2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نگاه اگه شوهرت همه ی مواردش عالیه اصلأ بهش گیر نده گلم شربت کن بهش بده.ویتامین سی و ای بهش بده شبا ...

جواب ازمایش ندادن ببینیم از کجا بدونم عالی بوده.فردا برم‌میخام بگم ج ازمایشو بدن ببرم کپی بگیرم.فقط متخصص اورولوژ با همسرم مشاوره کرد گفته بود خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه خووب.چمیدونم هر دکتری یا مامایی یه فتوایی میده.تازه این خانوم ماما قول ۹۰درصدی میده برا پسر شد ...

عزیزم الکی خودتو تو دردسر ننداز. وقتی برای تععین جنسیت ای وی اف میکنی دیگه رژیم خانم هیچ معنی نداره‌. اون رزیم که تو اقدام طبیعی و ای یو آی هست واسه قلیایی شدن بدنه ته اسپرم حاوی کروموزوم وای بتونه زنده بمونه خودشو به تخمک برسونه اما تو ای وی اف این اتفاق در شرایط ازمایشگاهی رخ میده بواسطه تزریق. یعنی رزیم خانم اثلا تاثیرگدار نیست. حالا اقا چرا. 

بچه ها اگ راهکاری چیزی میدونین از دارو و غذا بهم بگین نگرانم.اخه به همسرمم دارو ندادن بااینهمه سختگی ...

به همسرت گرمیجات بده . داروی تقویتی بده. خودتم کوکیوتن ویتامین ای و دی اووبوست میتونی بخوری

سلام دوستان. من سه شنبه تخمک کشی شدم. ۲۲تا تخمک داشتم. امروز زنگ زدم میگن ۶تا جنین شد. چرا انقدر کم ...

متاسفانه تعداد که بالا میره کیفیت میاد پایین. شایدم همسرتون وثعاسپرمشخیلی خوب نبوده.اما نگران نباش. خدا بخواد همون اولین انتقال میگیره دو قلو. نخوادم با ۲۲ تا هم نمیشه. توکل به خدا کن

بچهها تعین جنسیت همون پی جی دیه،؟  طوطیا جان این با پیجی اس فرقداره،؟  من خوندم جنین زیاد ...

پی جی دی تعیین جنسیته اما پی جی اس تهیین سلامته. پروسه اش مثل همه اما پی جی اس کاملتر از پی جی دیه. به هر حال هر دو به یک اندازه جنینو دستکاری میکنن

به همسرت گرمیجات بده . داروی تقویتی بده. خودتم کوکیوتن ویتامین ای و دی اووبوست میتونی بخوری

ممنون عزیزم.میخوام جدی تر پیگیر بشم برا دادن گرمی به همسرم.من اووبوست.کو کیوتن.مولتی پریناتال.پرگناسیف.ویتامین سی .ای .هفته ای هم یدونه دی.کلسیم دی.و یه مکممل حاوی اهن و فولیک و....میخورم.

کجا تعیین جنسیت کرده بود ؟ حتما جهاد بوده دیگه آره ؟  جهاد میگن جنین شناسش زیاد خوب نیست

نفهمیدم دقیق کجا بود چون دکتر موسی پور الان اکثرا بین المللی ای وی اف میکنه

پی جی دی تعیین جنسیته اما پی جی اس تهیین سلامته. پروسه اش مثل همه اما پی جی اس کاملتر از پی جی دیه. ...

به نظرت من چکار کنم.  مشکل اصلی نابباروری شوهرمه. دوتا سقط تو هفته چهار پنج با ای وی اف داشتم دکتر میگه ممکنه کروموزمی شوهرت مشکل داره ولیمن حسمیکنم رحمم دهانه شلی داره چون اوندفعه یبوست داشتم بلافاصله بعدش افتاد ایندفعم شیاف زیاد بردم داخل بلافاصله خونریزی شدید شدم هر چند بچهها میگن ربط نداره .  سه تاجنین بی سی هم بیشتر ندارم. تخمک اهدایی بگیرم؟ اخه میترسم ایتا رو پی جی اس کنم روزانتقال بگن اینام از بین رفت بعد این همه دارو استفاده کردم چی حداقل تخمک اهداییبگیرم اونا از بین رفت این اهدای ها رو پیجی اس کنن   برام انتقال بدن چون طی درمان مشکل پیدا کردم  هایپر پلازی داستم داروهای ای وی اف برام خطر داره  خودم برا همه تصمیم میگیرم راهنمایی میکنم برا خودم موندم دلم واقعا غم داره از سرنوشت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم منم اوایل کارام کیستم ۴ سانت بود و دکتر شادجو گفتن نیاز به عمل اصلا نیست بهمن هم باز رفتم ...

نمیدونم

چون تنها مشکل ناباروری من همین بود که اگر این نبود طبیعی باردار شده بودم

پس عملا انتقال دادن با وجود کیست هیچ فایده نداشت. 

من وقتی طبیعی اقدام داشتم عقب مینداحتم آزمایش میدادم میشد مشکوک به بارداری میگفت باید تکرار بشه که قبلش خونریزی میکردم

خودم حس میکنم جنین تشکیل میشد ولی به خاطر کیست نمیتونست لانه گزینی کنه

هزینه ۳۰ تومان شد. اگر نیروهای مسلح باشید که خیای ارزان میشه براتون

هزینه پی جی دی شد سی تومن کلا باایویاف

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چقدر هزینه اش شد؟ دکتر تا دکتر فرق میکنه هزینه اش؟ دکتر عسگری هم که من رفتم مطبش گفت ابن سینا هم عم ...

ابن سینا حصوصی.بینه تکمیلی هم داره

ولی کارشون خوبه.واینکه هرکسی با توجه به میران درگیری قیمت عملش فرق میکنه.من لاپاراسکوپی و هیسترو باهم ۳۰ تومان

یه خانم میگفت عمل کردم جای دیگه ۲۰روز بعد برگشت چون تخلیه کرده بودن و لاشه رو درنیاورده بودن

دوباره ابن سینا عمل کرده بود.