینا رو متوجه شدم تکمیلی ندارمیه جای ...

دکتر رخگیره ۴تومن میگیره

خیلی وضعیت بدباشه وپیچیده ۱۰میگیره

دوستامون عمل کردن پیشش انتقالشون مثبت شده مشکلی نداشتن

سلام به همگی روزتون بخیردوستان برای روز نهم انتقال بتا ۱۳۷ نرماله؟؟دارم میمیرم از استرس😮‍💨

آره واسه روز نهم خیلی خوبه

چی شد اینقدر زود رفتی آزمایش دادی؟

علائم داشتی؟

من چهارشنبه آزمایش دارم، جرات نکردم حتی بی بی چک بزنم

دعا کن منم مثبت شم

یه سوال دیگه ام داشتمشما هم روزای دهم انتقال دل درد پریودی داشتید!؟طبیعیه دل درد؟

من هنوز آزمایش ندادم

ولی دردای پریودی رو روزای اول داشتم

الانم گاهی هست

دیروز هم زیر دلم سوزن سوزن میشد

فکر میکنم طبیعی باشه

هم از عوارض داروهاست، هم از علائم مثبت شدن و لانه گزینی و هم پریودی

که مال شما باید مال مثبت شدن باشه

ایشالله مال منم نشونه مثبت شدن باشه

آره واسه روز نهم خیلی خوبهچی شد اینقدر زود رفتی آزمایش دادی؟علائم داشتی؟من چهارشنبه آزمایش دارم، جرا ...

ببین من روز هفتم بیبی چک زدم هاله افتاد 

روز هشتمم زدم افتاد روز نهم زد به سرم رفتم ازمایش دادم

گفتم هرچی باشه الان نشون میده دیگه

سرخود رفتم‌من 

یه سریا میگفتن به خاطر امپول HCG مثیت نشون‌میده

در صورتی که من ۱۲/۱۳ روز قبل امپول و زده بودم دیگه 

نمیدونم والا توکل به خدا😮‍💨

من هنوز آزمایش ندادمولی دردای پریودی رو روزای اول داشتمالانم گاهی هستدیروز هم زیر دلم سوزن سوزن میشد ...

ایشاالله شما مثبت میشیم

من که امروز دل درد دارم و حالت تهوع تا حالا نداشتم این علائم و یه‌ کم ترسیدم واقعیت

دارو چیا داری شما؟