2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053909 بازدید | 685029 پست
سلام عزیز دلم خوبی؟ امکانش هست ب دکتر بگی بررسی کنه برات تو لاپرا که اگر لوله مشکلی داشت ببنده یا در ...

سلام فدات شم شکرتوخوبی.اره شایدهمین کاروبکنم. چون بچه هام گفتن عکس رنگی خوب بودلاپارابددوبشک شدم خودمم ازاول شک دارم ک عکس رنگیم آیاخوبودرست انجام شده یانه. عزیزم لاپارا دقیقترازهیستروسکوپیه؟ البته چن تادکترم برم ببینم چی میگن اول لاهوتی برم چون مارال جان گف ی بیمارلاهوتی داشت مشابه من ببینم نظرش چیه. بامشاورژنتیک هم مشورت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فدات شم شکرتوخوبی.اره شایدهمین کاروبکنم. چون بچه هام گفتن عکس رنگی خوب بودلاپارابددوبشک شدم خود ...

آره حتما همین کارو بکن مشورت کن ببین چی خوبه.

اینکه لاپرا دقیقه یا هیسترو واقعیتش  تجربه لاپرا رو چون نداشتم نمی‌دونم. فقط می‌دونم ک تو هیستروسکوپی داخل رحم بررسی میشه لوله ها نه.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انتقال پنجمم بودآزمایشم منفی شدخیلی خسته شدمهر چی میدوئم کمتر میرسمدیگه سنمم پایین نیست که خیلی وقت ...

ای وای🥲خیلی خوب درکت میکنم عزیزم منم ۵بار این راهو بی نتیجه رفتم ای کاش این مسیر سخت جواب قطعی داشت .. بازم جنین داری؟

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خانوما کسایی که تجربه دارن انوکساپارین رو بزارم یخچال یا بیرون.اگه میشه زود جوابم رو بدیدیادم رفت بپ ...

نه یخچالی نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا بعضیا میگن گذاشتیم یخچال بعضیا میگن بیرونگیج شدم

نه یخچالی نیست ....من از داروخونه پرسیدم ....ولی خب کنار بخاری و اینا نذار .....ببین تو خونه کجا دمای معمولی داره بذار اونجا

سلام فدات شم شکرتوخوبی.اره شایدهمین کاروبکنم. چون بچه هام گفتن عکس رنگی خوب بودلاپارابددوبشک شدم خود ...

لاپرا با هیسترو فرق داره ....هیسترو داخل رحم بررسی می‌کنه ....لاپرا لوله ها رو 

الهی بگردم فقط خداب دادمون برسه من جنین نداشتم بیخیال میشدم چون معدم داغون شده تواین راه کیست سینه ه ...

کیست سینه رو همه دارن ،فقط هر شش ماه یا هر سال تحت کنترل باش 

سلام بچه ها حدیث کسارو خوندم ب نیت همه ی چشم انتظارا و دلشکسته ها انشالله بزودی خدابحق حضرت فاطمه دل هممون رو شاد کنه و صاحب فرزندان سالم و صالح بشیم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
قربونت برم. آخه استخاره برام بداومده بخداتوبرزخم. 36سالمه عزیزم

من انتقال تیر ک منفی شد دکتر گفت لاپارا کن 

گفت تو عکس رنگی ب نظر میاد لوله چپت گرفتگی باشه یا ممکنه لولت هیدرو باشه ، گفت ممکنه مشکلی هم نباشه. 

لوله اگر هیدرو باشه نمیزاره جنین لانه گزینی کنه 

منم مثل شما خیلی مردد بودم و انجام ندادم

این انتقالم هم منفی شد. نمی دونم مشکلم چیه. 

هر چی سن بره بالاتر بارداری سخت تره 

حتی یه سال 

شما تا سنت بیشتر نشده یه کاری بکن. 

۹ ماه از سال رفت و من نتیجه نگرفتم. 

آره عزیزممتاسفانه منفی شدحالم خیلی بده

عزیز دلم با همه ی وجودم درک میکنم حالت رو

به حق این شب و دل شکسته ی اولاد حضرت زهرا انشالله هرچی زودتر مادر بشی

نمیدونم چی بگم یکم از این حال بد فاصله بگیری فقط از خدا برات حال خوش میخوام

منم سابقه ۳ تا انتقال منفی و ۴بار iui منفی دارم حسِ بتای منفی رو با همه ی وجود درک میکنم

خدا بزرگه این روزا هم میگذره صبح میشه این شب باز میشه این در

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن