2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

سلام دوستان دوست من روز ۸ انتقال دو روز بی بی چک میزنه یعنی از روز ۷ جنیناش ۴ روزه بودن بی بی اول هاله میندازه اما بعد از خشک شدن محو میشه همش گریه میکنه خواهش میکنم کسی اگر اطلاع داره راهنمایی کنه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک بار رفتم اونجا البته همراه دوستم بودم. خیلی خوب بود. دلمم میخاست اونجا آی وی اف کنم، ولی چون د ...

از خیلی شهرهای دور میان

از سیستا بلوچستان.از زاهدان.از خرمشهر.از چابهار

اره خب آدم انتظار داره جنین زیاد بشه من تبریز انجام دادم دوتا انتقال دادم خداروشکر مثبت شده انشالا ش ...

عزیزم مبارک باشه .میشه بگین روز چند انتقال بی بی گذاشتین .جنینا چند روزه بودن ؟

بچه ها من خیلی اعصابم بهم ریخته اصلا ی وضعی شدم همش انگار دوس دارم دعوا بندازم تحمل هیچ حرفی ندارم اصلا نمیتونم ذوق بارداری داشته باشم خیلی ناراحتم انگار غم دنیا ریختن رو دلم هورمونام بدجور قاطی کرده تا کی اینطور میشه ؟

عزیزم مبارک باشه .میشه بگین روز چند انتقال بی بی گذاشتین .جنینا چند روزه بودن ؟

مممنون گلم من روز دهم و یازدهم انتقال لکه بینی داشتم  که روز دوازدهم بی بی چک زدم مثبت شد پر رنگ فکر کنم روز نهم هم میزدم نشون میداد جنینای من چهار روزه بودن دوتاشم

مممنون گلم من روز دهم و یازدهم انتقال لکه بینی داشتم  که روز دوازدهم بی بی چک زدم مثبت شد پر رن ...

مرسی عزیز دلم الان دوستم روز ۷ و ۸ زده بی بی همون اول هاله انداخته رفته رفته که بی بی خشک شد هاله محو شد خیلی داغون جنینش ۴ روزه بودن 

طوطیا جان چرا برا این دوستم کم بوده تعداد تخمک هاش.کلا ۹تا اونم ۵تا جنین شده تازه معلومم نیس چندتاش ...

تعداد تخمک به ذخیره تخمدان مربوط میشه هرچی ذخیره پایین تر تعداد کمتر و اینکه دارو مناسب دکتر بده فولیکولای کوچیک خوب رشد کنه بزرگ بشه 

و اینکه ذخیره تخمدان از وقتی یه نوزاد دختر متولد میشه مشخصه و با هر پریود کم میشه و اصلا زیاد نمیشه 

اگه رژیمی هم میخوای بگیری رژیم مقوی بگیر نه رژیم دختر پسری که کیفیت تخمکت خوب باشه مثلا تخم مرغ خیلی خوبه ولی دیدم شما نوشتی نمیخوری یا همون ارده و شیره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تعداد تخمک به ذخیره تخمدان مربوط میشه هرچی ذخیره پایین تر تعداد کمتر و اینکه دارو مناسب دکتر بده فول ...

ممنون عزیزم.تخم مرغ و ارده و شیره میذارم تو برنامه.ممنون از راهنماییت.چه میدونم والا گیجم کردن خواهر چشمم ترسیده.

بچه ها من خیلی اعصابم بهم ریخته اصلا ی وضعی شدم همش انگار دوس دارم دعوا بندازم تحمل هیچ حرفی ندارم ا ...

شما بارداری باز طبیعیه من الانم اینجوریم🤣🤣برو دورسر خودت بگرد عزیزم

متاسفانه تعداد که بالا میره کیفیت میاد پایین. شایدم همسرتون وثعاسپرمشخیلی خوب نبوده.اما نگران نباش. ...

ممنون عزیزم.

همسرم مشکلی نداشت، خودم اندومتریوز دارم

امید به خدا

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم