2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053909 بازدید | 685029 پست
فداتشم رادیس قشنگم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂 ♥️ الحمدلله ماهم خوبیم🥹

مرسی عزیز دلم 😍😍 خدا روشکر که خوبین ؟ الان هفته چندی ؟ جنسیت نی نی دخملی شده ؟😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزدلم خوبی دورت بگردم حالم تعریف کردنی نیس باز برای بارصدم رفتم توسیکل حالم داره بهم میخوره ا ...

الخی عزیزممم😔😔 کدوم داروها بهت نمیسازن چقدر سخته 😟😟 قرص ضد تهوع بخور منم چون داروها حیلی اذیتم میکردن خیلی مصرف میکردم و همچنان میکنم دیمن هیدرینات میخورم .صبحها قرص پنتو پرازول هم میتونی بخوری تا معده ات کمتر اذیت بشه یا فاموتیدین .ان شاالله دیگه اینسری خبری از مایع نشه و بتونی انتقال رو انجام بدی و مامان بشی 🤲🤲 من همین الانم بدنم تحلیل رفته یکم دلسرد شدم واقعیت هم سنم بالاست شانس مثبت شدنم کم و یکمم ترس تجربه شکست مجدد دارم و میدونم از لحاظ روحی داغونم میکنه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
sسلام عزيزم، ببخشید شما که ابن سینا میرفتید میدونید که راحت با تخمک اهدائی موافقت میکنن یا گیر میدن ...

عزیزم آره میشه دکترو  انتخاب کرد ولی بگی اهدایی می‌خوام دکتر مخصوص دارن خیلی راحته فکر کنم اون دکتری که من میرفتم بیشتر اهدایی پیش ایشون بود دکتر طاهری ایشالله هرچی خیره همون سر راهت باشه 💚💚💚

الهی شکر من یه مادرم     💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

کسی میدونه بتا تا روز ۱۴ حدودا باید چقدر باشه که مثبت بشه قطعی!؟من روز ۱۶ دکتر گفته ازمایش بدم ، اگه ...

از 50یه بالا مثبته تو رنج اکثر آزمایشگاه همینطور ،ولی دوبرابر شدن بعد دو سه روز بهترین نشونه مثبت شدنه 💚💚

الهی شکر من یه مادرم     💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه هنوز هفته هشت میرم الان هفته ۶ام

میشه بگید تاریخ انتقال ت کی بود چون من تو۶هفته دکتر گفته برم برای سونو قلب یکماه بعد روز انتقال🤔🤔

ای وای عزیزم، باشه انجام میدیم، خدا کنه وضع از اینی که هست بدتر نشده باشه

ان شاالله نشده نگران نباش عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من سیکل انتقالم کنسل شد پریود که شدم رفتم داخل سیکل بعدی(سیکل انتقال)،اما شما چون میخوای پانکچ ...

عزیزم شما وقتی انتقالت کنسل شد و داروهای انتقال رو قطع کردی، کی پریود شدی؟ من دو روزه داروهارو قطع کردم، ده دوازده روزم به پریودیم مونده ولی الان پریود شدم  عجیب نیست؟! من دوروز پیش قرار بوده انتقال بدم!!!!!!!

عزیزم فکر میکنم بستگی داره چند باشه dfi مال شما اونقدر بالا نیست فکر میکنم با درمان پایین بیاد. من ه ...

ممنونم عزیزم خیلی خوب بود توضیحات تون😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من آمپول آنوکسا توشکم دورناف میزنم یه قسمت شکمم سفت شده اندازه یه دونه انگور سفت شده فشا ...

چرخشی بزن آمپولتو . بازوی راست و چپ،و شکم هم همینطور. یکم با فاصله از ناف. یه مدت فقط بازو بزن تا بهتر بشه ممکنه دارو جذب نشه درست اینطوری.

فکر کنم روی ران هم بشه زد حتی‌. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم خیلی ممنونم ازت🥰اگه بالا بره ۴۸ ساعت بعد کلا اوکیه دیگه تا روز ۱۴یا ۱۶؟

بله

شما زود دادی اگر به موقع میدادی بتا بالاتر بود.

انشاالله تا آخر بارداری به خوبی و خوشی برات بگذره