2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
اعصاب خوردی هم داره واقعا.منم تقریبا داروهایی که شما میگین میخورم همسرمم هیچی.مرحله امپول نرسیدم

عزیزم من اندومتریوز دارم. اندومتریوز خودش کیفیت تخمک رو پایین میاره. شما نگران نشو، برا شما اینجوری نمیشه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
گرمی بخورو سبزیجات آب پز. هم لاغر میکنه هم بدن رو پاکسازی میکنه.مخصوصا پررنگ ها.من بدون هیچ داروی تح ...

ممنون گلم.برم یه سرچ کنم ببینم چیا خوبه.فردا برم مرکز اگ امپولارو شروع کنه سفت و سختتر میگیرم رژیم غذایی رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه اولین باره برامن .واس همین یکم گیجم و سر بچه هارو تو گروه خوردم بس سوال پرسیدم.لطفا منو ببخشین

طبیعی عزیزم. منم از وقتی اینجا اومدم اطلاعاتم زیاد شده.همش میگم کاش ازقبل میومدم که چیزای بیشتری یا میگرفتم شاید به مرحله ۲نمیرسیدم 

اره خب آدم انتظار داره جنین زیاد بشه من تبریز انجام دادم دوتا انتقال دادم خداروشکر مثبت شده انشالا ش ...

ممنون عزیزم. دوقلو یا یکی؟

منم سال ۹۷ انجام دادم و مثبت شدم و الان یه دخمل طلا دارم.

برای بچه دوم اقدام کردم، ولی انقدر اذیت شدم دلم میخاد کلا قید بچه دوم رو بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم من اندومتریوز دارم. اندومتریوز خودش کیفیت تخمک رو پایین میاره. شما نگران نشو، برا شما اینجوری ...

اندومتریوز کیفیت تخمک رو نمیاره پایین.به خاطر التهابی که محیط لگن و رحم میده مانع لانه گزینی میشه.

من با اینکه جراحی کردم و کیست رو برداشتم بازم دکتر میگه محیط ملتهب ولی کمتر دیگه

دوستان گل اگر هم کسی اطلاعات داره برای لاپاراسکوپی بهم بگه ممنون میشم. من اندومتریوز گرید۴ دارم، یکی از لوله هامم احتمالا باید برداشته بشه. 

نمیدونم با کدوم دکتر انجام بدم.

خودم اصفهان زندگی میکنم. 

قبلا با آصف جاه عمل شدم، الان که هرچی پیام میدم برای نوبت جواب نمیدن و هزینه هم خیلی خیلی بالاست.

تعریف دکتر حق گو هم شنیدم.

اصفهان هم تعریف دکتر روح الامین رو شنیدم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اندومتریوز کیفیت تخمک رو نمیاره پایین.به خاطر التهابی که محیط لگن و رحم میده مانع لانه گزینی میشه. ...

والا دو سه تا دکتر به من گفتن کیفیت تخمک رو پایین میاره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان گل اگر هم کسی اطلاعات داره برای لاپاراسکوپی بهم بگه ممنون میشم. من اندومتریوز گرید۴ دارم، یکی ...

من پارسال یه کیست ۴سانتی داشتم 

با لاپاراسکوپی برداشتن نصف تخمدان رو.باعث چسبندگی لوله و کف لگن هم شده بود‌

عمل خوبی هست.یک هفته استراحت نسبی میخواد.

من تهران مرکز ابن سینا انجام دادم.تا الانم چندماه یه بتر نیرم سونو که ببینن برگشته یا نه که خداروشکر رفته که بره برنگرده