2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خوبه برای یه فیس فریم‌زنگ زدم ۱/۵ گفتن

هر کاری اگه مشتری داشته باشی خوبه... ولی هر کی صرفا یه کلاس رفت و یه چیزی یاد گرفت مشتری از آسمون نمیفته پایین... مشکل همه اصناف مشتری جور کردن هست نه عدم درآمد از انجام کار 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
هر کاری اگه مشتری داشته باشی خوبه... ولی هر کی صرفا یه کلاس رفت و یه چیزی یاد گرفت مشتری از آسمون نم ...

خب برای مشتری پیدا کردن اون آرایشگر غیرمعروف باید یکم ارزون تر بده 

من زنگ زدم لاکچری ترین آرایشگاه شهر گفت ۱/۵ 

بعد زنگ زدم صغرا بندانداز سر کوچه بازم گفت ۱/۵

اگه کسی کارش خوب باشه قیمتش خوب مشتری پیدا می‌کنه تا معروف بشه 

خب برای مشتری پیدا کردن اون آرایشگر غیرمعروف باید یکم ارزون تر بده من زنگ زدم لاکچری ترین آرایشگاه ش ...

همون صغرا بند انداز حداقل سالن داشته که از سر در سالنش مشتری بیاد داخل... کسی که یه کاری یاد میگیره نمی‌خواد حتما سالن بزنه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
همون صغرا بند انداز حداقل سالن داشته که از سر در سالنش مشتری بیاد داخل... کسی که یه کاری یاد میگیره ...

خب حتما ک نباید سالن زد 

تو سالن کسی،میشه کار کرد خب 

🥲🥲🥲🥲
همون صغرا بند انداز حداقل سالن داشته که از سر در سالنش مشتری بیاد داخل... کسی که یه کاری یاد میگیره ...

اولا همه جا اجاره زیاد نیست 

خیلیا میرن یه زیرزمین میگیرن دو تا صندلی میزارن اسمشو میزارن سالن 

بعدشم سالن زدن یعنی قیمت بالا بده 

وقتی بهترین آرایشگاه شهر همون قیمته تو پیش کی میری 

اگه قیمت پایین بدی ممکنه بیان ولی با همون قیمت نه

پش پیشنهاد شما برا مشتری جمع کردن چیه ؟ 

اینکه خودم فکرشو کنم ؟ 

خب

بقیه همینجور مشتری جمع کردن دیگ 

حتما ک نباید سالن داشت 

🥲🥲🥲🥲
خب حتما ک نباید سالن زد تو سالن کسی،میشه کار کرد خب

بله... در کل میگم هر کاری که میخوای شروع کنی و یاد بگیری به این فکر نکن که درآمد داره یا نه... خب معلومه درآمد داره همه ی کار ها، منتها باید به فکر جور کردن مشتری باشی نه ماهیت اون شغل، شما سوپرمارکت هم بزنی اگه مشتری زیاد داشته باشی درآمدت خوبه، نداشته باشی درآمد نداری 

امضا ندارم اثر انگشت زدم