2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053923 بازدید | 685029 پست
دی اف آی عزیزم دوسال پیش داده اوکی بوده، اما مورفو پنج درصد نرمال بود اما این شرایط از همون ابتدا هم ...

واسه من از amh یک سال گذشته بود جدید خواست. اسپرم هم چون ما مشکلمون کلا اسپرم بود مرتب آزمایش رو میداد.

خانوما مگه آزمایش اسپرم و ذخیره تخمدان برای آی وی اف اهمیت داره؟ من رفتم پیش دکتر جدید چون این آزمای ...

سلام عزیزم بله فکر میکنم مهم هست ازمایشات رو باید قبلش انجام بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه عزیزم هرکیو اینجا دیدم گفته با دارو اسپرم بهبود پیدا نکرده، خودمون هم این تجربه رو داریم، پنج سا ...

آره متاسفانه مورفو و تحرک اسپرم هم برای ما چه با اصلاح سبک چه دارو هیچ تغییری نکرد حتی مورفو کمتر هم شد طی زمان. ولی dfi خیلی تغییر کرد از ۵۸ به زیر ۳۰ رسید که تونستیم پانکچر کنیم.

خانوما مگه آزمایش اسپرم و ذخیره تخمدان برای آی وی اف اهمیت داره؟ من رفتم پیش دکتر جدید چون این آزمای ...

آزمایش اسپرم که خیلی مهمه ،هر بار پانکچر میشی حتی اگه پانکچرا با فاصله کم باشن بازم آزمایش اسپرم باید بدید ،چون آزمایش اسپرم ۲ ماه یه بار اعتبار داره 

آزمایش ذخیره هم اگه دو سال پیش داده باشی بازم برای احتیاط یه بار دیگه بده ،چون ممکنه در عرض دو سال پایین اومده باشه ،بلاخره از وضعیت تخمدان خبر داشته باشی بد نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سحر جان میشه پست قبلی منو‌ جواب بدید ؟ چند جلسه فیزیو تراپی رفتی ؟

سلام عزیزم ببخشید من چند وقته سایت نیومده بودم من از دوماه به انتقال فیزیوتراپی رحم رفتم دوران پریودی نباید بری کلا ده جلسه رفتم هر جلسه هم سه ساعت طول میکشید برای منکه روی ضخامت رحمم خیلی تاثیر داشت من هر دفعه با کلی استرادیول خارجی و پچ استرادیول و قرص واژینال بزور به 7 میرسید ولی اینبار که فیزیوتراپی رفتم روز 8 سیکل ضخامت به 9 رسیده بود با روزی دوتا استرادیول ایرانی فقط 

دعا کن واسم واممون زود دربیاد ازدواج کنیم

ای جان عروس خانووم

به حقِ حضرت زهرا خیلی زود میری سرِ خونه زندگیت و خوشبخت و عاقبت بخیر میشی

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما دعا میکنم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم ببخشید من چند وقته سایت نیومده بودم من از دوماه به انتقال فیزیوتراپی رحم رفتم دوران پریود ...

سحر جان کارایی که برات انجام میدادن چیا بودن ، فیزیوتراپی واژینال هم داشتی ؟

سلام عزیزم ببخشید من چند وقته سایت نیومده بودم من از دوماه به انتقال فیزیوتراپی رحم رفتم دوران پریود ...

هر جلسه هزینه اش چقدر میشد ؟

مرسی مامام فاطمه عزیز که به یادم هستی و من رو تو لیست دعاهات میزاری 😍😍 خودت و نی نی در چه حالین ؟

فداتشم رادیس قشنگم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂 ♥️ 

الحمدلله ماهم خوبیم🥹

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این درد پریودی تا ۳ماهگی هست همش فکر میکنی میخوای پریود بشینگران نباش. برای من هنوزم گاهی اوقات میاد ...

بعضی از دردا نیازه ک چک بشه 

من از چهارشنبه هفته ی پیش یه درد جزئی داشتم با خودم گفتم لابد طبیعیه

دیگه دیدم ادامه داره امروز رفتم سونو ، سونو گف انقباض رحم هست... فردا میرم پیش دکترم ببینم نظرش چیه برای سرکلاژ 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزيزم، بي صبرانه منتظر خبر مادر شدنت هستم، مهربون، تسه بايد همسرتون بره اتاق عمل،با ميكروسكوپ ...

قربوووونت برم مهربووونم😘😘😘❤️❤️❤️از محبتتون بغض کردم🥺

موندم چیکار کنیم . والا آزمایش همسر رو دیدم ذوق کردم ک بهتر شده ولی دکترش زد تو پرمون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دی اف آی عزیزم دوسال پیش داده اوکی بوده، اما مورفو پنج درصد نرمال بود اما این شرایط از همون ابتدا هم ...

دوباره بدید بهتره. من دی آف آی همسرم همیشه زیر ۱۵ درصد بود . ۶ اینا بود. ولی امروز جدید داد شده ۱۷.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره متاسفانه مورفو و تحرک اسپرم هم برای ما چه با اصلاح سبک چه دارو هیچ تغییری نکرد حتی مورفو کمتر هم ...

چیکار کردید برا dfi؟ ما تا حالا مشکلی نداشتیم آبان ی مقدار زیاد شده